- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
- Konu Sahibi laviienrose
-
Ay sabah sabah güldüm Allah da sizi güldürsün
Annemler zayıflamak için diyetisyene gitti, onların programını kilo almak için uyguluyorum bende. Diyetisyenleri bu şekilde önermişti. Ek olarak da fast food yiyorum doğal olarak. Sağlıksız bir şekilde almaya çalışmıyorum aslında. Sadece yiyorum kilo almayı da başarıyorum ama bir süre sonra ishale çeviriyor sanki vücudum kabul etmiyor gibi. Bu yüzden bir doktora gitmek istiyorum ama hangi bölüme gitmem gerekiyor bilmiyorum.
2 sene önce 54 kiloydum bende. Babam kalp krizi geçirdikten sonra bi anda 7 kilo verdim 47ye düştüm. Daha sonra bademcik ameliyatı olmam gerekti 1 ay iyileşemedim 43 kiloya düştüm yemek yiyemediğim için. O günden beridir toparlayamıyorum kilomu. Yukarıda da dedim sanki vücudum kabul etmiyor kiloyu. 38-40 beden giyerken bi anda 34 beden bile bol gelmeye başladı.
Açıkçası korkuyorum da artık bir sorun mu var diye. Dahiliyeye gittim şeker, tiroit testi falan yaptı onlarda bir sorun çıkmadı. Ama başka hangi doktora gidebilirim bu konu hakkında acaba ?
evet iste tahmjn ettim oyle oldugunu bana da esiden 34 beden hayatta olmazdi su an bari onun olmasi bile mutlu ediyor beni.sana bir tavsiye vercem bi ara bende ise yaramisti balik yagi icmistim sisede.o aldirmisti kilo.sonra icim almamisti.sen icebilirsen dene derim34 artık belden bol geliyor delirmek üzereyimAllah'tan bacaklarım falan fazla zayıf değil de ordan kurtarıyorum
Canım ben sana söyleyim sen birde intaniye uzmanına git benim erkek kardeşimde çocuklugundan beri çok zayıf barsaklarnda kurt varmış gaita tahliliyle çıkar zaten karın agrın bulantı kusman oluyomu?birde uyurken agzının suyu yastıga akıyomu bunlar hep belirtileri
tatlım günaydın,
İnsanların dediklerini bu kadar takma. kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle ol.
bende aynı şeyleri yaşıyorum. benim boyum 1.64 kilom 49 herkes çok zayıfsın kilo alsana diyip diyip duruyor. ama benim umurumda değil kendimi böyle iyi hissediyorum sonuçta. bir gün kilo almak istersem de kendim için alırım insanlar için değil.
eğer gerçekten kilo almak senin kararın ise bir diyetetisyene görün, testlere göre sana nasıl besleneceğine dair bilgi verirler...
Midem bulanana kadar yiyorum yazdığınız için sağlıksız dedim. Ayrıca başkası için belirlenen listenin size faydası olmaz. Diyetisyene gittiğinizde önce değerlerinize bakılacak ve ona göre liste hazırlanacak. Değerlerinizde dikkat çeken noktalar varsa belki diğer bölümlere muayene olmaniz için yönlendirir sizi.
evet iste tahmjn ettim oyle oldugunu bana da esiden 34 beden hayatta olmazdi su an bari onun olmasi bile mutlu ediyor beni.sana bir tavsiye vercem bi ara bende ise yaramisti balik yagi icmistim sisede.o aldirmisti kilo.sonra icim almamisti.sen icebilirsen dene derim
Dahiliye doktoruna gidin tiroidlerinize bakar kilo almama sebebiniz olabilir,tiroidde hormanlar az çalışırsa kilo alımına çok çalışırsa zayıflığa neden olur.Kızlar günaydın.
22 yaşındayım. 156 boyum var ve kilom 41.5-42.5 arasında sürekli değişiyor. Artık kilo almak istiyorum diye dayandım yemeğe midem bulanana kadar yiyorum. Ama bu durum bende ishal yapmaya başladı. Çok sıkıldım artık. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum. Herkes çok zayıfsın kilo al dedikçe cinlerim tepeme çıkacak gibi oluyor. Cumartesi günü 42.7 kiloya çıkmayı başarmıştım, dün sabah tartıldım 41.7. Ve afedersiniz öküz gibi yiyorum benim kadar yiyen bi insanın 50 kilo olması gerekir. Ben ne yapayım ya bana bi yol gösterin nolursunuz ? Psikolojim de berbat gına geldi artık bana
sizi tedirgin etmek istemem ama bir arkadaşımdada aynı belirtiler vardı.
uzunca süre ishalin sebebi bulunamadı çok kilo kaybetti.
en sonunda teşhis kondu.çölyak tı.
glutensiz beslenmeye geçince toparlamıştı.
