zel Bilge Hastanesinde doum yapanlar memnun kaldnz m?...

yegane

allahım kızım sana emanet
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
613
1
allah nasip ederse dogumumu bilge hast yapmak istiyorum...dogum yapan arkadaşlar bilgi verise çok sevinirimm:ecrin_bebek:

işte geldimmm yeganemmm:1hug:
bende 2010 ocak annesi olacağım güsel rabbim izin verirsee, küçükköy bilge hastanesine başladım geçen hafta özgül hanıma, arkadaşlarımdan gidenler var memnunlar bana ilk bakışta biraz soğuk bir kadın gibi geldi ama belkide ben önyargılı olduğum içindirkaydirigubbakcemile3 doğumu bilgede yapmayı düşünüyorum sen hangi bilgeye gidiyorsun???

işte geldimmm yeganemmm:1hug:
bende 2010 ocak annesi olacağım güsel rabbim izin verirsee, küçükköy bilge hastanesine başladım geçen hafta özgül hanıma, arkadaşlarımdan gidenler var memnunlar bana ilk bakışta biraz soğuk bir kadın gibi geldi ama belkide ben önyargılı olduğum içindirkaydirigubbakcemile3 doğumu bilgede yapmayı düşünüyorum sen hangi bilgeye gidiyorsun???

hoşgeldin canım :1hug:bende yıldıztabyadaki bilge hst gidiyorum eylem yıldırım a ve çok memnun kaldım benimle bebegimle ilgileniyo rahatlatıyo sgolsun saglıcakla kavuşalım bebiklerimizee:Saruboceq:

hoşgeldin canım :1hug:bende yıldıztabyadaki bilge hst gidiyorum eylem yıldırım a ve çok memnun kaldım benimle bebegimle ilgileniyo rahatlatıyo sgolsun saglıcakla kavuşalım bebiklerimizee:Saruboceq:
Canım hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :Saruboceq: Bende eylem hanıma gidiyorum. Senin de dediğin gibi çok da memnunum Eylem hanımdan fakat hastane aşırı kalabalık.. küçük kalıyo yanii.. pek özel hastane gibi değil. Doğumumu orada yapmayı düşündüğüm için bazen tereddüt yaşıyorum bu konuda. Senin bi bilgin varmı hastane hakkında? orada doğumunu yapmış birileri fln tanıyomusun?

Canım hayırlısı olsun, inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına :Saruboceq: Bende eylem hanıma gidiyorum. Senin de dediğin gibi çok da memnunum Eylem hanımdan fakat hastane aşırı kalabalık.. küçük kalıyo yanii.. pek özel hastane gibi değil. Doğumumu orada yapmayı düşündüğüm için bazen tereddüt yaşıyorum bu konuda. Senin bi bilgin varmı hastane hakkında? orada doğumunu yapmış birileri fln tanıyomusun?

inşallah saglıkla kavuşuruz bebeklerimize orda dogum yapan baya tanıdıgım var tek kişilik odalrda rahatlarmış dr da iyi aksilik olmadan kavuşuruz inşallah fiyatlarıda çok uygun :1hug:

merhaba kızlar bende özel yıldıztabyabilge hastanesine gidiyorum cihan mutaf dk um
bende ondan çok memnunum ama eylem hanımda doğum yapmış bir arkadaşım bide eşimin kuzeni var

arkadaşım ve kuzen normalde çok ilgili bir dk ama doğumda o kadarda değildi dedi
arkadaşımın daha suyu gelmemiş ve bebek normal gözüküyormuş
3saatte 1 cm açılma oldu diye hemen sezeryana almışlar
aslında o sırada eve yollaması gerekiyormuş yada bekletmesi lazımmış

