- 17 Ağustos 2023
- 7.231
- 19.666
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #3.341
Sabah kaos çıksın istiyor grupta kesinzayiflamayanlar sinirlenip saç baş yolsunBen arkandayım söyleee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kaos çıksın istiyor grupta kesinzayiflamayanlar sinirlenip saç baş yolsunBen arkandayım söyleee
Ben şimdiye kadar hep es kaza gittimHiç huyun değildir oysa ki
Yioo hepimizi seviyomuşBeni seviyo eminim derken meğersem beni sevmiyormuş…
YiaaaaaDepresif Penguen im seni sevmeyen ölsün kız
Söyleyemiyor size ayıp olmasın diye beni bayaaa seviyorYioo hepimizi seviyomuş
BebeyimsinWOMAN la uzun süredir ilişkimiz var zaten
Çok şükür bu günde sevildikSöyleyemiyor size ayıp olmasın diye beni bayaaa seviyor
Çok göze batmadığı sürece ben karışmam ki yaa.Margaret Hale WOMAN siz ikiniz konudayken yazım yanlışı yapacağım diye ödüm kopuyor şu yazışıma bakın linçlemeyin diye TDK’den gibi yazıyorum.
Kisaltmalardan sonra gelen ekler, kisaltmanin okunus sekline gore yazilirMargaret Hale WOMAN siz ikiniz konudayken yazım yanlışı yapacağım diye ödüm kopuyor şu yazışıma bakın linçlemeyin diye TDK’den gibi yazıyorum.
Ben hattimi bilirim zatenÇok göze batmadığı sürece ben karışmam ki yaa.
Ben karisirim, rahatsizim bu konuda kabulÇok göze batmadığı sürece ben karışmam ki yaa.
Bizde seni seviyoruzGrupta kim varsa seviyorum hayırlayamadıgım varsa lütfen Depresif Penguen in ali cengiz oyunlarına cin entrikalarına aldanmayın hepinizi seviyorum
Onu da dedim Ke diye okuyorum benKisaltmalardan sonra gelen ekler, kisaltmanin okunus sekline gore yazilir
Kız doğru yazmış zaten yavKisaltmalardan sonra gelen ekler, kisaltmanin okunus sekline gore yazilir
Heee tamam o zamanOnu da dedim Ke diye okuyorum ben
Doğrusu o zaten.Onu da dedim Ke diye okuyorum ben
Ben te de ka diye okuyorumKız doğru yazmış zaten yav