• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirrrr gibi hatunlar bekliyorum...

ne satayım ,nerden satayım

• Ankete Katılan
    25
çin malı ürünler hayata kullanmam yahu çok zararlı kimyasallardan yapıyorlar kafaları zehir gibi çalışıyor yediklerinize falan dikkat edin orda geçende vidyoda izledim yapay boyadan marul salata yaptı adam herşeyleri sahte çıkabilir heran.

Cilt sırlarını veriyorum YASEMİN ÇAYI..Bizzat çinliyle konuştum yeşil çay ve yasemin çayı çok çok kullanıyolar..PU ER CHA da sık kullandıkları çaylar arasında ..Özellikle tüm gün sıcak su tüketiyorlar ...Ama çok ilginç takılar,tokalar var kimsenin üstünde başında görmediğim :D

Hadi ya :) ozaman bekliyoruz acacaginiz sayfayi :D

Nerede, hangi şehir veya ilçede görsem, her daim tıklım tıkış olan accessorize'lardan yola çıkarak şık ve güzel takıları öneririm.. toka olayı çok da önemli değil ama özellikle moda takılara nerdeyse hücum var.. sanki almayan dövülecek..:KK53:

Cok fazla cinden urun getirtip satan var facebook da falan bende bi kac siteden urun aldim facebookda nerdeyse uc kati satiyorlar aslinda bakarsan baya karli bi is taki toka bi kac kiyafet ayakkabi karisik bisi de olabilir aslinda

Tabiiki var ,burada bedenlere güven olmuyor ayakkabıya bile ..Çünkü bizden çok çok ufaklar :D Gelinlikçi hiçgörmedim desem yeridir ..Belki yeri burası değildir bilemedim ..Hangi site özelden at istersen :KK66:
BB kremleri var, onların kremleri avrupada çok aranıyor. Batının ürünlerinden daha kapatıcı ve çok güzel. Ben olsam onlardan satardım. Çinde olasım geldi:)

Bence çanta ayakkabi satabilirsiniz. Ayrica web sitesi acmakta da bir zorluk yok. En mantiklisi bu...

( çanta ayakkabi hastasiyim. )

Cilt sırlarını veriyorum YASEMİN ÇAYI..Bizzat çinliyle konuştum yeşil çay ve yasemin çayı çok çok kullanıyolar..PU ER CHA da sık kullandıkları çaylar arasında ..Özellikle tüm gün sıcak su tüketiyorlar ...Ama çok ilginç takılar,tokalar var kimsenin üstünde başında görmediğim :D
Bir de aklıma geldi, bebek ve çocuk kıyafetleri yoğun alıcı buluyor. Çok cici bici şeyler.

Keşke seçeneklere hepsi diye de koysaydın çünkü hepsi olabilir, ayrıca şahane bebek - çocuk kıyafetleri var.
Anne - kız, baba - oğul takımlarda şahane. Satan bi sayfa biliyorum faceden ama onlar çok pahalı istiyo. Eğer ütopik fiyat istemezsen kesin tutar.

bana maske gönder ilk satışını yaparsın

Maske ve makyaj malzemeleri nasıldır ,gümrükte sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ? Çünkü Türkiye nin getirmiş olduğu şartlar var ben daha çok dediğim gibi kullanılacak malzeme arıyorum ..Ankette de belirttiğim gibi cilt ve gıda olmayacak ..

Çin'den bir kaç malum site vasıtasıyla alışveriş yaptım ama arkadaşların dediği gibi zehir satıyorlar o ucuz şeyleri hangi kimyasallarla boyadılarsa elbiselerin ömrü 1-2 giyimlik oldu tene de temas ettiğini düşündükçe çok can sıkıcı bir durum :KK17:

gümrük prosedürlerini araştırdın mı bilmiyorum ama ev eşyası vs. zor olur bence.

instagram hesabı oldukça iyi olur bence çünkü bu işler çok yaygın ve sırf butikleri takip etmek için açtığım hesabım bile var :) yani ben gibi aşırı inst. butiklerini takip eden çok insan var.. valla kadının her şey ilgi alanına girer toka ıvır zıvır ve ev eşyaları oldukça rağbet görür gelen tepkilere görede seçenekleri artırabilirsin :) şimdiden kolay gelsin :)

Keşke seçeneklere hepsi diye de koysaydın çünkü hepsi olabilir, ayrıca şahane bebek - çocuk kıyafetleri var.
Anne - kız, baba - oğul takımlarda şahane. Satan bi sayfa biliyorum faceden ama onlar çok pahalı istiyo. Eğer ütopik fiyat istemezsen kesin tutar.

Asla ütopik olmayacak bende görüyorum Çin malı bir kolyenin 79 liraya satıldığını ve ben o kolyenin aynısını burada 5 liraya aldım ...

Maske ve makyaj malzemeleri nasıldır ,gümrükte sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ? Çünkü Türkiye nin getirmiş olduğu şartlar var ben daha çok dediğim gibi kullanılacak malzeme arıyorum ..Ankette de belirttiğim gibi cilt ve gıda olmayacak ..
Anketi okumadım kusura bakma ciltleri çok güzel oluyor o yüzden dedim daha önce kullanmadım

Çin'den bir kaç malum site vasıtasıyla alışveriş yaptım ama arkadaşların dediği gibi zehir satıyorlar o ucuz şeyleri hangi kimyasallarla boyadılarsa elbiselerin ömrü 1-2 giyimlik oldu tene de temas ettiğini düşündükçe çok can sıkıcı bir durum :KK17:

gümrük prosedürlerini araştırdın mı bilmiyorum ama ev eşyası vs. zor olur bence.

dediğim gibi takı ,toka,ve biblo tarzı şeyler en olmadı çin porseleni meşhur tabak,çanak,tencere gibi evidea tarzı şeyler :D

Herkes saymis bende bir fikir soyleyeyim turk sirketlerine gidersen her turlu yardimci olurlar sana urun gonderiminde fazla parada almaxlarda senden tul perde ve halilari cok guzel oluyor
Cinin ucuz mallarida orjinal urunleride var
Hatta en guzel tavsiyem orjinal telefonlarini alip cok cok rahat satabilirsin guzel kari varda

Back