- 15 Şubat 2013
- 25.271
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.132
- 798
- Konu Sahibi Infinite Soul
Membağını bulmuş her lafa yabıştırıyo bi tane nxnxn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Membağını bulmuş her lafa yabıştırıyo bi tane nxnxn
Bulunca atıcammCanan hoca asla karbonhidrat yedirmez Lahmacun hariç
1- Şeker en tatlı zehir
2- Pilav da yemeyeceksiniz, makarna da, buğday da
Ekmeek zaaaten hocamın literatüründe yok![]()
Büyük şehirlerde hangi salaş lokantaya gitsem lahmacun kebap kemirirken fotosunu görüyorumm. Milleti kandırıp yiyorPirinç de yemeyin bulgur da yemeyin diyodu o benim bildiğim hatta ona kalsa sadece lahmacun serbest![]()
Ben sevmiyorum çok bağırıyo zaten bi tokatlamadığı kalıyoBüyük şehirlerde hangi salaş lokantaya gitsem lahmacun kebap kemirirken fotosunu görüyorumm. Milleti kandırıp yiyor![]()
Hocanın söylediklerini yapıp yaptıklarını yapmıcaz aşkım bizBüyük şehirlerde hangi salaş lokantaya gitsem lahmacun kebap kemirirken fotosunu görüyorumm. Milleti kandırıp yiyor![]()
Gördüm aşkım muhtar olmuşumHocanın söylediklerini yapıp yaptıklarını yapmıcaz aşkım bizsen de gözlemcisin buradayız artık
![]()
Hadi sen mercimek büyüttün bize ne demeliHakikaten niye öyle oldu ya? Ben de şu an başlangıç kilomun çok çok üstündeyim.![]()
Günaydınn ben uyanıp uyuyorum bebeyleOhoooooğ herkes uyuyor siz böyle zor kilo verirsinizdedi bazen öğlen 1 de uyanan minik
Çok büyük rakamlar degil veririz67yim sanıyordum 68.5 olmuşumboy 1.69 hedef Şimdilik 60
![]()
Ben de 91 sanıyordum sabah 92.8 çıktım67yim sanıyordum 68.5 olmuşumboy 1.69 hedef Şimdilik 60
![]()
Ödem ödem, sıcaktanBen de 91 sanıyordum sabah 92.8 çıktım![]()
Bu günden böyleyizÖdem ödem, sıcaktan![]()
Ben kriterlere uyup uymadigimi anlamaya çalışıyordumKonuyu okuyan 26 kişi gelsenize öyle uzaktan bakmayın![]()
Katıl bize yaparsınnBen kriterlere uyup uymadigimi anlamaya çalışıyordum
Kilo 70 üstü(sabah 76,4 çıktım)
Cüce. ( Boy 1,72)
Spor yapabilir miyim bilmiyorum
Ekmek yememeye çalışıyorum
Tatlı aramam( bence çikolata tatlı değildir)
Kaçırdığım başka soru kaldı mı bilmiyorum.
Haa bir de lahmacunu severim![]()