Gelinlik Modelleri Zayiflar icin Gelinlik

suskun10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2010
62
0
36
Tekirdağ
ben çoook zayıfım ne yazık ki. ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum. yazın düğünüm var. sizce ne tür gelinliklere bakmalıyım. sanki ne giysem üzerime eğreti duracakmış gibi geliyo(

aynı durum bende de var, oldukça zayıfım boyum ve boynumda uzun ve göğüslerim çok küçük. bana straplez ve drape model tavsiye edildi her yerde. leğen kemiğimle koltuk altı mesafem uzun olduğu için oraya kadar drape olmalı dendi. sonra kabarmalıymış :)

Manken gibi hem uzun hem inceysen fransız danteli dar aşağıya doğru açılan model ile kuğu gibi olabilirsin.

Ama çıtı pıtıysan basenden kat kat fırfırlı olan modeller hoş durur bence.

cnm gelinlik yakışır takma sen kafana zaten bakmaya gittiğinde üstünde güzel duracak modellere bakarsın

Arkadaşım bende zayıfım..Ama aradığım gelinliği buldum..Straplez bir model..Tek parça..Belimin biraz altına kadar düz iniyor..Sonrası kabarık,kat kat tüllü..Uçuş uçuş..ınan çok memnunum..Hiç eğreti falan durmadı..Kabarık modeller gider sanada..ınan zayıf olunca model sıkıntın daha az oluyor takma kafana...Umarım sende aradığın gelinliği bulursun..Mutluluklaaarrrr..

merhaba burda herkes zayıfmı ya arkadaşlar kıskandım valla:uhm: ben 1.63 boyundayım ve kilom 67 sizce ben nasıl bi gelinlik giymeliyim düğünüm 15 haziranda, çok az kaldı yani bana ne tavsiye edersiniz

1.61 cm ve 41 kiloyum. Eylülde düğünüm var çok zayıf olmak da hiç iyi değil. hazırda gelinlik bulamadığım ve straplez yaka tercih etmediğim için özel diktireceğim. Sırtı açık ve kloş gelen kesimleri tercih ediyorum. ancak yine de tavsiyelerinizi bekliyorum.

cnm üzüleceğine sevinmen lazım bu duruma kaç kişi ewleneceği zaman diyete girer. senin öle bi derdin yok.
bende zayıfım boyda var ama uzun elbiseler mükemmel duryor:) hiç dert etme süper olacağından eminim. tavsiyem kabarık bi gelinlik giyme straptez ve basenden oturtmalı dar kesim çok hoş olurdu
bikaç örnek cnm:)))

Eklentiler

• $vesta_c1-550x652.jpg
    21,9 KB · Görüntüleme: 76
  • $pronovias-gelinlik-2010-6.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $look12-550x778.jpg
    14,1 KB · Görüntüleme: 79
  • $k3.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 95
valla bende çok zayıfım aynı şekilde yakışmıcanı düşünüyordum bana da ama nişanımda kabarık da denedim, süper oldu hepsi.. çok şaşırdım.. gelinlikten yana da şüphem yok artık her türlü yakışacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…