N nivvxx Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 10 1 24 26 Mart 2024 Konu Sahibi nivvxx #1 çene ucum çok uzun duruyor yüzden zayıflayınca da aynı mı durur yoksa daha mı küçük durur bilen var mı??
çene ucum çok uzun duruyor yüzden zayıflayınca da aynı mı durur yoksa daha mı küçük durur bilen var mı??
otuzaazkala Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 1.965 2.539 28 26 Mart 2024 Konu Sahibi nivvxx #2 yani kemik ufalmaz . ama etli bir çene yapınız varsa incelme olur ama bilemedim
N nivvxx Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 10 1 24 26 Mart 2024 Konu Sahibi nivvxx #3 otuzaazkala .!.: yani kemik ufalmaz . ama etli bir çene yapınız varsa incelme olur ama bilemedim Genişletmek için tıkla... evet biraz etli duruyor ama zayıflarsam daha sivri ve belirgin çenem olur diye korkuyorum sivri durmasını da istemiyorum
otuzaazkala .!.: yani kemik ufalmaz . ama etli bir çene yapınız varsa incelme olur ama bilemedim Genişletmek için tıkla... evet biraz etli duruyor ama zayıflarsam daha sivri ve belirgin çenem olur diye korkuyorum sivri durmasını da istemiyorum
otuzaazkala Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 1.965 2.539 28 26 Mart 2024 Konu Sahibi nivvxx #4 nivvxx .!.: evet biraz etli duruyor ama zayıflarsam daha sivri ve belirgin çenem olur diye korkuyorum sivri durmasını da istemiyorum Genişletmek için tıkla... muhtemelen sivri duracaktır.
nivvxx .!.: evet biraz etli duruyor ama zayıflarsam daha sivri ve belirgin çenem olur diye korkuyorum sivri durmasını da istemiyorum Genişletmek için tıkla... muhtemelen sivri duracaktır.