Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte geldimmm yeganemmm:1hug:
bende 2010 ocak annesi olacağım güsel rabbim izin verirsee, küçükköy bilge hastanesine başladım geçen hafta özgül hanıma, arkadaşlarımdan gidenler var memnunlar bana ilk bakışta biraz soğuk bir kadın gibi geldi ama belkide ben önyargılı olduğum içindirkaydirigubbakcemile3 doğumu bilgede yapmayı düşünüyorum sen hangi bilgeye gidiyorsun???
Canım hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :Saruboceq: Bende eylem hanıma gidiyorum. Senin de dediğin gibi çok da memnunum Eylem hanımdan fakat hastane aşırı kalabalık.. küçük kalıyo yanii.. pek özel hastane gibi değil. Doğumumu orada yapmayı düşündüğüm için bazen tereddüt yaşıyorum bu konuda. Senin bi bilgin varmı hastane hakkında? orada doğumunu yapmış birileri fln tanıyomusun?hoşgeldin canım :1hug:bende yıldıztabyadaki bilge hst gidiyorum eylem yıldırım a ve çok memnun kaldım benimle bebegimle ilgileniyo rahatlatıyo sgolsun saglıcakla kavuşalım bebiklerimizee:Saruboceq:
Canım hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :Saruboceq: Bende eylem hanıma gidiyorum. Senin de dediğin gibi çok da memnunum Eylem hanımdan fakat hastane aşırı kalabalık.. küçük kalıyo yanii.. pek özel hastane gibi değil. Doğumumu orada yapmayı düşündüğüm için bazen tereddüt yaşıyorum bu konuda. Senin bi bilgin varmı hastane hakkında? orada doğumunu yapmış birileri fln tanıyomusun?
İnşallah canım :Saruboceq:inşallah saglıkla kavuşuruz bebeklerimize orda dogum yapan baya tanıdıgım var tek kişilik odalrda rahatlarmış dr da iyi aksilik olmadan kavuşuruz inşallah fiyatlarıda çok uygun :1hug:
Neşeli çok teşekkür ederim canım.. opuyorumnanaktan Niye kızayım kii sana, zaten fikir almak için yazmıştım bende bu topiğe.. Birkaç kişiden daha duydum ben Eylem hanımın doğumda çok ilgili olmadığını.. Sanırım dr. değiştirsem ii olacak.. Biraz geç oldu ama "zararın neresinden dönsen kardır" demişlerr mafoldumbenmerhaba kızlar bende özel yıldıztabyabilge hastanesine gidiyorum cihan mutaf dk um bende ondan çok memnunum ama eylem hanımda doğum yapmış bir arkadaşım bide eşimin kuzeni var arkadaşım ve kuzen normalde çok ilgili bir dk ama doğumda o kadarda değildi dedi arkadaşımın daha suyu gelmemiş ve bebek normal gözüküyormuş 3saatte 1 cm açılma oldu diye hemen sezeryana almışlar aslında o sırada eve yollaması gerekiyormuş yada bekletmesi lazımmış kuzende epidural normal yaptı ve yanına neredeyse hiç gelmemiş bebeğin kalbi yavaşlamış ilgilenmemiş aşağıda hastalarıyla ilgilenmiş ve bişey olmaz demiş ve bebeği zor doğurmuş ve havasız kalmış bebek şahsen şuan iki bebekte çok sağlıklılar 2 yaşına girdiler
bunları yazdım diye kızmayın ama uyarılmak istemişiniz ben cihan beyi çok araştırdım öyle karar verdim istersenizbir daha düşünür derim