• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zebra perde ve katlamalı perde kullananlara bir sorum olacak.

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
zebra perde, zamanla yıpranır ve güneşin etkisiyle erir mi? temizliği zor mu?
katlamalı perde, camın açılmasına engel oluyor mu?
kullanan arkadaşlar, karar vermemde yardımcı olur musunuz lütfen?

zebra perde, zamanla yıpranır ve güneşin etkisiyle erir mi? temizliği zor mu?
katlamalı perde, camın açılmasına engel oluyor mu?
kullanan arkadaşlar, karar vermemde yardımcı olur musunuz lütfen?

son zamanlarda zebra perde çok revaçta..biz de yeni diktirdik şimdilik memnnunuz neden erisin ki

pencereyi hafif aralık bırakabilirsin ama tamamen açmak istediğinde perdeyi de açman gerekecek

Zebra spor, modern ve sade mekânların dekorasyon ürünüdür. Ayrıca ofis, restoran ve Caferlerde yapılmaktadır. Tek olumsuz yanı ise kolay yıkanamamasıdır. Çünkü mekanizmasından onu ayırmak pek kolay değildir. Diğer önemli husus eğer hep aynı alan yoğun güneşe maruz kalırsa modelleri kumaşının o bölgesi sararacaktır. Böylece çevirdiğinizde alan çok hoş durmayabilir. Kısacası çok şık ama kullanımı zor perde modelleridir. Satın alırken avantaj ve dezavantajlarını tartarak tercih ediniz.

bi internet sitesinde böyle yazıyodu canım üstelik perde satan bi yerde... çok hoş görünüyo aslında zebra perde ama kullanmak zor ise işkence olur bi yerden sonra.

salonda zebra kullanıyorum cokta memnunum ayda 1 yumusak bezle sılıyorum harıka duruyo

canım ne zamandır kullanıyosun acaba? benim çok hoşuma gitti ama yukarıdaki açıklamayı okudum bi yerde gözüm korktu açıkcası... gerçekten güzel duruyo

Back