Zengin oğlan fakir kız sorunu :(

etme güzelim böyle laflar ya aşk sevgi varsa işin içinde bunlar sorun yaratmaz . benim sevgilim galerici mesela çok iyi maddi durumu bnm çok iyi değil ama allahıma şükür yetiyo byle şeyler arada sorun olmayı bırak bunların lafı bile geçmemeli bnce aşk herşeye kadir

insan parayla değil, aklını kullanarak ve karakteriyle bakımlı olur.
giydiğin şeyi kaliteli yapan, o giysinin üstündeki etiket değil sensindir.
aşık olabileceğin birini bulmuşsun, ne büyük şans! aşık olmak ne büyük nimet, bilir misin?
kim takar kıyafeti, onu, bunu?
belki yüzlerce kıyafetim vardır ama aylarca aynı kotla dolaştığım olmuştur. kimin umurunda?

ayrıca evlenmeyi niye düşünüyorsunuz? o üstünde düşünülmesi gereken bir ritüel değil ki.
aşıksın işte. o da aşık işte. daha fazlasını düşünmek niye?
aşka evlilik ismini koymak neden önemli?
evlen. istersen kalk şimdi evlen. ama evlenmeyi neden bir amaç olarak göresin ki?
evlenmek sadece evlenmektir işte. bu işin öznesi aşktır.
biz evlenmeyi düşünüyoruz yerine, biz aşığız deseydin keşke. esas olan tek şey o çünkü. gerisi laf-ı güzaf ve sen ne şanlısın ki aşıksın. tadını çıkar.

Belki biraz sert bir yorum olacak ama aranizdaki farkin bukadar büyük oldugunu düsünüyorsan ve onunla paylasacak biseyim yok diyorsan (sosyal aktivite vs) ozaman bence ayrilin.Hem siz hem karsi taraf kendi dengi birini bulur ve belki siz öylece daha mutlu olursunuz.

Sen çalışmalısın.
Bölümün neydi? Ya bölümünle alakalı, ya da garsonluk gibi öğrencilerin rağbet ettiği mesleklerde.
Part-time ya da boş günlerinde bi full-time çalış da gör zihin yorgunluğu :)
Tam istediğin gibi olur, sevgilinden başka düşünecek şeylerin.
Ona çok bağlı olmamalısın. Sen o da ne yaşıyosa onu değil, kendi uğraşlarını yaşadıkça, kendin bu hayat tarzınla mutlu oldukça ve bunu ona yansıttıkça, onun için daha vazgeçilmez olursun.

Sözüm size değil ama ayrılmak fikrini savunanlara söylüyorum.
1 yıldır süren bi ilişkide çocuğun ben çok taktığını düşünmüyorum bu duruma.
Sadece konuyu açan arkadaşın okul dışında bi uğraşı olmadığı için kafaya takması yüzünden durum bu safhada.

Sen para yok diyosan, para kazanmaya bakmalısın.
Canım ben ünv 1 ve 2. sınıfta çalışmıyodum. 3. sınıfta bazı sebeplerden ötürü işe girdim ve inan az da olsa para kazanmak kendime olan güvenimi yeniledi,
ve bu da hem okuluma hem insan ilşkilerine yani herşeyime yansıdı.
Şimdi son sınıftayım bu sene de kesşnlikle çalışmayı düşünüyorum. Sadece okula gitmek, ya da geyik muhabbetti, sinema vs değil üniversite hayatı.
Biraz da 4 sene sonra atılacağın hayatın provası.
Bence gitme o kursa bu kursa. Halk eğitim ya da belediye kurslarına gidince de diyeceksin o yüzmeye gitti ben boyamaya gidiyorum falan.
Çünkü sürekli karşılaştırıyosun kendini.
Bence kendine bi cv hazırla ve bırakmaya başla şimdiden heryere. Senin kafanın dolu olmaya ihtiyacı var.

bu başlık tam tersiymis gibi düşünüp ona göre yorum yapicam,alınmayasın diye..
bir arkadas davul dengi dengine demiş ya,çok doğru demiş..ask sevgi vs bunlar belli bir süre sonra çok önemli olmuyor ve bunlar önemini yitirdikce karşındakinin farklı yönlerini görmeye başlıyorinsan..bu farklı yönler bazen iliskinin sonunu getiriyor bazende katlanabilir seyler oluyor..yani gönüller bir olunca samanlık seyran olmuyor..bir bayan için kendinden maddi anlamda düşük seviyedeki biriyle olmak çok zor bir şey..bunun en iyi ornegini annemle-babamda yaşadığım için bu konuda oldukça tecrubeliyim..bir bayan kendi dengini bile değil,kendinden daha üst seviyedeki biriyle beraber olmalı,bu benim şahsi görüşüm..
bunu erkege çevirsek,başlıkta olduğu gibi..bu erkekte çok önemli mıdır?sanmıyorum..ama erkeğin ailesi için önemli olabilir..
bizim yazlıkta bir kız vardı,manken gibi bir kız,hem yüzü hem vücudu güzel olan nadir kızlardan :) ic guzelligide dısı kadar mükemmel..durumlarida çok iyi degildi..gecen ay kız İzmir in en zengin ailesinin oğluyla evlendi..rüya gibi bir düğün oldu..5 yıldır beraberlerdi çocukla..kızın bir dediğini iki etmediler,gelinliği Cengiz abazoglu dikmiş falan..bende yakınlarıma olayı anlattım,kızın rüya gibi düğününü..herkesin ilk söylediği 'çocukla parası için evlenmistir'oldu..halbuki kızı tanısalar asla böyle bir şey yapmayacağını bilirler!
x insanlar olaya bu boyutla bakabilirken,cocuğun ailesi ilk baslarda neler düşündü kim bilir?veya neler yaptı söyledi?

ha olur mu?olur tabii,neden olmasın..ama zorlukları olacaktır..inşallah olmaz o ayrı,ama olabilir gibi düşünüp hareket etmek lazım..
giyim kuşam..bunlar goz boyamaktir,pazarda bir sürü güzel şey var..kendine yakisani bulduktan sonra etiketi muhim değil..

benim durumum orta, sevgiliminki ise benden 10 kat kötü mesela. ama biz mutluyuz :)
onun sadece 1 ayakkabısı 1 pantolonu ve 3 tane T-shirt ü var. ama ben o ne giyse dünyanın en yakışıklı erkeği karşımdaymış gibi görüyorum sorun etme bence. mesleğe başlayınca paran da olur. seni durumun iyi değil diye senden vaz mı geçecek sanki?

Bu yüzden vazgeçecekse gitsin zaten.
Kapı orda.

ahh günümüz gençliğiiguclubacismile kılık kıyafetler neden önemli kii..zamanla anlarsınız ama şuan farkına varın bazı şeylerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…