• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Zekai tahir burak hastanesine gidenler

ysmn2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2015
74
30
88
36
merhabalar.. ztb hastanesinde tüp bebek yaptirip olumlu sonuc alan var mi acaba?
ben bütün evraklarimi topladim dosya oluşturuldu ve adetin 2.günü gelmem söylendi ama hastane cok kalabalik fazla bisey soramiyoruz, sormak istesekte o aceleyle herseyi unutuyor insan
belki aramizda tecrübeli arkadaslarimiz vardir.. özellikle ücret konusunda şok oldum. devlet hastanesi ama 2-3bin tl gibi bir ücreti oluyomuş (ilaclara bagli) sebebini sordugumda yatiş parasi ilac parasi vs dediler..
gideniniz bileniniz varsa lütfen yardim edin.. sürec nasil ilerliyo? adetin 2.günü başlanacak mi direk ignelere? yumurta toplama transfer yaptiranlar hastaneden memnun kaldiniz mi?

merhabalar.. ztb hastanesinde tüp bebek yaptirip olumlu sonuc alan var mi acaba?
ben bütün evraklarimi topladim dosya oluşturuldu ve adetin 2.günü gelmem söylendi ama hastane cok kalabalik fazla bisey soramiyoruz, sormak istesekte o aceleyle herseyi unutuyor insan
belki aramizda tecrübeli arkadaslarimiz vardir.. özellikle ücret konusunda şok oldum. devlet hastanesi ama 2-3bin tl gibi bir ücreti oluyomuş (ilaclara bagli) sebebini sordugumda yatiş parasi ilac parasi vs dediler..
gideniniz bileniniz varsa lütfen yardim edin.. sürec nasil ilerliyo? adetin 2.günü başlanacak mi direk ignelere? yumurta toplama transfer yaptiranlar hastaneden memnun kaldiniz mi?
Ücret istiyorlarmı.? Banada tüp bebek önerdiler ama ben karrsızım

Ztb tup bebek tedavisi olanlar süreç hakkında biraz bilgi verin doktor ücret ilgi memnuniyet hakkında yardım edin

2014 te ztb de tup bebek yaptırdım kızım oldu...kızım 2 yasında ve bu ay tekrar ztb ye gittim...ücretli yeni bir tedavi başlandı...6500 civarı tuttu ilaçlarla birlikte...ama embriyom oluşmadığı için transfer olamadım...gelelim hastaneye 2014 yılında sanki hersey daha kaliteliydi...dr lerin hepsi değişmiş...normalde zaten büyük hocalarla pek muhatap olmuyorsunuz..onlar sadece süreci yönlendiriyor...asistanlar muayene ve ilaç dozu ayarlama vs işlerini yürütyo...2014 te opu işlemini hoca yapmıştı şimdi asistan yaptı bu pek hoşuma gitmedi...o zaman hersey daha kontrollüydü sanki..

Back