Zengin oğlan fakir kız sorunu :(

AA ÇOK SEVİNDİM:) TAVSİYEN İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:)olumunekankayizsmile

ben genelde ikili ilişkilerde her anlamda denklikten yanayım..ilerde büyük sorunlar oluşmaması için...

zamane kızları zengin koca bulunca göbek atıyo sen ahlanıp vahlanıyosun :)
işin şakası bi yana eğer sana değer veriyorsa bu konuda da anlayışlı olacaktır , kendini olduğundan farklı göstermeye çalışma yeter..

acelen ne tatlım yaşın daha 19.. hayat süprizlerle dolu bi bakmışsın okumuş çok iyi mevkilere gelmişsin
şimdi özlem duyduğun herşeye sahip olmuşsun..
allah sağlık versin gerisi olur. bütün evlenenler varlık içinde evlenmiyo
bazıları şanslı oluyo aileler yapıveriyo herşeyi bazıları da didinip elde etmek zorunda kalıyo
ama çaba sarfedip kazanmanın hazzı bambaşka emin olabilirsin
o zaman daha kıymetli daha özel oluyo herşey..

ünv. böyle şeylere hiç önem vermezdik biz. öğrencisin işte ailenden uzak ve parasız. klasik öğrenci hali bu be canım. çok paran olasada bi günde yersin sonra sefil gezersin. ama ne bilim güzelliği ordaydı zaten. sen kendini belli kokoş insanlarla kıyaslama. sevgilin seni onların arasından seçtiyse zaten bitmiştir. şakkıdı

ona kendini beğendirmek için neden kıyafet veya başka şeylere takılıyorsun onu hiç anlamadım. ne var zenginse snei sevecekse her halinle sevmeli. tabi sen kendini zengin göstermediysen. benim eşim beni en pasaklı halimle bile görüyordu aynı yerde çalışıyorduk. makyaj sıfır sabah uyku sersemliğiyle çıkmış gelmişim. en sinirli halimide gören odur. ama her halimle beni seviyorsa gerçekten seviyor demektir. bunlara fazla takılma o problem etmiyorsa sen neden problem ediyorsun keyfine bak

bence erkegin kizdan üstün olmasi normal
tersi kabullenilmiyor genelde
kiyafet olayi icinde indirimdir pazardandir harika seyler var
illa sezon basinda degilde sonunda almayi dene canim

Sevgilin fakir de olsa zengin de olsa şuan düşünmen ve yapman gereken tek birşey var. Okulunu bitirip, kendi paranı kazanarak, kimseye muhtaç olmamak. Bakım ve kıyafet konusuna gelince, herşeyin ekonomik bir yolu bulunuyor, büyütmeye gerek yok. Kimse Sabancı'nın çocuğu değil burda. Ayrıca sevgilinden ekonomik durumunu neden saklamak istiyorsun anlamadım, seni bunun için daha çok ya da daha az sevecek değil ya.

evet öyle yani onca kızın arasında beni sevdi...ben de onu seviyorum değerini bilmeliyim..:gitme:

Dua et tam tersi değil. Öyle zor ki tam tersi. Erkek daha çok gurur yapıyor bir de bu durumu. Ondan gelen jestleri geri çevirme kafanda büyütme yük oluyorum diye sakın öyle yaparak daha çok üzersin. Zaten siz 'siz' olmuşsanız herşeyi birlikte yapıyorsanız vs. o bunları asla kafasına takmaz, ortada bir para varsa o 'sizin'dir. Kültür farkı olmadıkça çok çok önemsiz birşey bence bu para mevzusu. İkiniz de üniversiteye gidiyorsunuz o sadece doğuştan birazcık daha şanslı bu konuda.

Buu arada çeşitli burs olanakları var aslında. Bazı üniversiteler kyk gibi kendileri de veriyor. Part time işler de bulabilirsin.

Aslen hataylı mısın yoksa hatay da öğrenim mi görüyorsun bilemedim şu an onu.Hatay da büyük mağazalar olmadığı için kaliteli giyinmek biraz tuzlu oluyor evet ama çarşının içine girersen hem ucuz hem güzel şeyler bulabilirsin.öğrenci olarak gelmişsen hatay a bilmiyor olabilirsin çarşının iç taraflarında güzel şeyler var.

"ne insanlar gördüm üstünde elbise yok
ne elbiseler gördüm içinde insan yok..."

normal olan her insanın 1-2 pantolonunun olmasıdır zaten.
her gün ayrı kıyafet g,ymek anormaldir.
bugün paraya para demeyen ama tüketim toplumunun bireyi olmadığı için az ve öz giyinen çok insan var.
keşke üniversite gençliği de bilinçli olabilse.

Kusura bakma ama iyice saçmalamışsın! Benim kendime ait bir bilgisayarım bile yok , yok elbiselerim yok. Ya sen ne sanıyosun ki? Burada olan kaç kişi bir giydiğini bir daha giymiyodur acaba? Çok az kişi bunu yapıyodur emin ol. Bu kadar küçük görme kendini ve aşağılık kompleksine girme! Bu söyledikjlerim için çok özür dilerim belki ileride gitmöiş olabilirim ama sen bunları yazdıkca senin adına ben utandım!

