lapa diyeti ne arkadaşlar bende diyete başladım bugün 3. günüm kilo vermemiş görünüorum çünkü spor yapmıyorum o kadar üşeniorumki arada sırada bisiklet sürüorum haftada 3 kere falan onun bi yararı olur inşallah.. 15 kilo vermem gerek benim sizce en çabuk kaç ay da verebilirim ortalama yani çok merak edioyorum ben 3 ay diye hesapladım her ay 5 kilodan heralde mümkün dimi bu ama tabi benim gibi bir tembele mümkünmüü onu bilmiorum ev aradaşım dışında kimse bilmior diyet yaptığımı ama eridiğimi gördükçe anlılyacaklar

sevgilimin artık kilo vermen gerek demesiyle başladım diyete ilk defada bu kadar karalıyım bide çok zevkli bir bayanımm aslında ah bir kilo versem öyle şık öyle alımlı giyineceğimki ama işte biliorsunuz kilolardan dolayı istediğimi giyemiorum olsada üstüme güzel durduğu söylenemez moralim çok bozuk bu aralar arkadaşlarımı gördükçe üzülüorum çünkü hepsi incecik kızlar

(( içlerinde kendimi kötü hissediorum sevgilimde dedi ya artık oooof of bakalım nasıl olacak sonum. Ah bir versem o kiloları çünkü herkes ay yüzün ne kadar güzel diyor bebek gibi diyor ama aslınd beni nekadar kırıolar bi bilseniz hiçbiride ne kadar güzelsin demiyor..

bende başaracağım ama nolur beni takip edin aralarda moral verin..