• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlendim.

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar selaam.. Dün banyoyu temizleyeceğim diye tuz ruhuyula camaşır suyunu karıştırdım ve bir güzel zehirlendim.Geceyi hastanede geçirdim ama hala rahat nefes alamıyorum ve öksürdükçe bogazlarıma asit sürmüşsün gibi yanıyor... Napılır ki bu durumda yarına kadar geçmesi gerekiyor..

Yapılabilecek en tehlikeli şeyi yapmışsınız. Çok geçmiş olsun.

Bol bol yoğurt yiyin. Doktor ne dedi ?

Yapılabilecek en tehlikeli şeyi yapmışsınız. Çok geçmiş olsun.

Bol bol yoğurt yiyin. Doktor ne dedi ?
Bol bol oksijen falan verdiler. Tekrardan nefes alamazsan gel yine oksijen verelim dediler. Su an o kadar kötü değilim nefes alabiliyorum ama konuştuğumda, yürüdüğümde falan tak diye mefesim bitiveriyor. Birde tek yaşıyorum artık kimse de yok yanımda

Banyonuz ne kadar kirlenmis olabilir ki o kadar agir kimyasallari karistirarak temizlediniz? Yapmayin caniniza yazik.
Ne yapilir bilmiyorum ama lutfen uzak durun sunlardan. Bundan sonra dikkatli olun.

Tam teşekküllü bir hastaneye gidin hemen. Bir yakınım aynı sebepten sol akciğerinin bir lobunu kaybetti. Müdahale edilmeseydi daha kötü sonuçları olacaktı. Yapılabilecek en yanlış şeyi yapmışsınız.

Tam teşekküllü bir hastaneye gidin hemen. Bir yakınım aynı sebepten sol akciğerinin bir lobunu kaybetti. Müdahale edilmeseydi daha kötü sonuçları olacaktı. Yapılabilecek en yanlış şeyi yapmışsınız.
Devlet hastanesine gittim. Bol bol oksijen serum falan verdiler. Kan tahlili ve kan gazı baktılar sonrada gece beni oksijenle orda tuttular.

Devlet hastanesine gittim. Bol bol oksijen serum falan verdiler. Kan tahlili ve kan gazı baktılar sonrada gece beni oksijenle orda tuttular.
Üniversite ya da araştırma hastanesi varsa yaşadığınız yerde tekrar gidin bence garanti olsun. Olmadı yarın bir göğüs hastalıkları hekimine görünün. Evde yapabileceğiniz hiç bir şey yok malesef. Mümkünse bir tanıdık çağırın yannızda biri olsun.

Üniversite ya da araştırma hastanesi varsa yaşadığınız yerde tekrar gidin bence garanti olsun. Olmadı yarın bir göğüs hastalıkları hekimine görünün. Evde yapabileceğiniz hiç bir şey yok malesef. Mümkünse bir tanıdık çağırın yannızda biri olsun.
Marmara eğitim arastırmaya gittim zaten.. gögüsündeki ağrı bir süre kalacak dediler kanımdaki oksijen seviyem falan yükseldi. Çok konuşmadıkca ya da hareket etmedikçe rahat nefes alıyorum. Ama yürümek falan ölüm gibi

Back