Zayıflık

hayatım boyunca özendıgım bir metabolızmaya sahipsiniz:)
umarım saglıklı kılonuza gelecek yöntemı bulursunuz,48-50 arası sanırım sizi tatmın eder..
ah ahhh

e ben anlamadım sımdı

sadece 4 kılo eksıgın var bu kotu goruntuye sebep vermezkı :) gayetde fit
eger asırı ınce duruyorsan ben senın yerınde olsam spora gıderım sekıllendırıcı kasları guclendırıcı egzersız yaparım kılo almak yerıne

benım boyle ıncecık bı arkadasım var oyle yaptı cok harıka gorunuyor

Cocuk icin degil de normalbuyukler icin olanini

Kötü görüntü demeyeyim aslında. Zayıfım ama bacaklarım öyle çiroz gibi durmaz. Sadece kemiklerim gözüküyo bu çok can sıkıcı oluyor. 46-47yken en azından 36 beden oluyorum bu da güzel oluyor yani. Kilo alınca hemen yansıyor vücuduma öyle 4-5 kilo diyip küçümsemeyin

Ay cnm bende bundan neler cektim anlatsam bi neler yaptigimi.ama sukur simdi istedigim kilodayim boy 1.65 kilom 52 53.
Hep kilo alipda rejim yapanlara ozenirdim.hele bi de ayy ne kadar da zayifsin derlerdiye uzuntuden daha da
zayiflardim.45 en fazla 47 olurdum.ne drlara giderdim onlarda terslerdi herkes zayiflamak icin cirpiniyor senin dedigine bak derdi.ben de derdim o onlarin problemi bu da benimki bende bu kiloyla mutlu degilim kiyafetimi tasimak istiyorum bu da benim hakkim.hem bi de kilo alamiyirsam bibsaglik sorunum da olabilir
arastirin dedim tahliller vs yaptilar.dr bi kagida bi bana bakti.hic bi sorun yok ben de olmayan hucreler sende var sadece metabolizman cok hizli calisiyor ondandir dedi sevindim sorun olmamasina . Ama pes etmedim tabi ki ;-).

Hipertiroidin olabilir. Annen teyzen kuzenlerin nasil? Belki de genetiktir.

Teyzemler ne kilolu ne zayıf. Çocuk doğurmuş birilerine göre normaller. Anne tarafından kuzenlerimin neredeyse hepsinde fazla kilo sorunu var, onlar diyetle zayıflamaya çalışıyor. Baba tarafımdansa normaller yani öyle kilo ya da zayıflık problemi olan yok.

Asla pes etme Herkes ay ne güzel zayıfsın diyo sonra ama yine de kilo al diyo deli ettiler beni

Geçen 5 ay öncesine kadar bende öyleydim. Hiç bu kadar kilo aldığımı hatırlamıyorum ilk kez pantolonum veya tshırt lerim bana olmuyor dedim şuan çokkk abartı kilo almadım ama bu kilo bile ağır geliyor zayıf olduğum günleri özlüyorum

Sizinki çok güzel bir sebep yüzünden ama. Doğumdan sonra verirsiniz kilo merak etmeyin. Benim daha çocuk doğurmam için en az 7-8 senem var o yüzden çocuk doğurmayı bekleyeyim nasılsa kilo alırım diyemiyorum

1 ay bana misafir gel topaç gibi olursun
Çok moralim bozuldu konunu okuyunca...
Bende nefes alsam yarıyor

1 ay bana misafir gel topaç gibi olursun
Çok moralim bozuldu konunu okuyunca...
Bende nefes alsam yarıyor

Moralinizi asla bozmak istemedim, kırdıysam özür dilerim. Ama size 1 ay misafir gelsem bile değişeceğimi sanmıyorum, yediklerimi bi görseniz bu ufacık kız neresine yiyor dersiniz.

Ayyy Can'ımmm çok sağol umarım eski halime dönerim. Sende çok kafaya takma derim bana kuru popolu diyorlardı şimdi karpuz diyorlar. Tadını çıkar

Ayyy Can'ımmm çok sağol umarım eski halime dönerim. Sende çok kafaya takma derim bana kuru popolu diyorlardı şimdi karpuz diyorlar. Tadını çıkar

Aha o kuru popolu benim Önceden 40 beden giyiyordum ya kiloluydum direkt totoma bacaklarıma gidiyordu. Bi ara 56 kiloya kadar çıkmıştım ne dalga geçerlerdi ya

Moralinizi asla bozmak istemedim, kırdıysam özür dilerim. Ama size 1 ay misafir gelsem bile değişeceğimi sanmıyorum, yediklerimi bi görseniz bu ufacık kız neresine yiyor dersiniz.
Rica ederim canım
Sana nacizane tavsiyem;
Gece yatmadan önce taze yarım ekmeğin içine köy tereyağı ve bal sür ye ama doğal olacak. Ilık sütle iç. Her gece yap bunu. Inan kilo almada çok etkili...

Rica ederim canım
Sana nacizane tavsiyem;
Gece yatmadan önce taze yarım ekmeğin içine köy tereyağı ve bal sür ye ama doğal olacak. Ilık sütle iç. Her gece yap bunu. Inan kilo almada çok etkili...

Süt, tereyağı normalde bile gaz yapıyor hele gece yiyip içmem imkansız malesef. Cumartesi doktora gittikten sonra belli olacak her şey bakalım inşallah belli olur ne olduğu da kilo alırım

Canım tiroid değerlerine baktır derim. Eğer tiroid hormonların hızlı çalışıyorsa kilo verirsin ya da kilo alamama durumu da oluşabilir. Tiroid hormonlarının yavaş çalışmasıyla da kilo alır insanlar ve kolay kolay kilo veremezler.Çoğu kişi de bu yüzden, kilo verememesini ya da alamamasını anlayamaz. Endokrinolojiye gitmen gerekir,tiroidle ilgili bir bölüm burası,buraya gidemezsen dahiliye bölümüne git tiroid değerlerime baktırmak istiyorum de.

Cumartesi günü için dahiliyeden randevu aldım. Sıkıntılarımı söyleyeceğim ona göre testler yaparlar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…