Dün sabah herkesin yediği poğacalardan yedim biraz.
Sonrada yattım uyuduuummmm.
Nasıl mı uyandım dersiniz ? Öğürerek.. Beni uyandıran kusma isteğimdi yataktan fırladım. Elimle ağzımı kapattım ama elimde, odamın halısıda batmıştı. Banyoya koştum biraz daha istifra ettim temizlendim içeri geçtim.
Tam geçti sanırken başladı mı inanılmaz bi mide bulantısı. Kus allah kus..
Ama kalkıp banyoya gidecek mecalim kalmamıştı. Dünya kadar poşet tükettim bende.
En sonunda dayanamadım öğlen 12 civarı başlayan bu şey akşam 5-6 civarı delicesine şiddetlendi. Bunca saat içinde 15 20 dakika kestirip kusma isteğiyle uyanıyodum derken bu böyle olmayacak dedim.
Artık midemde çıkaracak bi şey kalmamıştı. Israrla öğürüyordum. Ve öğürüp öksürdükçe omuzlarım ve sırtım deli gibi yanıyordu.
Kıpırdamaya halim yoktu. Parmağımı kaldıracak güç bulamıyordum kendimde. Evde yalnızken bu durumla başa çıkamayacağımı anlayıp aradım bizimkileri. Geldiler.. Annem zaten çok evhamlıdır.
Nane limon içtim. Bana mısın demedi. Sodalı ayran yaptım. Yarısını içtiğim gibi yine çıkardım.. İşte sodalı ayrandan sonra çıkarışım son çıkarışım oldu. Fakat hala tuvaletten çıkamıyordum. Cırcır olmuştum ve artık o tuvalete oturup kalkmaya bile mecalim yoktu. Muz yemeye çalıştım. Bi kısmını yedim. Lakin pek bi işe yaramadı. Gidiş sürelerimi azalttı ama gittiğim zamanlarda cırcırdım.
Öyle böyle değil, çıkınca elimi zorla yıkıyorum. Öyle bi yorgunluk öyle bi halsizlik..
Sonuç olarak midem şuan bulanmıyor ama çok iyi değil. Hassas oldukça, hissedebiliyorum.
Hala cırcırım hala deli gibi yorgun ve halsizim. Uyuya kalmışım bir kaç saat. Uyumadan önce dehşet başım ağrıyordu.
Sonuç olarak kimseye dokunmaya bu poğaçalar beni bu hale getirdi. Acaba diyorum ki üstüm açık uyudum üşüttüm mü yoksa poğaçalar bi bana mı dokundu. Yada ikisinin birleşimi mi beni bu hale getiren ?
Ayrıca hastaneyede gitmedim. Öyle bi şans ki bendekide, dün sabah araba servise verildi. Bugün öğleden sonra idareten bi araba temin edecekler..
Bir kaç gün sadece çorba içmeyi planlıyorum. Yine böyle sodalı ayran nane limon falan..
Bugün çektiğim o çileden sonra çok dikkat edeceğim kendime.
Ama yinede acaba tam olarak sorun neydi merak ediyorum.
Baya da bi uzun oldu ama kusura bakmayın artık kızlar.
Sizce ne yapmalıyım ? Nasıl toparlarım kendimi ?