Bazen sorun ama.Benim sevgilimde maddi imkan olarak benden çok iyi durumdaydı ve bir gün bana evlilik öncesi sözleşme yapmak istediği boşanma yada ölüm durumunda kendisine ait olan herşeyi vermek istediği yerler olduğundan bahsetti yani evlenecektim ve ölürsede boşanırsakda üzerimdeki eşyalarımı alıp annemin evine döneceğim düşüncesi.Kabul etmediğimde kendimi garantiye alan insan pozisyonuna düştüm.

Olay tipte değil diyorsun ama yaşantılar ,ilgi alanları ,bakış açıları sana yaklaşımlar farklı olabiliyor.Bazen para insana fazla güven duygusu verip senden daha çok zeki ve akıllı olduğu hissine kaptırıp sana bir çok şeyi söyleyiveriyor.

Şu süreçte yapman gereken seni nasıl kabullendiği sözlerinden ne anladığın ve ne hissettiğin.Bizde başta çok iyiydik hatta hiç sorun değildi ailesine bile karşı gelecekti ama bana o tür bir sözleşme sundu.Şuanda sorunlu insan ben oluverdim.Güvensiz sadece kendini düşünen.

Bence erkeklerin ruhları hasta ve bizleri de ışığa koşan kelebekler olarak görüyorlar

Son düzenleme:
Ah be canım... :) Seni seviyorsa her türlü sever be... Dert etme. Olmaz mı?

canım benim çok üzüldüm..
inan bana üniv yıllarında bi çoğumuzun bu tür takıntıları olmuştur..
gençlik işte, heves var her şeye naparsın..
ama sen bu kadar takıntı yapıyosan ve ilşkinin gidişatını giyim kuşamın belirleyeceğine inanıyosan bitir bu işi derim benbilmiyorumkismile

zaten sağlıklı ve doğal bi ilşki olmaz ki canımohaoldumsmile
daha gençsin..ilerde dolabın dolunca çıtır oğlanlar bulursunkaydirigubbakcemile3

Seni üstüne başına bakıp da sevecekse sevmesin zaten!
Hay allam yaa..

bütün yorumları okumadım sadece ilk sayfadaki bu yoruma bakınca fazla söze gerek yok diye düşündüm çünkü....

ayrıca bi arkadaşta

ne insanlar var üstünde elbise yok
ne elbiseler var içinde insan yok demiş...bunada aynen katılıyorum

sanırım yaşın küçük olduğu için b u kadar dert ediyorsun diycem ama yaşı 40a gelip hala bu kompleksleri yaşayanlar da var....

o kadar gereksiz bişeye kafanı takıyosunki....seni üzerindeki kıyafetlerle değerlendirecek insandan zaten uzak dur....karşındaki kişi "seni" sevmeli,"sana" değer vermeli...üstündeki başındakine değil....bu erkekler içinde geçerli...mesela maddi durumu iyi olan erkeğide bi kız karakteriyle,ona verdiği değerle,sevgisiyle değerlendirmeli,üzerindeki kıyafetlerin etiketiyle,cep telefonun markasıyla,altındaki arabayla değil...bunlar parayla edinilmiş mallardır...ama bi insanın kişiliği,adamlığı,insanlığı veya gösterdiği sevgi parayla kazanılmaz....ve hayatta en önemli şeyler bunlardır....

ayrıca uygun fiyata da şık olabilirsin yeterki iste...herkesin dolabında 50 çeşit kıyafetmi var?veya herkesin dolabı markaylamı dolu?şahsen ben hiç hoşlanmam bu olaydan...kendime yakıştırdığım şeyi alırım...illaki 50 çeşit olmasıda gerekmez bütün kıyafetlerinin marka olmasıda gerekmez....bi gün bi marka bişey beğenirsin ama gerçekten çok beğenirsin durumun el verirsede alırsın ama bu demek değilki hep böyle olmak zorunda..hep pahalı giyinmek zorunda değilsin.....

insanlar kıyafetleriyle karşılanır fikirleriyle uğurlanırmışyerimseniben

dünyada bunca aç insan varken zaten kıyafete o kadar para dökülmesi çok saçma geliyor bana....dediğim gibi ucuz ama şık giyinmekte mümkün....bu kadar kafanı yorma bununla...seni gerçekten seviyorsa bununla ilgilenmez bile...ilgilenmemeli.....

Pia, süslü püslü gezmek bi yere kadar.
Oda sIkar erkegi.
Bayan dedigin varlikta akil olmali biraz, kültürlü olmali cok bilmeli, kitap okumali, arastirmali, sevidigyle bunlari paylasmali.
Kokoslugun ömrü yoktur, ama eger kisiligin kaliteli ise, sende bunun üstüne kitaplarla kendini gelistiriyor dünyada ne var ne bitiyor haberdarsan, ve bilgilerini sevdigin erkekle paylasabiliyorsan, o erkek senindir, senden vazgecemez, gecmez zaten.
Eger korkun buysa.
Yapacak birseyim yok diyorsun ama dedigim gibi bol bol kitap oku, gazete oku, kendini gelistir. Ayrica resim ciziyormussun, illa bilgisayardami cizmen gerekiyor?? Kagit kalemle olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…