• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zencefil içtim çok adet görüyorum? Yardım?

ticktacks

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
45
2
286
Ankara
2 gün üst üste zencefil çayı içtim. Adet oldum ama kanamam çok, afedersiniz ama 3 saatte bir değişmem gerekiyor ve taşıyor devamlı. Önceden ağrı kesici içince mesela kanama çok az azalırdı ama bu sefer tık bile demedi. Normalde 5. 6. güne çok azalmış olurdu adetim. Bu seferde öyle olması gerekiyor halletmem gerekn işlerim var ama bu gidişle kesilmeyecek diye korkuyorum. başına gelen var mı ne yapabilirim :5::5:

2 gün üst üste zencefil çayı içtim. Adet oldum ama kanamam çok, afedersiniz ama 3 saatte bir değişmem gerekiyor ve taşıyor devamlı. Önceden ağrı kesici içince mesela kanama çok az azalırdı ama bu sefer tık bile demedi. Normalde 5. 6. güne çok azalmış olurdu adetim. Bu seferde öyle olması gerekiyor halletmem gerekn işlerim var ama bu gidişle kesilmeyecek diye korkuyorum. başına gelen var mı ne yapabilirim :5::5:

Zencefilin adet söktürücü etkisi var ancak ne kadar içtin onu bilmek lazım. İki gün üst üste birer fincan içtiysen çok sorun olacağını zannetmiyorum. Sadece bu aylık fazla kanaman olur. Ped kullanımına gelince zaten kanaman ne kadar olursa olsun en fazla 2 bilemedin üç saatte bir değiştirmen gerekiyor sağlık açısından. Yani normal zamanlarında da bence iki saati geçirme. Eğer bugün de kanaman aynı şiddetle devam ederse bir doktora danış derim ben. Kulaktan dolma bilgilerle sakın adet kesici birşey kullanma. Sonra çok daha kötü sonuçlar yaratabilirsin.

Back