- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.479
- 1.123
- Konu Sahibi Infinite Soul
-
- #5.541
Günaydın kuzum başladığın kilo değil son verdiğin tartıyla kıyaslıycaksın75 ile başlamıştım kilo almadım
Bi ben varamadım zevkineBen yürürüm de her gün en az 10 bin adım yaparsam ve sizden de yapmanızı istersem çoğunuz 2. gün perte çıkarsınız22-23 yıldır her gün düzenli yürüdüğüm için 10-15 bin adım gözümde büyümez, adım hesabını da bu topikle telafuz etmeye başladım, km hesabıyla gidiyorum normalde.
Karışmak gibi olmasın ama bence de kolayı bırakırsan iyi olur, onun yerine limonata iç, ayran iç, şekerli ve kalorili olması bir yana sağlıklı değil, bir arkadaşımın oğlu bu içecek yüzünden midesini delme noktasına gelmişti doktor yasaklamıştı.
Yok canım o kadar da değil ama yürümek zevkli bir aktivite, 15 bin adım bana ceza değil ödül gibi gelir
Bildirim yaparken beni etiketle şekerimBildirim. Geliyorrrrr
Önceki : 56.3
Bugün : 55.9
Giden : 400 gram
Yupppppiiiiii:)
Tartin nerde canımBildirim yaparken beni etiketle şekerim
Ay geliyo meraklıııı çatladı. McmcnTartin nerde canım
KurtuldunBen 200 Gr vermişimkurtuldum mu şimdi cezadan
Evvet dostlar günün ikinci cezalısıKilo almamışım ama vermemişimde o yüzden cezaya girdimneyse ki o kadar yemeye ve regliye rağmen çok kilo almamışım
evet şimdi onlar düşünsünBen 200 Gr vermişimkurtuldum mu şimdi cezadan
Dün o son baklavayi yemeseydim 100 Gr daha verebilirim aslindaevet şimdi onlar düşünsün
Sen aslinda cezayi hak ediyosun ama yirtdinDün o son baklavayi yemeseydim 100 Gr daha verebilirim aslinda
Hayır benden başka kimse almamış hepsi yalancıEvvet dostlar günün ikinci cezalısı
sizi çok uyardik ama yediniz sonuç orta da bir daha yemeyin he mii guzumm
Üzülme annem sen, ben yerim gerekirseHayır benden başka kimse almamış hepsi yalancıYememişler işte beni gazlamış hep access
Hayır benden başka kimse almamış hepsi yalancıYememişler işte beni gazlamış hep access
Oha şimdi onun yedikleri benim suçum mu olduaccessdenied kendisi kilo az veriyor diye herkesi ye ye diyo gazliyor aldanmasaydin
ama seninde gözün döndü yedikce yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?