- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi laviienrose
Ayy keske benimkide calissada kilo versem...Doktora git bence bir hastalik olabilir. Tiroit bezi çok calisiyor olabilir.
Herkesin derdi başka biz su içsek yarar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy keske benimkide calissada kilo versem...Doktora git bence bir hastalik olabilir. Tiroit bezi çok calisiyor olabilir.
Cocuk icin degil de normalbuyukler icin olaniniValla bu olabilir. Bağırsaklarımda kurt olsa kaşıntı falan yapmaz mı ya ? Bende öyle bir şey yok. Karnım ağrıyor, bulanıyor, ishalken kusuyorum. İshal değilken kusmam yok. Mesela teyzemlere gittiğimde farklı birinin yaptığı yemeği yediğimde hep ishal olurum ve kusarım. Serumla anca düzelirim. Bazen akar valla ağzımın suyu ama çok nadir Ay olabilir mi böyle bir şey ?
Günaydın Aylin İnsanların söylediklerini pek takmıyorum aslında. Ama ben rahatsız olmaya başladım kemiklerimin batmasından, kıyafet olmamasından. Yoksa çıtı pıtı güzelim Almak istediğim kilo 3-4 kilo falan. 46-47 olursam yeterli diye düşünüyorum.
Önce dahiliye yada iç hastalıklarına gideceğim bakalım içerde bir şey mi var. Çünkü gerçekten kilo yapıcı şeyler yiyorum.
Teşekkür ederim.
Ay balık yağı mı Ben çocukken annem portakallı balık yağı içirirdi çocuk için olanından bi onu içebilirim herhalde
e ben anlamadım sımdı
sadece 4 kılo eksıgın var bu kotu goruntuye sebep vermezkı :) gayetde fit
eger asırı ınce duruyorsan ben senın yerınde olsam spora gıderım sekıllendırıcı kasları guclendırıcı egzersız yaparım kılo almak yerıne
benım boyle ıncecık bı arkadasım var oyle yaptı cok harıka gorunuyor
Cocuk icin degil de normalbuyukler icin olanini
Hipertiroidin olabilir. Annen teyzen kuzenlerin nasil? Belki de genetiktir.
Ay cnm bende bundan neler cektim anlatsam bi neler yaptigimi.ama sukur simdi istedigim kilodayim boy 1.65 kilom 52 53.
Hep kilo alipda rejim yapanlara ozenirdim.hele bi de ayy ne kadar da zayifsin derlerdiye uzuntuden daha da
zayiflardim.45 en fazla 47 olurdum.ne drlara giderdim onlarda terslerdi herkes zayiflamak icin cirpiniyor senin dedigine bak derdi.ben de derdim o onlarin problemi bu da benimki bende bu kiloyla mutlu degilim kiyafetimi tasimak istiyorum bu da benim hakkim.hem bi de kilo alamiyirsam bibsaglik sorunum da olabilir
arastirin dedim tahliller vs yaptilar.dr bi kagida bi bana bakti.hic bi sorun yok ben de olmayan hucreler sende var sadece metabolizman cok hizli calisiyor ondandir dedi sevindim sorun olmamasina . Ama pes etmedim tabi ki ;-).
Geçen 5 ay öncesine kadar bende öyleydim. Hiç bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum ilk kez pantolonum veya tshırt lerim bana olmuyor dedim şuan çokkk abartı kilo almadım ama bu kilo bile ağır geliyor zayıf olduğum günleri özlüyorum
1 ay bana misafir gel topaç gibi olursun
Çok moralim bozuldu konunu okuyunca...
Bende nefes alsam yarıyor
Ayyy Can'ımmm çok sağol umarım eski halime dönerim. Sende çok kafaya takma derim bana kuru popolu diyorlardı şimdi karpuz diyorlar. Tadını çıkarSizinki çok güzel bir sebep yüzünden ama. Doğumdan sonra verirsiniz kilo merak etmeyin. Benim daha çocuk doğurmam için en az 7-8 senem var o yüzden çocuk doğurmayı bekleyeyim nasılsa kilo alırım diyemiyorum
Oda bisey mi yemek resimlerine bakınca bile alıyorum sanki1 ay bana misafir gel topaç gibi olursun
Çok moralim bozuldu konunu okuyunca...
Bende nefes alsam yarıyor
Ayyy Can'ımmm çok sağol umarım eski halime dönerim. Sende çok kafaya takma derim bana kuru popolu diyorlardı şimdi karpuz diyorlar. Tadını çıkar
Rica ederim canımMoralinizi asla bozmak istemedim, kırdıysam özür dilerim. Ama size 1 ay misafir gelsem bile değişeceğimi sanmıyorum, yediklerimi bi görseniz bu ufacık kız neresine yiyor dersiniz.
Rica ederim canım
Sana nacizane tavsiyem;
Gece yatmadan önce taze yarım ekmeğin içine köy tereyağı ve bal sür ye ama doğal olacak. Ilık sütle iç. Her gece yap bunu. Inan kilo almada çok etkili...
Kızlar günaydın.
22 yaşındayım. 156 boyum var ve kilom 41.5-42.5 arasında sürekli değişiyor. Artık kilo almak istiyorum diye dayandım yemeğe midem bulanana kadar yiyorum. Ama bu durum bende ishal yapmaya başladı. Çok sıkıldım artık. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum. Herkes çok zayıfsın kilo al dedikçe cinlerim tepeme çıkacak gibi oluyor. Cumartesi günü 42.7 kiloya çıkmayı başarmıştım, dün sabah tartıldım 41.7. Ve afedersiniz öküz gibi yiyorum benim kadar yiyen bi insanın 50 kilo olması gerekir. Ben ne yapayım ya bana bi yol gösterin nolursunuz ? Psikolojim de berbat gına geldi artık bana
Canım tiroid değerlerine baktır derim. Eğer tiroid hormonların hızlı çalışıyorsa kilo verirsin ya da kilo alamama durumu da oluşabilir. Tiroid hormonlarının yavaş çalışmasıyla da kilo alır insanlar ve kolay kolay kilo veremezler.Çoğu kişi de bu yüzden, kilo verememesini ya da alamamasını anlayamaz. Endokrinolojiye gitmen gerekir,tiroidle ilgili bir bölüm burası,buraya gidemezsen dahiliye bölümüne git tiroid değerlerime baktırmak istiyorum de.