Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zayiflamayi basaranlar hayatinizda neler egisti motivasyon icin mesajlarinizi bekliyorum
- Konu Sahibi 130488
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
çok şey degişti hangisini anlatayım canım birincisi önceleri magzaya girince ilk önce bedenine bakardım şimdi modellerine aynayı bakınca farklı ve mutlu bir insan görüyorum...toplamda az kilo verdim ama beni mutlu etti 16 kg verdim....zayiflamayi basaranlar hayatinizda neler degisti motivasyon icin mesajlarinizi bekliyorum.
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
önceleri eşim bende kaçardı şimdi o benimle birlikte olmak istiyor ama şuan bu kilo az daha da vermem lazım henüz tam düzelmedi malesef ama gercekten erkeklerimiz dış görünüşe önem veriyorlar bilmiyorum bekar mısın evli misin dikkat et kilona erkekler evde emine beder istemiyorlar victorya secret mankeni istiyorlar kendileri davıd beckman ya16 kilo mu cok iyi ya masallah ozel hayatinda neler degisti peki canim
- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Bizim takıma gel 14 takım oradaki arkadaşlar çok iyiler maşallahlarbende evliyim tam 17 kilo fazlam var.esim bu durumdan rahatsiz iki kizim var dort ay once dogum yaptim.berbet durumdayim bi turlu karar verip baslayamiyorum motive olamiyorum malesefff
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
Maşallah sana Can'ım tebrikler umarım geri almazsıntoplamda 30kg verdim 3kgsunu geri aldim vermeye calisiyorum .hayatimda cok sey degisti .en basiti artik elbise giyebiliyorum cok sukur
- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
tsk ederim .umarim almamMaşallah sana Can'ım tebrikler umarım geri almazsın
- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
İnşallah canımtsk ederim .umarim almam
- 11 Aralık 2014
- 469
- 248
- 53
- 38
tartida 103kgyu gorunce kafama dank etti .yani olayi kafada bitirdim .subat 2014ten beri ve hala saglikli besleniyorumaslında cok sebebim var ama ben bi türlü başlayamıyorum m emziriyorum bu da beni zorluyoo nasol karar verdiniz kızlar zayıflamaya
önceleri eşim bende kaçardı şimdi o benimle birlikte olmak istiyor ama şuan bu kilo az daha da vermem lazım henüz tam düzelmedi malesef ama gercekten erkeklerimiz dış görünüşe önem veriyorlar bilmiyorum bekar mısın evli misin dikkat et kilona erkekler evde emine beder istemiyorlar victorya secret mankeni istiyorlar kendileri davıd beckman ya
- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 363
Bende toplamda 27kilo vermiştim 80 olmuştum 5yıl önce 2.doğumumdan 4ay sonra karar verdim ve 57ye indim ideal kilom 60tı ama ben durmadım 57den dahada aşağıya inmekti hedefim ve geçen seneye kadar 57de korudum kilomu sonra 53e kadar indim.ve şuan 55kiloyum dikkat ettiğimiz sürece gidenler geri gelmiyo yani mutluyum..
Gelelim sorunun cvbına.daha önce yazmıştım onu buraya copypaste yapıyorum cnm umarım motive olursun...
20 mart 2012 80 kilodan 57 kilo'ya düştüğümde yazdığım yazım;
''HAYATIMDA NE DEĞİŞTİ ZAYIFLADIKTAN SONRA''
Şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülürdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebir güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27
0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktım ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilseniz,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştım bide en güzel şeylerden biride artık,eskiden bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu :)
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo, hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte :)
kilo vermeme vesile olanlar aslında yakınlarımın sözleri oldu sağolsunlar nasıl bir iyilik yaptıklarının farkında değiller oysaki,,
ilk kötü anım,ablamla gittiğimdeki mağazada yaşadıklarım,
sonraki anım,, kayınbiraderim askerden döndüğü gün(o giderken ben hamileydim yeni ve zayıftım yinede) beni ilk kez okadar kilolu gördüğündeki ilk şaşkınlıkla söylediği o söz,yenge herşey aynı bıraktığım gibi duruyo ama sen çok acarlaşmışsın yaa...
ve son darbe kendi erkek kardeşimden;
bigün evime gelmişti bişey getirmişti kapıdan uğramış ,ben aldım elindekini ve ona ne sordum hatırlamıyorum ama ,bana dediği şey şu,, kızım yaa kollarına bak öküz gibi olmuş valla,,,(espirilidir kardeşim ama o laf çok koydu bana sonradan)
ve ben o andan itibaren okadar hırslandım okadar motive oldumki aslında,başladım ogün ve başardım
sonunda,darısı benim yaşadıklarımı yaşayanların başına,okuduğunuz için teşekkürler :)
Gelelim sorunun cvbına.daha önce yazmıştım onu buraya copypaste yapıyorum cnm umarım motive olursun...