kuzende epidural normal yaptı ve yanına neredeyse hiç gelmemiş
bebeğin kalbi yavaşlamış ilgilenmemiş aşağıda hastalarıyla ilgilenmiş ve bişey olmaz demiş
ve bebeği zor doğurmuş ve havasız kalmış bebek
şahsen şuan iki bebekte çok sağlıklılar 2 yaşına girdiler

bunları yazdım diye kızmayın ama uyarılmak istemişiniz
ben cihan beyi çok araştırdım öyle karar verdim
istersenizbir daha düşünür derim

inşallah saglıkla kavuşuruz bebeklerimize orda dogum yapan baya tanıdıgım var tek kişilik odalrda rahatlarmış dr da iyi aksilik olmadan kavuşuruz inşallah fiyatlarıda çok uygun :1hug:
İnşallah canım :Saruboceq:
merhaba kızlar bende özel yıldıztabyabilge hastanesine gidiyorum cihan mutaf dk um bende ondan çok memnunum ama eylem hanımda doğum yapmış bir arkadaşım bide eşimin kuzeni var arkadaşım ve kuzen normalde çok ilgili bir dk ama doğumda o kadarda değildi dedi arkadaşımın daha suyu gelmemiş ve bebek normal gözüküyormuş 3saatte 1 cm açılma oldu diye hemen sezeryana almışlar aslında o sırada eve yollaması gerekiyormuş yada bekletmesi lazımmış kuzende epidural normal yaptı ve yanına neredeyse hiç gelmemiş bebeğin kalbi yavaşlamış ilgilenmemiş aşağıda hastalarıyla ilgilenmiş ve bişey olmaz demiş ve bebeği zor doğurmuş ve havasız kalmış bebek şahsen şuan iki bebekte çok sağlıklılar 2 yaşına girdiler
bunları yazdım diye kızmayın ama uyarılmak istemişiniz ben cihan beyi çok araştırdım öyle karar verdim istersenizbir daha düşünür derim
Neşeli çok teşekkür ederim canım.. opuyorumnanaktan Niye kızayım kii sana, zaten fikir almak için yazmıştım bende bu topiğe.. Birkaç kişiden daha duydum ben Eylem hanımın doğumda çok ilgili olmadığını.. Sanırım dr. değiştirsem ii olacak.. Biraz geç oldu ama "zararın neresinden dönsen kardır" demişlerr mafoldumben

merhaba arkadaşlar ben de bi arkadaşım aracılığıyla Cihan Bey'i keşfettim:Saruboceq: benim dördüncü doktorum ve çok memnunum. arkadaşım epidural normal doğum yaptı cihan bey sayesinde ve çok memnun hatta kendisi abi diye bahsediyor, çok minnettar.

Eylem Hanım'ı hiç tanımıyorum ama sadece dün şunu duydum hakkında gene aynı arkadaşım doğum esnasındayken şahit oluyor, kadın doğum yapmaya çalışıo ıkınıo ama bebek gelmio ve o esnada eylem hn. kendisini bi azarlamış (çok afedersiniz) ''ben mi koydum onu oraya, doğuramıosun, hadi çabuk ol aşağıda hastam var''. arkadaşım da şaşmış kalmış. ama cihan bey'in tavrı ise ''hadi kardeşim, dua et gelecek bebek yarım et bize biraz, bak her şey çok güzel olacak vb..''

büyük konuşmuııim ama eylem hn. bana böyle bi tepki verse o can havliyle mahfolurdum tabii ama kafayı da atardım kendisine.:eek:lmaz:

ben de hastaneyi hiç beğenmedim ama doktorumdan çok memnunum.

