- 3 Temmuz 2022
- 4.451
- 12.787
- 138
- 27
- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.961
Hello napıyorsunuz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben sıcaktan baydım üzümleri buruşmuş hoşaf gibi oturuyorum evdeHello napıyorsunuz![]()
Yemek yapicam birazdan sen napiyorsunHello napıyorsunuz![]()
Yemek yaptım pismesini bekliyorumAy ben sıcaktan baydım üzümleri buruşmuş hoşaf gibi oturuyorum evdesen napıyosun aşkım?
Ay ben de yaptım bekliyorumYemek yapicam birazdan sen napiyorsun
Afiyet olsunn her gun yemek yapmaktanda insan bıkıyor ya ama olmazsa da olmuyorAy ben de yaptım bekliyorum![]()
Bayadır adam akıllı yapmıyordum bugün mecbur yaptım yarından itibaren detoksa başlayacağım herif düşünsün artıkAfiyet olsunn her gun yemek yapmaktanda insan bıkıyor ya ama olmazsa da olmuyor![]()
Ben ne pişirsem ondan yedigim için yemek sorunu yokBayadır adam akıllı yapmıyordum bugün mecbur yaptım yarından itibaren detoksa başlayacağım herif düşünsün artık![]()
Ben de öyle yiyorum da bu ara çok şiştim 3 gün yemeksizlik iyi gelecek bünyemeBen ne pişirsem ondan yedigim için yemek sorunu yok![]()
Bazen amann boş ver diyorum içimden ama işte vermem.gerek kilolar varBen de öyle yiyorum da bu ara çok şiştim 3 gün yemeksizlik iyi gelecek bünyeme![]()
Kilo verdikten sonra bunu söylemek kolay tabiHani nerede benden sonra ki mükemmel kadınlar? Tartıları nereden görüyoruz.
Ben artık 15 günde bir tartılacağım. Sağlıklı beslenmek kilo vermekten daha kolay
Midesiyle çenesini tutamayanlar kulübü.comTopic yöneticisi ve koçumuz banlı mlsfhep buradalarmış gibi yazın siz, kalbimizdeler
![]()
Vereceğiz böyle devamBazen amann boş ver diyorum içimden ama işte vermem.gerek kilolar var![]()
AhahahhMidesiyle çenesini tutamayanlar kulübü.com
Yönetici her şeyi yiyin ama kilo verin dediMidesiyle çenesini tutamayanlar kulübü.com
Inşallah canım bakalimmVereceğiz böyle devam![]()