Dahiliye doktoruna gidin tiroidlerinize bakar kilo almama sebebiniz olabilir,tiroidde hormanlar az çalışırsa kilo alımına çok çalışırsa zayıflığa neden olur.
Bence boyunuza gore kilonuz gayet iyi fazlasi fazla olur.
arkadaşım önce ara ara ishal oluyordu malesfki nedeni bulunamadı.sonra ilerleyen zamanlarda sürekli olmaya başladı ama dediğim gibi sizi tedirgin etmek istemem sadece aklınızda bulunsun diye yazdım.bir süre glutensiz beslenmeyle ama en önemlisi araştırıp bir uzmana görünüp netleştirmekte fayda olabilir .Böyle şeyleri bilmem iyi oluyor en azından araştırıp bakacağım. Sürekli ishal değilim, ama ayda 2-3 kere olurum. Arkadaşınız sürekli mi ishaldi ? Başka belirtileri nelerdi ?
arkadaşım önce ara ara ishal oluyordu malesfki nedeni bulunamadı.sonra ilerleyen zamanlarda sürekli olmaya başladı ama dediğim gibi sizi tedirgin etmek istemem sadece aklınızda bulunsun diye yazdım.bir süre glutensiz beslenmeyle ama en önemlisi araştırıp bir uzmana görünüp netleştirmekte fayda olabilir .
özel olarakta yazdım size :)Size özel mesaj da attım. Araştırdım ve gerçekten bende ne varsa yazmışlar, dışkının dokusuna kadar yazıyor. Bu çölyak hastalığı yüzünden laktoz intoleransı oluyormuş ve ben süt falan içemiyorum inanılmaz gaz yapıyor karnımı ağrıtıyor. Gerçekten Allah gönderdi sizi aydınlandım resmenHemen randevu alıp doktora gideceğim
senin yaşındayken boyum 162 olmasına ragmen 45 kiloydum bak şimdi de kilo vereceğim diye uğraşıyorum ne gereği var zaten zamanla alıyor insan kiloKızlar günaydın.
22 yaşındayım. 156 boyum var ve kilom 41.5-42.5 arasında sürekli değişiyor. Artık kilo almak istiyorum diye dayandım yemeğe midem bulanana kadar yiyorum. Ama bu durum bende ishal yapmaya başladı. Çok sıkıldım artık. Doktora gitmek istiyorum ama hangi doktora gideceğimi de bilmiyorum. Herkes çok zayıfsın kilo al dedikçe cinlerim tepeme çıkacak gibi oluyor. Cumartesi günü 42.7 kiloya çıkmayı başarmıştım, dün sabah tartıldım 41.7. Ve afedersiniz öküz gibi yiyorum benim kadar yiyen bi insanın 50 kilo olması gerekir. Ben ne yapayım ya bana bi yol gösterin nolursunuz ? Psikolojim de berbat gına geldi artık bana
senin yaşındayken boyum 162 olmasına ragmen 45 kiloydum bak şimdi de kilo vereceğim diye uğraşıyorum ne gereği var zaten zamanla alıyor insan kilo
he ben de aynı sonra 30 da 57 e kadar cıktım diyetle 52 ye dustum yasla cok ılgılı bunlarBen de yıllarca böyleydim 42 kiloydum konularim da var
Her gun kalori hesabi yapiyodum
Ama 25 yaşından sonra ayni seyleri yememe rağmen vücudum kilo aldi
Su an 48 kiloyum
Bence zamanla alirsin takma
Bunu zaten yaptım, belli bir programa göre besleniyorum ama işe yaramıyor. Bağırsaklarımla alakalı bir problem olduğunu düşünüyorum. Bunun için hangi doktora gidilir ?
diyetisyene git kilo almak istediğini soyle ona göre bir liste ayarlar sanaKızlar günaydın.
he ben de aynı sonra 30 da 57 e kadar cıktım diyetle 52 ye dustum yasla cok ılgılı bunlar
Mide-bagirsak problemleriniz icin Gastroenteroloji bolumune gitmeniz gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?