slm bende 7 aylık hamileyim özel bilge hastanesine gidiyorum dr sinan küçük e ama memnun değilim hiç konuşmuyo:) dr dediğin biraz rahatlatacak çok gerginim ve korkuyoyorum doktor bulamayışımın çok etkisi var ilk bebişim yıldız tabyadaki akın beyi çok övüyolar ama bilmiyorum erkek dr danda çekiniyorum biraz bana bir akıl lazım arkadaşlar
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

asla ama asla o hastaneye gıtmeyın arkadaslar hatta mumkunse kapıından bıle gecmeyın ben 9 ay boyunca eylem hnma gıttım neyse hersey guzel gıdıyor cok guzel ılgılenıyor tabı her gıdısınızde dewlet hastanesınde bıle goremeyecegınız kuyruk ama bulunmaz hınt kuması ya herkes ısrarla beklıyor:s neyse bı gece sancım geldı o gıttım zaten 2 cm acıklık wardı 1 haftadır.gıttım nöbetcı doktor cıhan bey. 4cnm le yatırdı 12 cıvarıydı beni ben hala eylem dıye sayıkılyorum tabıı neyse gecenın bı yarısı aradılar hanımefendı telefondan komutlar werıyor bıde bunun ıcın benden extra 300 mılyon alıcak we doguma 5 dk kala gelıyormus 5 cm oldu sbh 4 30 da ebe epıdural ıstermısın dedı ee dedım acı cekmıceksem yapalım sonucta boyle bır ımkan warken acısız dogum o acıyla kabul ettım suyumu patlattılar ebeler nsteye bagılyorlar arada bı ve epıdural yapmak uzere benı dogumhaneye aldılar bı kadın geldı gozunu sıle sıle tabı ben o an kavrayamıyorum olayı uyukluyor .belıme ıgne yaptı benı yataga goturduler tekrar nstye bagladılar bebegın kalp atısları durdu bı anda butun uykudakıler uyandı ebeler anestezı uzmanı cıhan bey herkes cıglık cıglıga benım gozler kaydı olayları anlayamıyorum ama herkes nasl panık cıhan bey benım koluma gırdıgı gıbı kosarak amelyat masasına attı ve anestezıyı verdı anında uyudum esım dıyorkı dısarda bı gurultu oldu 5 dk da bebek sesı geldı ve ben dogurmıs oldum bebgım oldu dıye aglayarak uyandım cunku nstde kalbı atmıyordu en son neyse dogum bıttı bıze 9 ay boyuce hastaneyı öven mudur yatak olmadıgı ıcın 4 saat amelıyathanede beklettıler sabah benı ve bebegemı tıka basa dolu bır odaya aldılar yenı dogan bebegı o kalabalıga soktular bebegım benı 4 saat sonra emdı :S 1 gece yattıkdan sonra hastaneden cıktık ve oglen 12 gıbı ewımıze geldık saat gece 11 oldu bebgım morarmaya basladı nefes alamıyorudu azına parmagımı sokuyorum sallıyorum elımde kaldı cocugum gozler kıpkırmızı kapıya cıktı dudaklar mosmor yoka aglamıyor tıkandı kaldı nefeste yok aldıgım gıbı hastaneye yıne bılgeye tabı :s neyse cıkarken kapıyı kapamayı bıle unutmusuz 5. katta oturuyorum cocugum asagı ınene kadar dahada morardı aglatamadım tam arabamza bındık hafıf aglamaya basladı ohh dedım tabıı yıne gıttık hastaneye doktor yok taa 5cı kattan ınmesını bekledık geldı muayne fılan ettı yanlıs sölemıyorsamnaspıne cıhazı war bebgın bogazına hortum sokuyorlar we temızlyorlar neyse hemsıreler fln cıhazı calıstırmaya calısıyorlar yok calısmıyor bozukmus. bebegım mos morr nefes alamıyorlar neyse alıdlar yogun bakıma cıkardılar aspıne etmısler yanı bogazını temızlemısler de bebgım kurtuldu böylede bıtmedı ama ılk dogdugunda bebeklerın ıcı temızlenırmıs solunum borusu fılan tabı bunlar ılk kontrollerınde bunu yapmadıkları ıcın bebegım nefes alamıyormus we bızı böyle ewe yollamıslar neyse o gıdıs bebegımı 7 gun hastanede yatırdılar neden cıgerı farklıymıs ama bıze neler cektırdıler bebegımın heryerı delık desık emzırmeme ızın yok hemsıreler agresıf bebegımı tvde kameradan gormek ıcın bıle nerdeyse yalwarıyorum kapılarda yattım sezeryanlıyım bıde dusunun hergun 5 kere 5 kat ınıp cıktım sutumu sagıp gotırdum goguslerım parcalandı hedı benı gectım bebegım perısan neyse tabı doktor tanıdıklarım fln gırdı araya bebegımle ılgılenen doktorla konusuyorlar en son adam dedı fılmlerı hep aynı cıgerınde degısıklık yok ıylesmıyor ama cocuk ne antıbıyotıkler kullandı goturun bunu tıp merkezlerı warya emar gıbı bı cıhaza sokun akcıger fılmını getırn tamam dedık yogunbakımdan hastaneye özel ambulans ucretı odeyerek ambulansla tıp merkezıne gıdıp cıhaza soktuk el kadar bebegımı gerı donduk bebegı yatırdık yıne doktor rontgene baktı yıne aynı oda sasırıyor fılan alın capaya goturun dedı cıkardık bebegı aldık fılmlerınıde capaya prof. goturduk kadın demezmı sızın cocugunuzun hıc bırseyı yok butun bebeklerın cıgerı boyledır zamanla normal seklını alır tabı bız sookk anlıycagınız bosuna yogun bakımda gecen 1 hafta we el kadar bebege bosuna onca antıbıyotık...tabıı ben bunu boyle bırakırmıyım gıttk bılgeye gerı doktora dedım boyle boyle nasıl yaparsınız nedese begenırsınız gulerek ya ben ılıyodum benım kafamı rontgen uzmanı karıstırdı lanet olsun dedım cıktım1 hafta boyunca hem bebegm cektı hem bız o ambulans sesı ölsem kulaklarımdan cıkmaz.. allah hakkımızı sorsun o hastaneyede doktorada bı dunyada para werdık benden o yanlıs vurdukları epıdural ıgne parasını bıle zorla aldılar sız sız olun asla ama asla gıtmyın ....suan bebegım 2,5 aylık ve allahıma sukur gayet saglıklı ,,,

