• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflıyorum yemin ettim 😐

Abim pizzayla geldi biliyordu taşınıyoruz ölüyoruz yorgunluktan birtanecik yedim.Bitik haldeyim ya bacaklarim belim pertt bir bitmedi arkadaş ya ben bittim iş bitmedii:KK61:
Allah kolaylık versin canım benim, sağlıkla huzurla oturun inş 🤲🥰😍🍒🫶😘

Abim pizzayla geldi biliyordu taşınıyoruz ölüyoruz yorgunluktan birtanecik yedim.Bitik haldeyim ya bacaklarim belim pertt bir bitmedi arkadaş ya ben bittim iş bitmedii:KK61:
Afiyet olsunn, ev taşımak kolay değil istediğin gibi yeseydin bugün zaten harcamışsındır iş yaparken. Güle güle oturun yeni evinizde 🥰

günayydıınn sen neler yedin ettin kız yazın hepiniz ayoll :) bu arada dünki yazdıklarım da bir önceki güne ait menüydü :KK48:
Canım ben hala yerleşmeye çalışıyorum Allah ne verdiyse bulup yiyorum🤣sabah peynir yedim çay falan içtim kahvaltiya.Ben zaten evde ne pişirsem ondan yiyorum oglum ve bebegimle kendime özel birşeyler yapamiyorum vakit kalmıyor.

Günaydın tereyağli yumurta, zeytin, peynir ve salatalık ile kahvaltı yaptım. Çayımı içiyorum.

Infinite Soul Infinite Soul yeni eviniz hayırlı olsun canım. Güzel günleriniz olsun🌺
Sağol canim benim😘Şimdilik kiradayiz ama kendi evimizede yerleşmek nasip olur inşallah🤲🏻❤️

Back