- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
- 158
- Konu Sahibi laviienrose
-
Cumartesi günü için dahiliyeden randevu aldım. Sıkıntılarımı söyleyeceğim ona göre testler yaparlar herhalde
En sevdigim karikatür:)Eki Görüntüle 1890523 Tam taşlamalık konu
bazen yoğunluktan dolayı ya da umursamamazlıktan dolayı tiroid hormonlarına bakmayabilirler,sen yine de belirt derim doktorla konuşurken.
ahh ahhh.. gıcık oldum sana
şaka bir yana 160 boylarında 36 kilo bir kardeşim var. bir 40 kilo olsan diye söylenip duruyoruz. zafiyet geçirmiş gibi duruyor. ailesi olarak çok üzülüyoruz. ama o halinden memnun.
Diyetisyenin kuzenime söylediği cümle şu,yiyorum ama kilo alamıyorum diye bir şey yok,metabolizmanız bozulmuş sayaç gibi de çalışsa vücuda alınması gereken kaloriden fazlasını aldığınızda kilo alırsınız,almak zorundasınız aksi tabiata aykırı...
Zayıf olduğunuz için mideniz de küçük bu nedenle size yedikleriniz çok gibi geliyordur ama aslında kalori hesabı yaptığınızda günlük kalori miktarınızdan fazlasını alamıyorsunuzdur.
Muhtemelen sizinki de öyledir eğer bir sağlık probleminiz yoksa (troid gibi mesela)
Diyetisyene gidin günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplatın ve ona göre yiyin kilo alırsınız.
Kuzenim 170 boyundaydı ve 53 kiloydu 7 kilo alması lazımdı mülakatlara girmesi için,diyetisyen sayesinde 62 kiloya kadar çıktı.
Ahh ahh biz kilo verelim diye aç yatiyoruz senin dert ettiğin şeye bakKızlar günaydın.
22 yaşındayım. 156 boyum var ve kilom 41.5-42.5 arasında sürekli değişiyor. Artık kilo almak istiyorum diye dayandım yemeğe midem bulanana kadar yiyorum. Ama bu durum bende ishal yapmaya başladı. Çok sıkıldım artık. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum. Herkes çok zayıfsın kilo al dedikçe cinlerim tepeme çıkacak gibi oluyor. Cumartesi günü 42.7 kiloya çıkmayı başarmıştım, dün sabah tartıldım 41.7. Ve afedersiniz öküz gibi yiyorum benim kadar yiyen bi insanın 50 kilo olması gerekir. Ben ne yapayım ya bana bi yol gösterin nolursunuz ? Psikolojim de berbat gına geldi artık bana
Günlük almam gereken kaloriyi biliyorum. Bunun için takip edebileceğim programlar var. Her yediğimi yazıp kaloriyi yakalayıp yakalayamadığıma bakıyorum. 2200 kalori almam gerekiyor günde, ben bazen 2300 bazen 2500 bazen 2200 olarak alabiliyorum zaten, az kaldığı zamanlar da oluyor evet ama genelde bu şekilde
Kızlar günaydın.
22 yaşındayım. 156 boyum var ve kilom 41.5-42.5 arasında sürekli değişiyor. Artık kilo almak istiyorum diye dayandım yemeğe midem bulanana kadar yiyorum. Ama bu durum bende ishal yapmaya başladı. Çok sıkıldım artık. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum. Herkes çok zayıfsın kilo al dedikçe cinlerim tepeme çıkacak gibi oluyor. Cumartesi günü 42.7 kiloya çıkmayı başarmıştım, dün sabah tartıldım 41.7. Ve afedersiniz öküz gibi yiyorum benim kadar yiyen bi insanın 50 kilo olması gerekir. Ben ne yapayım ya bana bi yol gösterin nolursunuz ? Psikolojim de berbat gına geldi artık bana
Yok cnm pes etmedim istedigim kilodayim artik.dr sagolsun hersey denedim ama sonunda aldimTeyzemler ne kilolu ne zayıf. Çocuk doğurmuş birilerine göre normaller. Anne tarafından kuzenlerimin neredeyse hepsinde fazla kilo sorunu var, onlar diyetle zayıflamaya çalışıyor. Baba tarafımdansa normaller yani öyle kilo ya da zayıflık problemi olan yok.
Asla pes etmeHerkes ay ne güzel zayıfsın diyo sonra ama yine de kilo al diyo deli ettiler beni
Boyun kaç Z zeytinagaciBen de yıllarca böyleydim 42 kiloydum konularim da var
Her gun kalori hesabi yapiyodum
Ama 25 yaşından sonra ayni seyleri yememe rağmen vücudum kilo aldi
Su an 48 kiloyum
Bence zamanla alirsin takma
Ben zaditen kullanıyorum baya ise yarıyorKızlar günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?