- 10 Ağustos 2009
- 26.146
- 18.314
- 823
- Konu Sahibi witch hunt
Bence doğal tuz üzerine ticaret yap bu iyi para kazandırır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maske ve makyaj malzemeleri nasıldır ,gümrükte sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ? Çünkü Türkiye nin getirmiş olduğu şartlar var ben daha çok dediğim gibi kullanılacak malzeme arıyorum ..Ankette de belirttiğim gibi cilt ve gıda olmayacak ..
sen öyle san![]()
Herseyi sat. Herseyin fotografini cek, siparis gelirse gider alir, satarsin. Elinde mal kalmasi gibi bir risk de olmaz. :)
yapamazsın derken, zannettigin gibi kolay degil diyorum. ordan gönder, burdan alsınlar falan öyle olmuyor bu işler.
* başkasının şirketi adına yapacam diyorsan, böyle bi durumda o şirket seni napsın? çünkü bu işle ilgilenenler gider kendisi alır malı ve ondan sonrasında işleri otomatige baglar. o şirketin orada işleri denetleyen ayagı olabilirsin maaşlı çlaışan olarak... bu durumda da mal alırken seçimi sen yapamazsın, şirket yapar. ayrıca şirket senin olmadıgı için blog falan da alakasız olmuş olacak. kısacası senin bi fonksiyonun olmayacak bu durumda.
* eger düşündügün gibi kendi işini yapcaksan da ltd. şirket kurup vergi mükellefi olacaksın önce, yoksa hiçbir şey göndermezsin buraya. şirketini ya orada kurarsın ya burada... yasal prosedürlere takılmadan iş yapamazsın.
diyelim ki şirketi kurdun.... buraya tek tek mal gönderemezsin yine aynı şekilde. toplu bi şekilde konteynırlarla göndermen lazım ki nakliyat parası seni yemesin. çünkü nakliyat fiyatı az degil... gümrük masrafları da cabası tabi...
tek tek mal gönderenler ise yine şirketlerdir ve nakliyat şirketleriyle anlaşmaları oldugu için rahat yollarlar. senin anlaşma yapma ihtimalin yok. 1 dolarlık ürüne 30 dolar kargo ödersin sonra. yani oradan gidip 1 dolara al, sonra buraya 10 dolara yolla falan... o iş olmaz.
ayrıca kremmiş, makyaj malzemesiymiş falan... bunları gönderebilmek için saglık sertifikalarına ihtiyacın var.
giyecek eşyası göndermek istiyorsan bunlar agır ürünler oldugu için kargo parası daha da yüksek olacak... vs
* orada bi şirketi tavlayıp ürünlerini internette tanıtma işine girebilirsin internet reklamcılıgıyla... ama oda olmaz çünkü dev portallar var dhgate, aliexpress gibi... yine fonksiyonun olmaz.
hayallerini yıkmış olmak gibi olmasın ama.... durum bu... oradan 10 tane küpeyi 1 dolara alıp burada tanesini 10tl ye satmak kulaga hoş gelebilir ama öyle olmuyor bu işler. o yüzden kısaca yapamazsın dedim. şimdi de uzunca yapamazsın dedim.
EŞİMLE KURDUĞUMUZ KENDİ ŞİRKETİMİZ VAR ..Maı konteynırla göndereceğim.
İnternetten yapılan satışlarda en çok dikkat çeken uygun fiyatlarla Fashion ürünler.Merhabaaaa :) Şimdi içinizi açacak bir konuyla karşınızdayım .Size Çin de olduğum 56949604 kez söyledim ,zaten birçoğunuz ezberledi ..Şimdiki konum ne anti romantik kocam,ne Çin in yaşam koşulları,ne de Çin in tarihi...
Şimdiki konum internet üzerinden para kazanmak ..Efendim ;malum Çin deyimHee pardon bunu biliyordunuz zaten geçelim.
.Eeee madem burdayım kafanı çalıştır Gökçe dedim kendime haksız mıyım ? Madem ki buradasın ve madem ki her halt Çinden geliyor o zaman sende bir yolunu bul..Aracılık yap yap ,onun ağız kokusunu çek çek nereye kadar öyle değil mi ?Ne yaparıııım ne yaparım 'İNTERNETTEN SATIŞ' evet farkındayım dahi değilim
Keşke kafam daha çok çalışsaydı ama olsun salakta değilim çok şükür ..
Sadede gelirsek hatunlarım,fıstıklarımBen ne satarsam kadınlara hitap ederim,ne satarsam ulaaaannnn şuraya bak ne kadar ucuzmus bunu almalıyım
der bir kadın..Ben ürünün sadece Çinden gönderimiyle ilgileneceğim ,gerisi Türkiye ayağında güvenilir birinin elinde olacak ..
İkinci soru ,instagram mı yoksa şööööyle en afillisinden bir web sitesi mi ?yoksa dur lan nereye web sitesi açıyon insan gibi blog açmı dersiniz..
heeee bi de bana kaça patlar bu macera ...
Üçüncü soru ;üçüncü soru yok kafam karışık ..Hadi bana yardımcı oluuunnn noluuurrrrr![]()
İnatagram hesabı mantıklı web sitesi için boşa para verme. İnstagramdan iyi bir reklam yaparsan takipçin artar.
Aklına gelebilecek herşey çanta, saat, parfüm, telefon aksesuarları, ayakkabı, takı...
