zayıflamam için bana yardım edin lütfen :)

simgeeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
165
0
46
İstanbul
kızlarrr :))
Bende bir çok bayan gibi zayıflamak istiyorumm.
Bunu en kısa sürede nasıl gerçekleştirebiliri.10 kilo vermem gerekiyor. Zayıflayanlar bu işi başaranlar anlatabilir mi diyet listelerini ?? Bende nasıl uygulamalar yapıyımda tığ gibi olayım :)
fikirlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla :)

kelin ilacı olsa:)

şaka tabi canım.bildiğim birkaç şeyi aktarayım

içerisinde şu 3 şey varsa yemiyorsun
un,yağ,şeker
bunları barındırmayan herşey ye
şekeri meyvelerden al,eger cok ekmek yemek istersen tam tahıllı olanları tercih et
yemeklerinde katı yağ kullanma sıvı yağ 1 yemek kaşığını geçmesin
günde 2 bucuk lt su iç.
çayına asla şeker atma
kola,cips,çikolata çıksın hayatından
spor yap olmadı basit egzersizler yap
hareketli ol
canın birşeyi çok isterse sadece bir parça ye
haftanın 1 günü kendini ödüllendir canının istediği bir şeyi ye
yavaş ye
yemeğe şölen havası verme

yani bu liste böyle uzar gider uygulama kısmı yazma ve okuma kısmından daha zor ancak birazcık feragat etmeden zayıflanmıyor malesef bu kilolar tepeden gelmedi değilmi:)

bence gün içindeki yediklerinden çok akşam yediklerin daha önemli metabolizma akşam daha az çalışıyor akşam yemeğinde ekmek kesinlikle yeme, yatmadan 5 ya da 6 saat önce yemeyi bırak ben buna çok inanıyorum gün içinde canımın istediği her şeyi yerim ama tıka basa değil canımın istediği aklımda kalmaz yememe engel olamam, yemeyi çok severim ama çok şükür ki kilo sorunum olmadı bu zamana kadar. Bir de ben her gün 1 saate yakın eliptik bisiklet sürmeye başladım ama kilo için değil selülit için sende eve bir eliptik bisiklet alabilirsin fiyatları okadar pahalı değil insanın evde kendi kendine hareket yapıp terlemesi zor oluyor. Gün içinde de yeşil çay iç, form çayları var onlardan iç ama şekersiz zaten ben şekerin tadını bozduğunu düşünüyorum kesinlikle çok faydası var, kilolardan spor yaparak yediklerine dikkat ederek kontrol altına alıyosun ama şu selülit ve çatlaklar zayıf olsan bile sorun olmaya devam ediyo

Canım zayıflamak için bir sürü diyet listesi çıkartılıyor ama bence bu formüllerde olmazsa olmaz çay. Beyaz çay ve bitki çayları zayıflama konusunda büyük destek sağlar kalori barındırmaması ve metobolizmayı hızlandırıcı sindirimi hızlandırıcı etkisi ile düzenli çay içimi zayıflamana çok katkı sağlayacaktır

yardım çığlıklarını duyar gibiyim aslında kilo vermek çok kolay bir kaç kuralı var aslında o kuralları öğrendikten sonra iş hırs ve iradeye kalıyor blogum da yaptıklarım deneyimlerimden bahsediyorum ve bahsedeceğim de bir yardımım olduysa ne mutlu bana :) ilhammelegi.tumblr.com

canim yavas emin adimlarla ve diyet psikolojisine girmeden kilo vermek istiyorsan karatay diyeti deneyimlerimiz topigine goz atmani tavsiye ederim kolay gelsin.....

Merhaba hanımlar;
Ben bundan yaklaşık 5 ay önce 100 kilo civarındaydım. Kilomlo başım dertdeydi. Zayıflamanın yöntemlerini ararken yolda ücretsiz yağ ölçüm merkezine girdim ve obezite sınırında olduğumu söyledi. Neler yapabileceğim hakkında ufak tiyolar verdi. Bende kendimce birşeyler katarak kendi diyetimi çıkarttım. 1,5 ay sonra tan 12 kilo verdim. :) Ama hiç aç kalmadan sırrım sağlıklı beslenmede buldum. Herşeyin doğal olanını tükekttim ama az miktarını.

Sabah kahvaltısı: 07:00 - 08:00: Sütçümüzden alınan sütü her sabah 1 bardak ılık süt, bir adet haşlanmış yumurta, ve süt ürünleri, kesinlikle çikolata veya labne peynir tüketmedim. İçindeki koruyucu gıdaların zararlarını bildiğim için.
Öğle yemeği: Mutlaka çorba mercimek olabilir yada tarhana, sulu yemek, salata/yoğurt. Kesinlikle ekmek yok.
Akşam yemeği:Çorba, sulu yemek, yoğurt/salata yada ayran(hazır ayran veya yoğurt olmayacak). Ekmek yok.
Yatmadan önce bir bardak yeşil çay;

Fazla kilomdan kurtulmak için önce kilo alımını bırakmam gerekiyordu. Günlük vucudumun harcayacağı enerji kadar besin tüketimi yaptım. Yürüyerek gidebileceğim mesafeye otobusle gitmedim. Günde 1.5 km yürüdüm. Şekeri bıraktım. Şimdi olmayan elbiselerimi giyebiliyorum. Ve olmayanlarda bana artık bol geliyor.
Mutlaka denemelisiniz.

karbonhidratsız kesinlikle olmaz..kesinlikle ekmek yemelisinz..ileride sağlık problemi yaşarsınız..özellikle çok kilo verecek insanlar mutlaka bir diyetisyenden yardım almalıdır..ve bir sağlık kontrolünden geçmelidir..

Bende sana katılıyorum, fazla kilo kaybı sağlık problemlerine yol açabilir, diyetisyene başvurmak en iyisi sanırım

Canım annem fizyoterapi amaçlı LPG Huber'e gitmişti. Onunla gide gele ben de endermologieye başladım kilovermek ve sıkılaşmak için. inan bana cnm ilk seanstan etkisini gösterdi, ama ben 5. seanstayım ve 2 kilo yağ oranımdan verdim ve 2 beden inceliverdim:) 44 bedendim zaten. 38'e az kaldı :)

Bence en önemlisi azimli olmak. Kısa sürede sonuç alamayınca yılmamak. Yoksa artık herkes az çok ezberledi düzenli yemek, su içmek, yeşil çay içmek, spor yapmak vs. gibi klasik kuralları. Ama uygulamak kolay değil ne yazık ki. Bunun için iyi bir motivasyon lazım. Mesela içine girmek istediğiniz bir elbise satın alıp onu düşünerek motive olabilirsiniz.

yakın zamanda yeşil aile diye bi sayfanın videosunu izledim, çok etkilendim. Midemizdeki parazitler artıp probiyotik denilen yararlılar azalınca da bel çevresinde yağlanma ve kilo vermede zorlanma oluyormuş. sabah akşam yemekten sonra probiyotik tablet alıp kefir içmek lazımmış. BU da kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş. Ben hemen tablet araştırdım. NBL optima probiyotik diye bi tablet aldım, kefir de buldum. 3 gün oldu bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…