- 17 Ağustos 2023
- 7.836
- 23.734
- 268
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #6.201
Kırbaç tarti günlerine özelİnsanları kırbaçlarım diye korkuttun alll işteee sonuç![]()

normal günlerde böyleyiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kırbaç tarti günlerine özelİnsanları kırbaçlarım diye korkuttun alll işteee sonuç![]()
Harika görünüyorsunKendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu![]()
Yahu söyledimde ne oldu etki ettimi?Hepsi yiyo bu korkmuş halleriyse korkmasalar ne yapacaklar bilemiyoreeYok burdan Çin’e yürürsün yok koş Olimpiyatlara katılırsın yok akışta Makber söylersin
Yani tam olarak bunları söylemese de buna çıkıyo![]()
Bayramda 85 milyon saldı kendini aşkım o yüzden üzülme tüm Türkiye kilo aldıYahu söyledimde ne oldu etki ettimi?Hepsi yiyo bu korkmuş halleriyse korkmasalar ne yapacaklar bilemiyoree![]()
Neler neler yiyorsundur şimdi senMemleketteyim birkaç gündür, görüşecek çok arkadaşım var, sürekli bir plana dahil oluyorum. Dönünce tekrar aranızdayım, öpüyoree![]()
Iyi ki yakinda başka bir bayram yokBayramda 85 milyon saldı kendini aşkım o yüzden üzülme tüm Türkiye kilo aldı![]()
Ben önce diyetisyene gittim sadece porsiyon azalttım ekmek yemedim şekeri kestim ama haftada bir porsiyon tatlım vardı simdi gitmeyi bıraktım karsıma bu grup çıktı çok güzel oldu bireysel takılıyorum aynı porsiyonlarım az zaten istesemde yiyemiyorum yesem de midem kötü oluyorHarika görünüyorsunEnnnn başından anlatsan ben dinlerim
![]()
Hoşbıldık aşkım ben o kadar kıymık şeftaliyi tabağın kenarına dekor diye bile koymam lan jcjxjxhHoşgeldin aşkım2 kaşık yoğurt bi kıymık şeftali yersek biz de öyle olabiliriz
![]()
Bence 7den fazla vermiş gibisin, sıkılaşmış olabilirsin veya sadece yağdan gitmiştir. Yağ vücudu hacim olarak fazla gösteriyor ama kilodan az götürür. Çok iyi görünüyorsun, darısı başımızaBen önce diyetisyene gittim sadece porsiyon azalttım ekmek yemedim şekeri kestim ama haftada bir porsiyon tatlım vardı simdi gitmeyi bıraktım karsıma bu grup çıktı çok güzel oldu bireysel takılıyorum aynı porsiyonlarım az zaten istesemde yiyemiyorum yesem de midem kötü oluyor![]()
Önce gözünüzü doyurun diyorlar ya, yakında gerçek ot koyucam tabaklaraHoşbıldık aşkım ben o kadar kıymık şeftaliyi tabağın kenarına dekor diye bile koymam lan jcjxjxh![]()
Var tabi. Yağ hücreleri yerlerini kas hücresine bırakmıştır. Ödem gitmiştir. Kg aynı kalır ama daha ince gözükürsün.Kendimi zayıflamıs hissediyorum ama bunu tartıda göremiyorum bunun bilimsel bir açıklaması yok mu![]()
Öylesine demistim varmıs demek kiVar tabi. Yağ hücreleri yerlerini kas hücresine bırakmıştır. Ödem gitmiştir. Kg aynı kalır ama daha ince gözükürsün.
Sen ne yedinnnOlm aç duruyorsun lan
Öğlen makarna akşam ızgara et cacükSen ne yedinnn![]()
Ben de bir dilim ıslak kek yedim bugün tartibsonucumu görünce hediye olsun DidimÖğlen makarna akşam ızgara et cacük![]()
Azerbaycan’da nerede yaşıyorsunuz kuşo kızmazsan merak ettim.Inşallah canımm![]()
İnşallahYemin ettim herkesi 50 kilonun altına düşürcem![]()
Hamileyken 24 kilo alan ben…Verelım valla. Hamılelıkte 13 aldım ama hamıls kalmak için çabalarken daha çok aldım 3 senedir 70 kıloyum kendımı kabullenemiyorumEski halime dönmek istiyorum. Dıyetmı yapıonuz napıonuz