- 22 Eylül 2022
- 5.698
- 16.148
- 178
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #7.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimEvet laleye benziyor söyleyince hak verdim elinize sağlık her şey çok güzel olmuş![]()
Dün doğum gününde gömdüm. Bugün dikkat etmeye çalıştım ama makarna yedim yine de.Yedin di mi![]()
Yaparsın sen inanıyorum sanaÇok etkili faydasını görürsün inşallah1 haftaya kadar hedefim 60
bakalım başarabilcemmi
![]()
Amann ben de mantı yedim aç gözlülüğümdenDün doğum gününde gömdüm. Bugün dikkat etmeye çalıştım ama makarna yedim yine de.![]()
Bende bu hafta 3günü boş geçtimDün doğum gününde gömdüm. Bugün dikkat etmeye çalıştım ama makarna yedim yine de.![]()
Ben ananas detoksu yapacağım pazarda bulursam eğerEvet arkadaşlar tartıya son iki gün kala kaç saat açlığa, ne detoksu yapıyorduk![]()
Ben aslında iyi gidiyordum ama bugün yemeğe ekmek bandımBen ananas detoksu yapacağım pazarda bulursam eğer![]()
Valla canım hedef kilo vermek olunca zehirde olsa insan içiyorBen de biberiyeyi sormayı düşünüyordum buraya, içen var mı diye. Metabolizma hızlandırdığını okudum yakın zamanda. Günde 1 kezden fazla önerilmediği yazıyordu. Siz nasıl yapıyorsunuz, başka çaylarla karıştırıyor musunuz tek seferde ayrı olarak mı içiyorsunuz. Bir de tadı nasıl![]()
İnşallah bakalım canım tartıda belli olcakYaparsın sen inanıyorum sana![]()
Ben de yağlı mı yağlı pişi yedimBen aslında iyi gidiyordum ama bugün yemeğe ekmek bandımhemde beyaz ekmek, bembeyazdi
![]()
Ohh afiyet olsun yerimizede iki fazla yeseysinBen de yağlı mı yağlı pişi yedim![]()
Kızzz hepimiz mikemmel süskolarizgece gece spor yaptım ben harikayım, mükemmel de olabilirim o kalıbı unuttum. Hatırlayan yazsın neydi
Kızzz hepimiz mikemmel süskolariz![]()