Merhabalar, hayirli olsun :) insallah hedeflerine ulasabillirsin.
76kilo almisim yazmissin olmusum yazicaktin sanirim? Cnkü 76 kilo almak öle kolay bisi olmasa gerek :)))
Bu arada benimde vermek istedigim bi 5 kilom kaldi arada spor yapiyorm haftada 2 felan ve yediklerime dikkat ediyorm. Haftalik detokslar deniyorm genelde 1 günlük veyatta 2. Internetten arasdiriyorm :)
Aynen olmuşum bende araştırıyorum ama işe yarayan bişey olsun istiyorum memnun kaldığın detoks varsa yaz olur mu??
Çok iyi olur canım ya bende şuanda çok iyi gidiyorum gözle görülür derece de incelme var . Bi güzellik geldi resmenBende tartida o lanet rakami gordum ama ben 77 80 ne merdiven dayamisim ama bugunden itibaren karar verdim haziran ayinin sonuna kara 67 ye dusucem cok azimliyim bakalim sonuc ne olacak birbirimize burdan destek verelim mi
Canim bende iyi gidiyo gibiyim onceden ac olmasamda yerdim sukur artik dur diyebiliyorum ama insallah.kararli olabilirim ohh sevindim bu aradA senin adina simdiki kilon kac acaba bende kahve iciyorum gunde iki kere onceden bana cok faydasi olmustu diyetle birlikte 10 kilo civarinda vermistim ama tabi geri aldim malesef bide zencefilli limonlu su iciyorum 3 litreye yakin