• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlendimmi ?

Ayla01

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
56
47
3
29
Selam kizlar zehirlendim sanırım .balık yemiştim üstüne de mis gibi sütlaç ,kustum ishal oldum ,hastaneye de gitmeye korkuyorum virüs nedeniyle napmam lazım

Devam ediyor mu ishal ve kusma?

Zehirlenme mi bilemeyiz elbet ama takip edin, devam ederse evde çözemeyebilirsiniz.
2 yil evvel zehirlendim, yüzüm kireç gibiydi hastaneye gittiğimde 3 serumla anca kendime geldim..

Selam kizlar zehirlendim sanırım .balık yemiştim üstüne de mis gibi sütlaç ,kustum ishal oldum ,hastaneye de gitmeye korkuyorum virüs nedeniyle napmam lazım
Bol su için. Daha da Kötüleşirseniz hastaneye gidin. Kustuğunuz için toksinler atılmıştır vücudunuzdan hastanede de yapsalar yapsalar su verecekler yine. Su içmeyi ihmal etmeyin
Zehirlenmenin genelde bir ilacı olmuyor vücut kendi kendine atarken destek olunuyor gittiğinize değeceğini sanmam 3 güne geçmezse ishaliniz o zaman gidersiniz

Zehirlenme mi bilemeyiz elbet ama takip edin, devam ederse evde çözemeyebilirsiniz.
2 yil evvel zehirlendim, yüzüm kireç gibiydi hastaneye gittiğimde 3 serumla anca kendime geldim..
Aynn takip edicem çok halsizlik var üzerimde kusma ishal devam ederse giderim

Balıgın ustune sut yogurt tarzi yemeyin zehirler derler keske sütlac yemeseydiniz zehirlenmis olabilirsiniz bi nane limon yapin mideniz rahatlasin.
kusma devam ederse hastaneye gidin

Kusmanız devam ederse muhakkak doktorunuza gidin...devam etmezse bol su için...az yaglı hafif corba mesela yogurt corbası bol bol dinlenme...ve bitki cayı için...ama kısma devam ederse muhakkak devamı gelir durmaz serum şart olur

Yarım limon iç gıda zehirlenmesine iyi geliyor

Gida zehirlenmesi hakkinda cok bilgim yok ama vucutttan atmak icin kusma ve ishal oluyor sanirim.
Bi tanidik serum ici sekerli su demisti. Sekerli ilik su , yada balli su icebilirsin. İhlamur, nane ve limon kaynatabilirsen , o da kusmaya iyi geliyor.
Gecmis olsun .

Tıbbi bilgi değidir ama benim bildiğim balık bayatsa eğer süt ve süt ürünleri yiyince kusarsın buda mantıken iyi bir şey mide temizleniyor gibi düşündüm ben

Mide zehirlenmesi olabilir, kötüleşirseniz arayıp danışabilirsiniz ama kendi kendine geçeceğini tahmin ediyorum.

Riske girmeye degmez zehir hattini arayin. Gerek gorurlerse hastaneye gidersiniz.

Back