Sonuçta biz kadınlar herşeyin alıcısıyız :)
Başarılı olmanı dilerim...
Ben instagram kullaniyorum ama cok girmedigim icin nimetlerini pek bilemeyecegim.haklısın ,instagram mı ? yoksa web mi ?
ebay üzerinden defalarca alıveriş yaptık çinden. ufak tefek malzemeler. fotograf makinesi malzemeleri.. en son bebeğimiz için fotograf çekimlerinde kullanabileceğimiz özel kıyafetler. bir inceleyin diyecektim ki konteynırla göndermekten bahsetmişsiniz. yani birz büyük düşünüyorsunuz :)
eğer oradan getirip burada bir şirket üzerinden satacaksanız kırtasiye malzemelerini de bir inceleyin derim. kalem vs.
Bence doğal tuz üzerine ticaret yap bu iyi para kazandırır
Gökçe buralardaki yapı marketlerdeki fahiş fiyata satılan yapay plastik çiçekler Çin'de çok ucuz. Gümrükte sıkıntı çıkmaz büyük ihtimal oyuncak vs. gibi de vicdan azabı hissedilmez içten içe. Nasıl olsa balkon, bahçe gibi yerlerde kullanılıyorlar ve temas işi çok yok.
İnternetten yapılan satışlarda en çok dikkat çeken uygun fiyatlarla Fashion ürünler.
Çok güzel şeyler var gerçekten.
araya takı nevresim ev eşyası ayakkabı gibi şeylerde sıkıştırıyorlar. Hatta cocuk giyim .erkek giyim. Esler icin takım esofman vs.
Instagram ve facebook öneririm zaten geneli böyle ilerliyor daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Herkes blog takip etmiyor ama çok fazla kişinin facebook hesabı var.
Ayrıca facebook sayfanızda Instagram adresinizi paylaşıp tüm resimleri Instagram dan facebook bağlantısı ile iki taraftada paylaşabilirsiniz.
Kelebeğim benim yapacağım tarz facebookta koala ev aksesuarları gibi bir şey ..Onların sattığı 80 -90 lira olan aksesuarları ben gözümle 5-10 liraya gördüm ..Düşün ki adamlar nasıl paralar kazanılıyor ..Daha çok english home tarzı şeyler ve takı toka satmak istiyorum ..Kafamdaki plan bu ..
cinde yasadigini simdi ogrendim iyiki soyledin ben mesela tam bi kore hastasiyim o kizlarin giyimine tarzina bayiliyorum ya sende onlaein tarzini giydiklerini satabilirsin hatta ortaya karisik yap ve onlarin bakim kremlerinden satis yap ciltleri cok guzel cunku bizimde oyle bir bakima ihtiyacimiz var bi bb krem var o turkiyede cok pahali alamiyorum belki sen bu tarz seyler ucuza satarsan bende alirim valla bak gecen instagramda bi trenckot aldim gelcek insallah o da yurt disindan geliyo gercekten dusunebilirsin hatta insanlarin sana guvenmesi icin bi gittigidiyorda satis ac isteyene ordan yollarsinMerhabaaaa :) Şimdi içinizi açacak bir konuyla karşınızdayım .Size Çin de olduğum 56949604 kez söyledim ,zaten birçoğunuz ezberledi ..Şimdiki konum ne anti romantik kocam,ne Çin in yaşam koşulları,ne de Çin in tarihi...
Şimdiki konum internet üzerinden para kazanmak ..Efendim ;malum Çin deyimHee pardon bunu biliyordunuz zaten geçelim.
.Eeee madem burdayım kafanı çalıştır Gökçe dedim kendime haksız mıyım ? Madem ki buradasın ve madem ki her halt Çinden geliyor o zaman sende bir yolunu bul..Aracılık yap yap ,onun ağız kokusunu çek çek nereye kadar öyle değil mi ?Ne yaparıııım ne yaparım 'İNTERNETTEN SATIŞ' evet farkındayım dahi değilim
Keşke kafam daha çok çalışsaydı ama olsun salakta değilim çok şükür ..
Sadede gelirsek hatunlarım,fıstıklarımBen ne satarsam kadınlara hitap ederim,ne satarsam ulaaaannnn şuraya bak ne kadar ucuzmus bunu almalıyım
der bir kadın..Ben ürünün sadece Çinden gönderimiyle ilgileneceğim ,gerisi Türkiye ayağında güvenilir birinin elinde olacak ..
İkinci soru ,instagram mı yoksa şööööyle en afillisinden bir web sitesi mi ?yoksa dur lan nereye web sitesi açıyon insan gibi blog açmı dersiniz..
heeee bi de bana kaça patlar bu macera ...
Üçüncü soru ;üçüncü soru yok kafam karışık ..Hadi bana yardımcı oluuunnn noluuurrrrr![]()
Bence daha çok para giyisi de var. Zaten yurt dışı ürün satan heryerde kural önce para gelir sonra siz siparişi ordan çıkarırsanız. Aman diyim sakin paranız yatmadan kimseye kapıda ödeme bilmemne demeyin. Yani bazı takip ettiğim yerlerde kişi 4 5 kere alışveriş yapıyor güven kazanıyor sonraki siparişi sonra öderim diyor ama ödeme falan yapmıyorBence de instagramla başlayayım ,küçük ev eşyası ve takı toka olayıyla giriş yapsayım ..Ürün yelpazemi genişletebilirim ..