• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirlendim mi acaba?yardım lütfen

cirdigis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
702
703
123
İstanbul
merhaba kızlar,
bugun saclarımı boyattım
bir de sac bakımı yaptırdım ozon buharıyla falan bi serum surduler en son da
4 saat falan gecti uzerinden
ama su anda midem cook bulanıyo:(
ve yediklerimde de bi sorun yok
sac boyası zehirler mi?:(
birden aklıma geldi..bu mide bulantısının sebebi boya olabilir mi?
daha once boyle bir sey yasayan var mı?:(

Son düzenleme:
soludğunuz kokudan etkilenmiş olabılırsınız saç boyasının zehırledığını duymadım

Kokular midenizi döndürmüştür..
Umarım daha kötü bir şey yoktur..
Geçmiş olsun.. :71:

bitkisel boyaları kullanın, kuaföre boyatacaksanız, gözünüzün önünde bitkisel boyayı hazırlamasını rica edin, kendiniz boyayabiliyorsanız da dediğim gibi bitkisel boya alıp boyayın.

bitkisel boyaya geçtim ben, mis gibi muz kokuyor, ne gözümü yakıyor ne genzimi tıkıyor ne de sonrasında sıkıntı yaratıyor, içinden çıkan organik şampuan ve saç kremi de cabası. geçmiş olsun.

evet boyalar zehirler kimi bünyenin bazı boyalara karşı alerjisi vardır.. ablam zehirlenmişti gözleri alnı falan şişmişti oradan biliyorum ama mide bulantısı yapar mı emin değilim.. geçmezse siz yine de bir doktora görünün bir iğne yapıyorlar geçmesi için..

evet boyalar zehirler kimi bünyenin bazı boyalara karşı alerjisi vardır.. ablam zehirlenmişti gözleri alnı falan şişmişti oradan biliyorum ama mide bulantısı yapar mı emin değilim.. geçmezse siz yine de bir doktora görünün bir iğne yapıyorlar geçmesi için..

boya yıkandıktan sonra kuaför boyaya alerjiniz var mı diye sordu.yok dedim neden soruyorsunuz.cildiniz kızardı da dedi.
alerji mi yaptı acaba..mide bulantısından baska bi sey yok

Gecen yil gazetede okumustum yanlis hatirlamiyorsam yurt disinda yasayan bir genc kiz sacini boyamis ne renk oldugunu hatirlamiyorum.İlk gun boyadiginda hicbir seyi yokmus fakat ertesi gun kiz yataktan kalktiginda yuzu feci sekilde sismis hatta gozleri kapanmis yani kor olmus hemen hastahaneye kaldirilmis tabi kizin sac boyasinin icindeki bir maddeye karsi alerjisi cikmis.

Konu sahibi arkadasim demekki sizinde alerjiniz varmis.

alerjiden olabilir, devamlı o kokuyu solumaktan da olabilir... bol bol yoğurt yiyin. yarın da devam ederse vakit geçirmeden doktora gidin.

Back
X