- Konu Sahibi Infinite Soul
- #5.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim abla
Ben beş gündür evde değilim. Diyet, aralıklı oruç vs. yapamadım misafir olduğum için. Zaten burada tartı da yok.
İyiyim çok şükür, sen nasılsın? İyi atlattım çünkü burada hiç akrabam yokGünaydın nasılsın abla?Mașallah bayramı iyi atlatmışsın![]()
Piknik benim yaşam fonksiyonlarimdan bir tanesi, hatta en önemlisiSen ne kadar piknike gidiyorsun yav
bari az ye tamam mi
Önceki kilo kaçtı
Hangi şehirPiknik benim yaşam fonksiyonlarimdan bir tanesi, hatta en önemlisitamam
![]()
Evet yuruyeyim ben ama gideyimGidersen yürü canım 8 bin![]()
İyi eğlenceler canımEvet yuruyeyim ben ama gideyim![]()
Bursa'nın bir ilcesindeyim. Ama şehir farketmez heryerde gidebilirim pikniğeHangi şehir![]()
Iyiyim şükür bende aynen öyle geçirdim herkes uzakta diye işime geldi bir tarafdanİyiyim çok şükür, sen nasılsın? İyi atlattım çünkü burada hiç akrabam yokkomşularla da ayak üstü bayramlaşıyorum, dünürler de memleketine gitti onlar olsa dünürüm baklava açıp gönderiyor al ye de löp löp et yap diye
gözümü döndürecek her şeyden uzak evimde sakin bol ayranlı az şekerli bayram geçirdim
![]()
Sende vermişsin
Çok yeme böreklerden tatlilar aburcuburdan uzak durPiknik benim yaşam fonksiyonlarimdan bir tanesi, hatta en önemlisitamam
![]()
Tam gaz vermeye devamBen de 600-700 gram verdim yemek yiyen topluluğun arasında![]()
66.1Önceki kilo kaçtı
Ben günlük cezaya razıyım. Ama haftalık sonuncu olmamam lazım. Bir yiğitlik yapıp ceza olarak kendimiMune ablaya teslim ettim. Ense diyorlar, boza diyorlar, 20binle ısınırız diyorlar..
![]()
Piknik benim yaşam fonksiyonlarimdan bir tanesi, hatta en önemlisitamam
![]()
Evet yuruyeyim ben ama gideyim![]()
Kendini bana teslim ettiysen ama piknikten de vazgeçemiyorsan kendine yeşillik salatası yapıyorsun yanına da ayran, börek yok tatlı yok, ızgara et varsa olur onu yiyebilirsin, ekmek yok ve piknikte yürüyemezsen ip atlıyorsun.Bursa'nın bir ilcesindeyim. Ama şehir farketmez heryerde gidebilirim pikniğe![]()