Zehirrrr gibi hatunlar bekliyorum...

ne satayım ,nerden satayım

• Ankete Katılan
    25

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Merhabaaaa :) Şimdi içinizi açacak bir konuyla karşınızdayım .Size Çin de olduğum 56949604 kez söyledim ,zaten birçoğunuz ezberledi ..Şimdiki konum ne anti romantik kocam,ne Çin in yaşam koşulları,ne de Çin in tarihi...
Şimdiki konum internet üzerinden para kazanmak ..Efendim ;malum Çin deyim Hee pardon bunu biliyordunuz zaten geçelim..Eeee madem burdayım kafanı çalıştır Gökçe dedim kendime haksız mıyım ? Madem ki buradasın ve madem ki her halt Çinden geliyor o zaman sende bir yolunu bul..Aracılık yap yap ,onun ağız kokusunu çek çek nereye kadar öyle değil mi ?Ne yaparıııım ne yaparım 'İNTERNETTEN SATIŞ' evet farkındayım dahi değilim Keşke kafam daha çok çalışsaydı ama olsun salakta değilim çok şükür ..
Sadede gelirsek hatunlarım,fıstıklarım Ben ne satarsam kadınlara hitap ederim,ne satarsam ulaaaannnn şuraya bak ne kadar ucuzmus bunu almalıyım der bir kadın..Ben ürünün sadece Çinden gönderimiyle ilgileneceğim ,gerisi Türkiye ayağında güvenilir birinin elinde olacak ..

İkinci soru ,instagram mı yoksa şööööyle en afillisinden bir web sitesi mi ?yoksa dur lan nereye web sitesi açıyon insan gibi blog açmı dersiniz..heeee bi de bana kaça patlar bu macera ...

Üçüncü soru ;üçüncü soru yok kafam karışık ..Hadi bana yardımcı oluuunnn noluuurrrrr

Takı toka sat. Ben bir ara Çin'den getirttim butik açmıştım ama bir kaç ürün gümrükte kaldı. Fiyatlar baya ucuz çinde

Gelinlik bence cok ucuz ben bakiyorum da :) Hatta bir kisa gelinlik begendim ben nikah icin ama bedenlerine guvenemiyorum keske sen yardimci olsan :)Dolandirilmaktan da korktugum icin cesaret edemiyorum :)

Çinin neyi meşhur:)))

Takı toka sat. Ben bir ara Çin'den getirttim butik açmıştım ama bir kaç ürün gümrükte kaldı. Fiyatlar baya ucuz çinde

Evet gümrükte sorun çıkabiliyor,ama iyi bir firmayla çalışmayı düşünüyorum bir de benim artım burda olmak ,malı gözümle görmek ..Takı toka benim de listemin başında saol tatlım :)

Çin'den çokkkk uygun fiyata elbise satan siteler var. Gece elbisesi, kokteyl vs. Ama shippinge vs güvenemediğim için alamadım. Öyle bir şey olabilir belki. Ama tekstilde beden riski var.

Bence instagram hesabi iyi olur.. istenmeyen tüyler icin bisey varmi biraz onceki konudan gordum aklima geldi
Çinlilerin özellikle kullandığı beyazlaşma maskeleri,yeşilçaylı özel maskeler var kullanıyorum ..tüy dökücü gördüm ama denemedim

Çin'den çokkkk uygun fiyata elbise satan siteler var. Gece elbisesi, kokteyl vs. Ama shippinge vs güvenemediğim için alamadım. Öyle bir şey olabilir belki. Ama tekstilde beden riski var.
Haklısın l bedenleri bizim s ler gibi :)

Çinlilerin özellikle kullandığı beyazlaşma maskeleri,yeşilçaylı özel maskeler var kullanıyorum ..tüy dökücü gördüm ama denemedim

Neyle aliyolar onlar tüylerini? Bi bakin bence eger tuylerle ilgili ise yarar bisey bulursaniz cok iyi satış yaparsiniz bide bunlarin ciltleri cok güzel oluyo genelde nesir sirlari yahu ben direk kozmetik kismiyla ilgileniyorum suan.. cinden gelecek esyanin cok bi albenisi olmuyo bence taki, esya konusunda adi çıkmış cunku 'cin mali'

Beni neden es geçtin ya ben de fikir verdim ama. Bana cevap yok mu

Tabiiki var ,burada bedenlere güven olmuyor ayakkabıya bile ..Çünkü bizden çok çok ufaklar Gelinlikçi hiçgörmedim desem yeridir ..Belki yeri burası değildir bilemedim ..Hangi site özelden at istersen

Cilt sırlarını veriyorum YASEMİN ÇAYI..Bizzat çinliyle konuştum yeşil çay ve yasemin çayı çok çok kullanıyolar..PU ER CHA da sık kullandıkları çaylar arasında ..Özellikle tüm gün sıcak su tüketiyorlar ...Ama çok ilginç takılar,tokalar var kimsenin üstünde başında görmediğim

Tabiiki var ,burada bedenlere güven olmuyor ayakkabıya bile ..Çünkü bizden çok çok ufaklar Gelinlikçi hiçgörmedim desem yeridir ..Belki yeri burası değildir bilemedim ..Hangi site özelden at istersen
Attım bile :)

Herseyi sat. Herseyin fotografini cek, siparis gelirse gider alir, satarsin. Elinde mal kalmasi gibi bir risk de olmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…