20 mart 2012 80 kilodan 57 kilo'ya düştüğümde yazdığım yazım;
''HAYATIMDA NE DEĞİŞTİ ZAYIFLADIKTAN SONRA''
Şöyle söyliyim,bikere özgüvenim tam anlamıyla yerine geldi,artık eşimle dışarı çıkınca zayıf insanları görüpte iç geçirmiyorum,eşime çok kızardım eskiden birilerine bakınca falan zoruma giderdi ister istemez üzülürdüm,ama göze yasakmı var engelleyemezsin,mecbur insanlar yanından geçiyo ben bile bakıyorum,neyse artık öylebir güven problemim kalmadı,
heleki kiloluyken ablamla kot almaya bi mağazaya girmiştik,ablam çok zayıftır benim 27-28 beden kot istediğini söyledi bende bilmiyorumki kaç beden giydiğimi,27
0 beden oluyomuş sanırsam,neyse birsürü model çıkardı önüne,bana sordu size kaç lazım diye,valla 44beden sanırsam dedim bana 2-3 model gösterebildi ancak büyük bedende modellerimiz bukadar dedi aldım denedim çok sıkı geldi 46 denedim oldu,ama 2-3model hiçbiride güzel değilki çok moralim bozulmuştu,baktım ablam seç seç beğene beğene bihal oldu modelleri,ben öylece onu izledim çok zoruma gitmişti,heleki ya insan ablasını kıskanırmı,ben kıskanıyodum,bi ablamın bacaklarına bakardım çırpı gibi,bide bana iğrençtim dombili bihaldeki insanın piskolojisi nasıldır öyle
ama artık öylemi aldığım her kıyafetten birsürü model var,dilediğimi giyebiliyorum,aynaya yakıştımı diye bakarken kusursuz bihalde kendimi görmek varya ne mutluluk verici bişeymiş bi bilseniz,,eskidende zayıftım ama bu duygular bambaşkaydı,çünkü kilolu olmanın zorluğunu yaşamış içinden çıkmıştım bide en güzel şeylerden biride artık,eskiden bayramlarda vs.gittiğim heryerde bana aaa kilo almışsın ne olmuşun çok değiştirmiş kilo seni,yakışmamış,eskiden zayıf pek güzeldin falan filan laflarını duyardım artık bunların yerini şaşı olmuş gözlerle nasıl başardın nasıl zayıfladın bukadar sırrını bizede anlatsana bizde zayıflayalım işte buu :)
heleki yolda iki çocuğumla giderken görenler bunlar seninmi,kız sen daha çocuksun ne çocuğu bunlar demeleri beni çok şımartıyo, hiçte 2çocuk annesine benzemiyosun diyolar,,çok güzel bu lafları duymak,,daha ne diyim bilemedimkii böyle işte :)
kilo vermeme vesile olanlar aslında yakınlarımın sözleri oldu sağolsunlar nasıl bir iyilik yaptıklarının farkında değiller oysaki,,
ilk kötü anım,ablamla gittiğimdeki mağazada yaşadıklarım,
sonraki anım,, kayınbiraderim askerden döndüğü gün(o giderken ben hamileydim yeni ve zayıftım yinede) beni ilk kez okadar kilolu gördüğündeki ilk şaşkınlıkla söylediği o söz,yenge herşey aynı bıraktığım gibi duruyo ama sen çok acarlaşmışsın yaa...
ve son darbe kendi erkek kardeşimden;
bigün evime gelmişti bişey getirmişti kapıdan uğramış ,ben aldım elindekini ve ona ne sordum hatırlamıyorum ama ,bana dediği şey şu,, kızım yaa kollarına bak öküz gibi olmuş valla,,,(espirilidir kardeşim ama o laf çok koydu bana sonradan)
ve ben o andan itibaren okadar hırslandım okadar motive oldumki aslında,başladım ogün ve başardım
sonunda,darısı benim yaşadıklarımı yaşayanların başına,okuduğunuz için teşekkürler :)