çok şey degişti hangisini anlatayım canım birincisi önceleri magzaya girince ilk önce bedenine bakardım şimdi modellerine aynayı bakınca farklı ve mutlu bir insan görüyorum...toplamda az kilo verdim ama beni mutlu etti 16 kg verdim....zayiflamayi basaranlar hayatinizda neler degisti motivasyon icin mesajlarinizi bekliyorum.
önceleri eşim bende kaçardı şimdi o benimle birlikte olmak istiyor ama şuan bu kilo az daha da vermem lazım henüz tam düzelmedi malesef ama gercekten erkeklerimiz dış görünüşe önem veriyorlar bilmiyorum bekar mısın evli misin dikkat et kilona erkekler evde emine beder istemiyorlar victorya secret mankeni istiyorlar kendileri davıd beckman ya16 kilo mu cok iyi ya masallah ozel hayatinda neler degisti peki canim
Bizim takıma gel 14 takım oradaki arkadaşlar çok iyiler maşallahlarbende evliyim tam 17 kilo fazlam var.esim bu durumdan rahatsiz iki kizim var dort ay once dogum yaptim.berbet durumdayim bi turlu karar verip baslayamiyorum motive olamiyorum malesefff
Maşallah sana Can'ım tebrikler umarım geri almazsıntoplamda 30kg verdim 3kgsunu geri aldim vermeye calisiyorum .hayatimda cok sey degisti .en basiti artik elbise giyebiliyorum cok sukur
tsk ederim .umarim almamMaşallah sana Can'ım tebrikler umarım geri almazsın
İnşallah canımtsk ederim .umarim almam
tartida 103kgyu gorunce kafama dank etti .yani olayi kafada bitirdim .subat 2014ten beri ve hala saglikli besleniyorumaslında cok sebebim var ama ben bi türlü başlayamıyorum m emziriyorum bu da beni zorluyoo nasol karar verdiniz kızlar zayıflamaya
önceleri eşim bende kaçardı şimdi o benimle birlikte olmak istiyor ama şuan bu kilo az daha da vermem lazım henüz tam düzelmedi malesef ama gercekten erkeklerimiz dış görünüşe önem veriyorlar bilmiyorum bekar mısın evli misin dikkat et kilona erkekler evde emine beder istemiyorlar victorya secret mankeni istiyorlar kendileri davıd beckman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?