- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.641
Şimdilik 6 kişi atdı
Margaret bu hafta hiç diyet yapmamış dedi
Ben tartı atılacağını bilmiyordum direk yazdım
Haftaya tartı fotosu atarım inşallah ve etiket de yaparim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik 6 kişi atdı
Margaret bu hafta hiç diyet yapmamış dedi
Tekrar ediyorum etiketler misiniz böyle çorba oluyor geri dönüp bulamıyorum daBenim kiloyu yanlış girmişsiniz 64,7 kiloyum şimdi
Geçen hafta 66,1 dim
Zaten bu grubu kurarken kendimiz için kurduk birlikte zayiflariz tartimizi yazariz tabloya hevesimiz düşmesin katilmak isteyen katılır istemeyen katılmaz napalim artık zorla değil ya boş ver.Blossom ve process te atmıycak. Muhittin tartışmamış. Burhan gene gelmedi Woman da yok bu şekilde tablo tutmanın anlamı yok.
Tamam ya mesaj alındıKendini senin ellerine bırakmak istedi abla ondan bir şey demedim
Yaptım sağolArkadaşlar herkesin bilgisine tarti atarken accessdenied etiketleyin tabloyu o düzenliyor mesaj çok olunca bulmasi zor oluyor.
Hepimiz düzenli tartilarimizi atalim lütfen aynı saat aynı gün olmasina özen gösterelim yoksa bir manası kalmıyor hevesten düşüyor insan.
Kuzum tartıları çarşamba atman mümkün mü?Günooo her zaman ki kahvaltıfan yaptım yarına kadar bir sey yemeyeceğim hafif besleneceğim tartı düzgün çıksın Delirtiyor bence yalnız değilsin bacım ben de almıs olabilirim
Evet dogru diyorsun kim atmiyorsa çıkar madem boşuna tabloda durmaninda bir manasi yok kiNeyse ilk mesajda yazdım çarşamba tartı günü. Düzenli tartı atmayanı listeden çıkaracağım çünkü anlamı kalmadı böyle. Ama birlikte diyet yapmaya devam edebiliriz o konuda sıkıntı yok. Sadece tablo tartı vermezseniz anlamsız yani.
Bir yer bula bilirsinTamam abla, börek, tatlı, asitli içecek ve abur cubur piknikte ilk tercihlerim arasında değil zaten. Salata, ayran ve ana yemek tamamdır. Egzersiz işini de duruma göre ayarlayacagim. Kalabalık olacağız. İp atlayamayabilirim çünkü
O tablo kolay yapılmadı sjsjsNeyse ilk mesajda yazdım çarşamba tartı günü. Düzenli tartı atmayanı listeden çıkaracağım çünkü anlamı kalmadı böyle. Ama birlikte diyet yapmaya devam edebiliriz o konuda sıkıntı yok. Sadece tablo tartı vermezseniz anlamsız yani.
O tablo kolay yapılmadı sjsjs
tabloda hiç kilosu yazılmayanlar da var
Böyle giderse sen ben infinité kalcaz o tabloda, kalan herkesi dürttük yaniO tablo kolay yapılmadı sjsjs
Ay napayım kız elimde tartı kapı kapı gezmem lazımtabloda hiç kilosu yazılmayanlar da var
Mune abla da tartisini düzenli atiyorBöyle giderse sen ben infinité kalcaz o tabloda, kalan herkesi dürttük yani