• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflarsam Vücudum Sarkar mı?

serenty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
29
0
86
İstanbul
Ya konuyu nereye açacağımı bilemedim. Ama size bir şey sormak istiyorum. 16 yaşındayım. 176 boyunda ve 120 kiloyum. Sizce zayıflasam sımsıkı bir vücuda dümdüz bir karına sahip olmam imkansız mı? Gercekten hiç yaşıtlarım gibi sıkı bir vücut ve dümdüz bir karın sıkı göğüslere sahip olamayacak mıyım? Cevaplarsanız sevinirim. :)

ah canımın içi yaşından dolayı sen bu iş için biçilmiş kaftansın
burada o kadar çok 100 kilo üstü kızlar vardı 40-50 kg verdiler
amma hepsi spor yaptılar yoksa istediğin o dümdüz karın olması imkansız

Ama yani şimdi spor yaparak zayıflarsam sıkı bir vücudum olur ve sarkmam yani :) Çok teşekkür ederim cok takıyorum. Heryerim çatlak içinde ve göğüslrim sarkmaya başladı artık. Şekerim falan cıktı. Adet düzensizzliğim var birde onlardan da baya kilo almışım. Şimdi işte artık bir yerlerden başlamak istiyorum, bu durumdam cok sıkıldım cünkü :)

şekerin var ise bence diyetisyene falan git sana verilecek rejim farklı olabilir
ama genede sporsuz olmaz sabah yada akşam 1,5 saatlik bir yürüyüş başlarsın
kilolar azaldımı 1 saatlik hızlı yürümelerin olur
sonrasında 30 dakikalık koşulara geçersin
ilk başlarda çok çabuk verirsin
eğer kendini biraz sıkarsan bir ayda ağırlığın %10 nu vermen lazım:64:

öncelikle boyun süper
kilonu da verirsen fıstık gibi olursun
bence metabolik sendrom olabilir sende ve de pcos
o yüzden öncelikle endokrinoloji görsün bi seni, onlar diyetisyene yönlendirir
mutlaka spor yapmalısın böylelikle sıkılaşırsın çok güzel zayıflarsın
cildini bol bol nemlendirmelisin
göğüslerin çok sarkmışsa kilo verince yaşın da biraz büyüyünce küçük bi operasyonla halledersin :)

ouh kocaman moralle doldumm :) cok teşekkür ediyorumm ikinizedee dediklerinizi uygulayacağımm, cok cok saolun :) :16:

merhaba öncelikle bir dahiliye uzmanına git bütün kan ve idrar örneklerini verip hormon testlerini yaptır.sonra diyetisyene git ne öneriyorsa yaparsın.bu arada sakın üşenme her gün bir saat yürürsen sarkmazsın.yaşın çok genç hem kolay kilo verirsin hemde çabuk toparlanırsın.

dıyetısyen +spor salonu sna tek tavsıyem mddı durumn yoksa kk da n da aynı ısleve sahıp olabılrsın bnce. bol azım ve sglıklı kılo kybetmelr..

Senin bu konunu görünce biraz sevindim biraz üzüldüm. Seni çok iyi anlıyorum:) Bende 16 yaşındayım hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruzdur.. Kendi yaşıtımda biriyle zayııflamak istiyorum. Mesajlaşarak felan:) birbirimze destek oluruz. mesaj göndermek istedim ama malesef gönderemedm:) Eğer sende istersen cevabını bekliyorm.

Back
X