Zayıflayamıyorum, çünkü; ?

monticnac yönteminin anlatıldığı kitabı ben 10 sene önce almıştım hiç bir işe yaramadı.yazarı fransız olduğu için yazılan menüler bize uymuyor.bir çok diyet kitabını okumuş olan ben bana nil günün yayınlarını tavsiye ederim.başımdan geçtiği için biliyorum şimdi sen diyetle ilgili bir çok şeye para verip artık bıkmışsındır.googleden nil gün metabolizmanızı hızlandırın diye arattır. bu bir kaset rapidden indir.büyük ölçüde fikrin olur.hemde beleşkaydirigubbakcemile3

üzgünüm ama size katılmıyorum. verdiği öğütler türk mutfağına gayet uygun.

Zayıflayamıyorum çünkü herkes üzerime geliyor.. Herkes hem de.. Yok ne zaman zayıflayacaksın yok yaşın 30 olunca zayıflayamazsın... Ben napıcam :KK43: destek olalım demiyorlar da sırf üzerime geliyorlar.. Nasıl yaparım derken buraya üye olup paylaşarak motive olarak zayıflamaya çaba harcarım bu gücü bulurum diye düşündüm..

merhaba bende aynı şeyleri yaşıyorum.3 senedir diyet ve spor yapıyorum bir ara tam başardım derken 5 ayda 23 kilo vermiştim..sonra tekrar geri aldım etrafımdakilerin baskısından dolayı bana hiç destek olmuyorlar.artık psikolojim okadar bozulduki kilo alıp vermekten hiç gücüm ve umudum kalmadı..ailem boşuna uğraşma sen yapamazsın diyorlar.sadece arkadaşlarım ,spor hocam ve dietisyenim bana inanıyorlar.beni motive etmek için beni saatlerce dinliyor..onlarda olmasa ne yapardım bilmiyorum..inşallah sen,ben ve tümm zayıflamak isteyenler amacına ulaşırlar

zayıflayamıyorum çünkü ilk günden işe yaradığını görüp beni ikna edecek bir diyet yok ve ayrıca iradesizin önde gideniyim :KK43:

X