mafoldumbenarkadaşlar 19 yaşındayım sevgilim de 20 yaşında.Sevgilimin beni sevdiğine inanıyorum ve güveniyorum.çok efendi bir insan.yalnız sorun şu ki o büyük bir şehirde yaşıyor ve ekonomik durumu benden baya baya iyi.ben de güzelim ama güzellik yetmiyor bakım için kıyafet için ayakkabı için para lazım.ona her zaman bakımlı ve güzel göründüm.şimdi okullar açılıyor ve benim dolabım bomboşsosyal hayatım hiç yok çünkü bunun için de para lazım.hayatım boyunce okul kazanabilmek için ders çalıştım.biz evlenmeyi düşünüyoruz mezun olunca ama ben imkansızlıklar yüzünden saçma sapan şeylere takmaya başladım.onu ara sıra çok bunaltıyorum.ne yapmalıyım bilmiyorumkismile :1shok::sm_confused::Saruboceq:
teşekkürler kızlar..evet aynı üni.de okuyoruz ve etrafta öyle kızlar var ki illa ki dikkat çekmek istiyorsun...ve herşey o kadar pahali geliyor ki paran olmayınca... temiz kokmak ve temiz giyinmek hepsinden önemli diyorum ama her gün aynı pantolonu giymek zor bişey...bayanssulusmileÇok üzgünüm çoook
mune teşekkür ederim sana da ama ben kıyafetlere paraya o kadar takmıyorum.sadece onun iimkanları fazla olduğunda aklını dağıtacak eğlencek bişeyleri var.ama anlatmak istedğim şu ki benim hayatıma eğlence katan tek şey o.o kadar boş bi hayatım var ki ondan başka düşünecek hiç bşeym olmadğından ona takıyorum hep ama ben böyle olsun istemiyorum:8
Tek yapman gereken fazla film izlememek!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?