zayıflığımdan utanıyorum vol.2:(

mrb. yazdıklarını görünce dayanamadım üye olup bişeyler yazmak istedim aslında cok acemiyim bu konuda ama sana yasadığım bi kaç şeyi anlatmak istedim. Bende senin gibiydim özellikle ilk okul dönemlerinde millet yazın yazlık formaya gectiginde bile ben gömlekle gidiyodum kollarım fln çöp gibiydi görünmesini istemiyodum cok zayıfsın kilo al diyolardı sanki alabilsem almıcakmısım gibi. aslnda pek takmamaya calısıyodum ama şu son 2 3 aydır baya bu konuya yoğunlastım. buralarda yazanları cok okudum denemeye calıstım ama cok iştahsızım o yuzden pek yiyemiyodum ilaçla halletmeye calıstım bulk kullandım iki kutu ve kullandıgım sürece gayet iyi şişrdi yalnız şişrdiği, kilo yapmadığı için ilaç bittiğinden bi süre sonra eski halime döndüm. yine burda bakınırken birinin yazdığı bişeyi gördüm uygulamasıda kolay iki kase kadr sıcak sute 15-20 tne cicibebeyi katıp balla tatlandır ye yazıyodu. ertesi gün cıktım süt cicibebe falan aldım aksam dediği gibi karıstırdım ama cok geldi bitiremedim bende sütü az kattım katı mama gibi yaptım balıda karıstırdım kasık kasık yedim tadıda ggüzel oldu 1 ay fln düzenli olarak ypamadm almamısımdır dedim ama tam iki kilo almısım sonra yine birinin yazdığı bi iğne gördüm metabolzmayı yavaslatıp vucuda protein depolayarak kilo aldırıyorms o iğneyide vuruldum doktor bana ayda bi kere toplam üç ay vurul istediğin kiloya gelirsin ama bol yumurta ve süt tüket dedi daha iğneyi vurduralı 1 hafta oldu cicibebeyide bi hftadır dznli kullanıyorum her sabah yumurtamı yiyorum ve gnde yarım ltre sutumu içiyorum bi haftada tam 900gr almısım iğne iştahımıda actı öglenleri hiç bişey yiyemezdim şimdi nerdeyse bi ekmek yiyorum. umarım yardımcı olmusumdur =)

Merhabalar ben yeni katıldım, konulara bakarken gözüme çarptı. Benim boyum 1.73, daha 2 ay önce çok kilo verdim 50 kilo oldum bazı sıkıntılarımdan dolatı. Şuan 58 kiloyum. 63 olana kadar devam edicem. Sizlere nasıl kilo aldığımı anlatıyım. Stresten sıkıntı iştahı kiloyu çok etkiliyo. Öncelikle psikolojik olarak rahatlamanız lazım, yoksa ne yeseniz olmaz.
1.) İştahım yoktu, kahvaltı yapamazdım öğlen 4e kadar acıkmazdım siz düşünün. Yemediğim için artık midem hiçbişeyi kabul etmiyodu, bende sevdiğim yiyeceklerle başlayarak midemi genişletiyim dedim. Burger, pizza, patates kızartması, köfte ne kadar sevdiğim şey varsa bi süre onları yedim. Sonrasında artık daha çok acıkmaya başladığımı farkettim, gerisi geldi zaten normal yemekleri zamanla daha çok yemeye başladım normale döndüm.
2.) Amway'in balık yağı hapını aldım, aç karna alındığında kilo verdiriyomuş, tok karna alınırsada aldırıyomuş. Hergün 1 tane tok karna ondan içmeye başladım.
3.) Supradyn diye bi ilaç aldım eczaneden onuda kullandım günde 1 tane, sabah birini akşam birini içiyorum.
4.) Her sabah uyanır uyanmaz 20 tane ceviz 5 tanede incir yedim. Gece yatarkende 1 yemek kaşığı pekmez içtim.
5.) Mutfak masasına hergün bi hamurişi yapıp koydum, girip çıktıkca ağzıma bi tane attım. Bol meyvesuyu kola tükettim.
6.) Uyku düzeni çok önemli, eğer düzensiz bi uykunuz varsa oda kiloya etki ediyo, belirli saatte yatın belirli saatte kalkın.
7.) Öğünleriniz düzenli olsun, sabah 9 kahvaltı, 10 da bi çikolata, 1 de öğlen yemeği, aralarda çerezler meyveler, 5 çayında hamurişi tarzı şeyler, akşam yemeği, ve en önemlisi yatarken yarım ekmekten mutlaka bi tost, sandviç falan yapıp yedim her gece. Bi süre sonra bünye bu düzene alışıyo, yedikçe yiyesiniz geliyo.
8.) Kalabalık ortamlarda iştahınız açılır bunu unutmayın, yemeklerinizi arkadaşlarınızla ailenizle falan yemeye çalışın.
9.) Çantanızda her zaman bi bisküvi, çikolata falan bulunsun, otobüs durağında, işte, okulda her yerde atıştırın mutlaka.
10.) Ve metobolizmamı çok çalıştırcak yiyeceklerden biraz uzak durdum, mesela elma çok severim, günde 4 tane yerken artık 1'e düşürdüm, çünkü gerçekten bağırsakları çalıştıran bi yiyecek.

Dediğim gibi 2 ayda 8 kilo aldım kızlar, 63'e kadarda devam edicem. Bu ilaçlarıda araştırıp aldım, hiçbi yan etkisi yok. Bu arada yaşım 19. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, inşallah sizde en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşabilirsiniz :)

Bunlar zaten ilaçlar değil birisi multivitamin supradyn, birisi de gıda takviyesi
Bunları ben saçlarım için kullanıyorum
söylediğin her şeye katılıyorum kalabalıkta yemek yemek dışında, ben kalabalıkta geveze olduğumdan konuşmaktan yemek yiyemiyorum
Bir de ben en çok, renkli güzel gözüken tabaklar hazırlamanın faydasını gördüm keyifli keyifli hazırlayıp keyifli keyifli yiyorum sonra

Evet o yüzden zararsız galiba. Kesinlikle renki gözüken tabaklara bende katılıyorum iştah açıyo herşeyden önce görsellik her zaman

Merhaba arkadaşlar bende kiilo alamayanlardanım maalesef VE üstelik benim iştahım da yok pek bişey yiyemiyorumm doktora gidiyorum hiçbişeyn yok diyo test sonuçları iyi. en son diyetisyene gittim o bana takviye olarak res.our.ce energy süt verdi. yaşım 19 şuan boyum 164 ve kilom en fazla 44 oluyoo ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olur musunuz yaaa ....Bu konuyu açan arkadaş kilo aldı mı acaba ben aslında onunla konuşmak içn üye oldum da şimdi özel mesaj atamıyorumm ona yeni olduğum için ..

Merhaba canım tıpkı benim gibisin sen de ama acaba kilo alabildin mi sen umarım almışsındır..Mesaj atar mısın bana özelden ?

bu çevredeki insanlar zaten ancak moral bozmaya yararlar ilk önce az kilo falan ay belin kopcak ay kolların incecik bilmemne sonra aman boşver evlenince kilo alırsın 30undan sonra alırsın diyolar benim moralimi düşür sonra bide teselli ver yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…