• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflıyorum yemin ettim 😐

12:10 ilk öğün

IMG_6255.jpeg

Selam aktifseniz katila bilirsiniz🫠

Çok teşekkür ederim evet aktif giriyorum.
Günah listemi paylasiyim . 🙈. Pazartesi tartıda 99.5 dım . 103kg ile başladım ama insülin direncim yüksek o nedenle biraz ağır kilo veriyorum. Karbonhidrata aşığım 🤭. Hedefim 31 aralik 79 u görebilmek 🤲. Yarın sabah tekrar tartilip tartı görselini paylaşırım.

Çok iyi fikir ayaklarımızdan bağlayıp havaya kaldırıp sallasınlar ama artık zayıfız yerçekimi işe yaramaz yatay çekiştirsinler hhsjsjs
artık kankim sensinn Processes Processes :KK68::KK68::KK68:bende bugün tartıldım 52.40 çıktım artık accessdenied accessdenied e yazmıycam hıh alsın kilolarını geri de biz onu almayalım gel biz 50 olakk ne dersinn ama onu almayalım hıhh :63::63::63::63::63::63::63::63::63:

Çok iyi fikir ayaklarımızdan bağlayıp havaya kaldırıp sallasınlar ama artık zayıfız yerçekimi işe yaramaz yatay çekiştirsinler hhsjsjs
Processes Processes naber cınımm gel 50 olup hava atalım kıaazz hemiii accessdenied accessdenied 60lara gelesin püüü bana cevap yazmadı bugün yazmış da yazmış püüü snaa 70 ol hemii :KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

Çok teşekkür ederim evet aktif giriyorum.
Günah listemi paylasiyim . 🙈. Pazartesi tartıda 99.5 dım . 103kg ile başladım ama insülin direncim yüksek o nedenle biraz ağır kilo veriyorum. Karbonhidrata aşığım 🤭. Hedefim 31 aralik 79 u görebilmek 🤲. Yarın sabah tekrar tartilip tartı görselini paylaşırım.
Boyun kaç?

Back