- Konu Sahibi witch hunt
Yapamazsiniz değil tabi yaparsınız da keşke yapmasanız
Çin malı zehir ya...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen zehir.. çoluk çocugun eline çin malı herhangi bişey vermemek lazım dıye bı ara baya haberler yapılıyordu.Yapamazsiniz değil tabi yaparsınız da keşke yapmasanızÇin malı zehir ya...
Cilt sırlarını veriyorum YASEMİN ÇAYI..Bizzat çinliyle konuştum yeşil çay ve yasemin çayı çok çok kullanıyolar..PU ER CHA da sık kullandıkları çaylar arasında ..Özellikle tüm gün sıcak su tüketiyorlar ...Ama çok ilginç takılar,tokalar var kimsenin üstünde başında görmediğim![]()
BB kremleri var, onların kremleri avrupada çok aranıyor. Batının ürünlerinden daha kapatıcı ve çok güzel. Ben olsam onlardan satardım. Çinde olasım geldi:)Tabiiki var ,burada bedenlere güven olmuyor ayakkabıya bile ..Çünkü bizden çok çok ufaklarGelinlikçi hiçgörmedim desem yeridir ..Belki yeri burası değildir bilemedim ..Hangi site özelden at istersen
![]()
Bir de aklıma geldi, bebek ve çocuk kıyafetleri yoğun alıcı buluyor. Çok cici bici şeyler.Cilt sırlarını veriyorum YASEMİN ÇAYI..Bizzat çinliyle konuştum yeşil çay ve yasemin çayı çok çok kullanıyolar..PU ER CHA da sık kullandıkları çaylar arasında ..Özellikle tüm gün sıcak su tüketiyorlar ...Ama çok ilginç takılar,tokalar var kimsenin üstünde başında görmediğim![]()
bana maske gönder ilk satışını yaparsın
Keşke seçeneklere hepsi diye de koysaydın çünkü hepsi olabilir, ayrıca şahane bebek - çocuk kıyafetleri var.
Anne - kız, baba - oğul takımlarda şahane. Satan bi sayfa biliyorum faceden ama onlar çok pahalı istiyo. Eğer ütopik fiyat istemezsen kesin tutar.
Anketi okumadım kusura bakma ciltleri çok güzel oluyor o yüzden dedim daha önce kullanmadımMaske ve makyaj malzemeleri nasıldır ,gümrükte sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ? Çünkü Türkiye nin getirmiş olduğu şartlar var ben daha çok dediğim gibi kullanılacak malzeme arıyorum ..Ankette de belirttiğim gibi cilt ve gıda olmayacak ..
Çin'den bir kaç malum site vasıtasıyla alışveriş yaptım ama arkadaşların dediği gibi zehir satıyorlar o ucuz şeyleri hangi kimyasallarla boyadılarsa elbiselerin ömrü 1-2 giyimlik oldu tene de temas ettiğini düşündükçe çok can sıkıcı bir durum
gümrük prosedürlerini araştırdın mı bilmiyorum ama ev eşyası vs. zor olur bence.