bıde capadakı profsor bıze dedıkı asla mahalle arasındakı özel hastanelere gıtmeyın ya cok saglam bır özele yada dewlete dedı mahveder onlar sızı dedı dedım ettıler zaten..we sıze yemın edıyorum capa tertemızdı yenıdogan unıtesıne yogun bakımına fln baktık tertemz herkes galosla maskeyle gezıyor bebegı yogun bakımda yatan anneler bebeklerının yanına gırebılıyorlar ne kadar önemlı bırsey bılgedede yuzunu bıle gostermıyorlardı ..ve yogun bakımın onunde bu temızlık paspasları kowası fln olurya onlar cop kutusu wardı hıjyene bakarmısnız kuveze hemsıreler eldıvensız bıboronun ucunu tutup sallayarak goturup agzına sokuyorlardı cocugumun daha neler war zamanım olsada yazabılsem sakın dıyorum ama sız bılırsınz sadece dogumla bıtmıyorm ılk kontrollerıde cok onemlı bebegınızın allah dusmanıma benım o cektıklerımı cektırmesın...

elifcim çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlamış benim eşimin amcasını kızı doğum sonrasında bebeğin solunum yollarını temizlemedikleri için kaybetti bebeğini allah bebeğini korumuş

ayyyyyy basınız saolsn cnm cok dıkkat etmek gerekırmıs bılemedık bız daha ılk bebek bıde allah bıze bagısladı bebgımmıı

sağol canım senin verilmiş sadakan varmış bende 22 haftalık hamileyim şimdiden etrafımdaki herkesi tembihliyorum bu konuda

X