Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Evett öyle vallahi sempatiksalakcinni ütüsü,temizliği,yemeği,çayı kahvesi sempatiksalakcinni hizmeti aklinialirimsmile

Ayyy bide sanki benim herüff evde duruyoda çocuk yapmaya fırsatım oldu :roflol: :roflol:
evet ya:1:
nerde kız iş için mi dışarlarda hep

Yok bebemm ben bikere biber hapı kullandım çarpıntı yaptı bende tırs tırs üçbuçuk üçbuçuk bıraktım hemencik :1ninca:

aman ya boşverin hapı filan normal yollarla zayıflayın ben ağrı kesici içerken bile düşünürüm böbreklerime verdiği tahribatı

Yok bebemm ben bikere biber hapı kullandım çarpıntı yaptı bende tırs tırs üçbuçuk üçbuçuk bıraktım hemencik :1ninca:

en güzeli doğal yollarla kilo vermekmiş demekki yardımcıya felan ihtiyac yok :)) elmasıda biberide onların olsun naniknanik bu arada ben hızla kilo vermeye devam ediyorum kilo vermek istiyorum eve ama bukadar hızlı deil :sinifsinif: 2 günde 1 kilo daha vermişim 90 oldum kızlar 42 günde 12 kilo oldu çokmu hızlı sizce sempatiksalakcinni

Kızlar bende 84'lüyüm bana naf diyebilirsiniz yada
nafım
nafiş
aşkitom
balım
bitanem
gülüm
dalım
bebemm
çiçeğimm hepsi uyar yani :roflol: :roflol:

evet ya:1:
nerde kız iş için mi dışarlarda hep

aman ya boşverin hapı filan normal yollarla zayıflayın ben ağrı kesici içerken bile düşünürüm böbreklerime verdiği tahribatı

Evet canım ayın 15 günü yok sempatiksalakcinni 15 gün bekar 15 gün evliyim yani :smiley-cool:

Evet bencede doğal yollarla zayıflamak en iyisi bak dün haberlerde yine zayıflama kampında ölüm haberi vardı eyvahedigeldismile

en güzeli doğal yollarla kilo vermekmiş demekki yardımcıya felan ihtiyac yok :)) elmasıda biberide onların olsun naniknanik bu arada ben hızla kilo vermeye devam ediyorum kilo vermek istiyorum eve ama bukadar hızlı deil :sinifsinif: 2 günde 1 kilo daha vermişim 90 oldum kızlar 42 günde 12 kilo oldu çokmu hızlı sizce sempatiksalakcinni

Yavrum sen nasıl besleniyosun ki 2 günde 1 kilo verdin :1shok:

Dün diyetisyen bir ayda en fazla 4 kilonun normal olduğunu söyledi :kedi: ama bilmiyorum yani :ecrin_bebek:

Evet canım ayın 15 günü yok sempatiksalakcinni 15 gün bekar 15 gün evliyim yani :smiley-cool:

Evet bencede doğal yollarla zayıflamak en iyisi bak dün haberlerde yine zayıflama kampında ölüm haberi vardı eyvahedigeldismile

zordur öylede canım ya:sinifsinif:
ay zayıflamak uğruna ölenlere çok üzülüyorumbilmiyorumkismile:1no2:

Dün diyetisyen bir ayda en fazla 4 kilonun normal olduğunu söyledi :kedi: ama bilmiyorum yani :ecrin_bebek:

Canım o yaşa,bünyeye ve verilecek kiloya göre değişiyor ..
dünde yazdım çok kilolu insanlar ilk etapta çok kilo verir ..
sonra yavaşlar kilo vermek ..

dilocan spor güzel bişidir ama abartma derim :)
sonra biraz azaltırsan kilo aldırır ..

mesela ben çok tembelim heç spor yapmadım kilo verirken ..
sürekli yürüdüm oda spor sayılmaz :) çerez o ..

normalde bir ayda 4-6 kg normaldir ..
olumunekankayizsmile

işin aslı normal besleniyorum herkesin yediğini yiyorum sadece ekmek şeker yok içinde :) extra 3 litre su içiyorum ve günde yaklaşık 700 kalorilik spor yapıyorum mekikler hariç bilmiyorumkismile

işin aslı normal besleniyorum herkesin yediğini yiyorum sadece ekmek şeker yok içinde :) extra 3 litre su içiyorum ve günde yaklaşık 700 kalorilik spor yapıyorum mekikler hariç bilmiyorumkismile

Sağlıklı bir şekilde gitsin de hızlı,yavaş farketmez yeter ki gitsin şu kilolar sositososito

yanlız bildiğim kadarıyla kilolu insanların kilo vermesi daha kolay oluyormuş yani 20 kilo fazlası olanla 2 kilo fazlası olan arasında fark varmış galiba bende bi süre sonra o sıkıntıyı yaşicam

Selülitlerimi seviyorum ben sempatiksalakcinni

kuşum kahveni kesme..
kahvede selülit yapan süt tozudur sen onu kullanmıyorsun
ve dietisyenler bile günde 2 fincan sade nescafeye izin verir zararsızdır için rahat olsun meleeemmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

bende gaziosmanpaşa/küçükköydeyim balım yakınmışık
anaaaa bende bayrampaşa :D

Back
X