Zehirrrr gibi hatunlar bekliyorum...

ne satayım ,nerden satayım

• Ankete Katılan
    25

Evet ama halı falan bunlar çok fazla yer kaplayan şeyler o yüzden ben az yer kaplayan şeyler istiyorum ..Perde olabilir bir kaç çeşit tül ve fon ...

Bu kadar kisa sürede Çince'yi ogrenebildiniz mi? Tercumanlik dediginiz için soruyorum.
Mümkün değil. Bu kadar kisa surede bir Çinli bile Çince'yi ogrenemez..

haha tabiiki mümkün değil ..Ama ben zaten 7 ay çince kursu aldım buraya geleli biliyosun ıkı ay oldu ..llk tercümanlık deneyimimdi ve ingilizce olarak yaptım çat pat çincemi arada sıkıştırdım :)

Haklısın kore tarzı kıyafetler çok moda ve gerçekten çok güzel hatta kardeşime bir palto aldım korean tarzı ..Ve ben sadece 40 liraya aldım onu türkiyedeki sitelerde 200 den aşağıya mümkün değil alamazdım ..Bakım kremleri sokabilir miyim bilmiyorum ama anlaşıldığı üzere en çok ihtiyaç bakım ürünlerine var :)

haha tabiiki mümkün değil ..Ama ben zaten 7 ay çince kursu aldım buraya geleli biliyosun ıkı ay oldu ..llk tercümanlık deneyimimdi ve ingilizce olarak yaptım çat pat çincemi arada sıkıştırdım :)

Ben de cok sasirdim. 1 yıl egitim aldim ne hatirliyorsun dersen bi kac kelims ve özlü söz o kadar. Hakkinda hayirlisi. Inşallah ogrenirsin. Ve ticaret fikri de harika. Basarilar..

Kesinlikle çok iyi kazandırıyor e-satış. Geçen haftalarda dekorasyon ürünleri satan bir çiftle aynı ortamda bulundum, kendi tasarımlarımızı ürettiriyoruz, iyi rakamlar kazanıyoruz vs. diye anlatıyorlardı. Meğer siteleri bile yokmuş sadece instagramdan satış yapıyorlarmış.

Çin içinde çantalarına bir bak derim, bayağı talep var onlara.

hahah beyazım ben oldukça ama merak edip kullandım evet özellikle yeşilçaylı olanlar harika kendim kullandım gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)
benim sosyal medyada tek hesabim instagramda var hemen bi hesap ac takip ediyim guvenilir bakim kremleri maskeler satarsan hemen alirim bilesin :)

Bende karar verdim instagramdan olacak ..Ama web sitesi daha karlı gibi geliyor daha çok insana ulaşabilmesi açısından bilemiyorum bakalım ...Önce ürünleri gidip görmem karar vermem lazım ..Çantalar da haklısınız çünkü yeşilköyde orda burda 1000 liraya satılan çantalar 80-90 lira birebir fakeler...

ceza alınca neden ceza aldık diye tepki veriliyor. Allah aşkına bu konunun yeri BDV mi ?

Yani artık ne diyeyim bilemiyorum. Konu başlığı saçma sapan yeri yanlış ... daha ne diyeyim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…