- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.221
boyum 166 kilo da artik 65 oldumgideyim de haslanmis patates yiyeyim:)
kizlar hadi herkes cizelgelerini yapsinda kim kaç kilo bilinsin...
hmmm o zaman haksizlik olmus oluyor ayni kiloda baslamiyoruz...ama olsun ben genede seni eçerim guveniyorum kendimehehheh kahvalti oncesi kiolm 63.5 :) dun ne cok su ictiysem artik 65.5 olmusum:))) az yerim aksamda salata yicem sadece:))
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.htmlcizelgeyi nasil yapiyoruz ben beceremedim
bugun yediklerimi yazmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim
sabah;
1 dilim uno kepekli ekmek, 1 dilim beyaz peynir
öğlen;
yarım porsiyon musakka, yarım porsiyon pirinç pilavı,cacık
akşama evde yemek yok ne yapacağıma karar veremedim
canim sende hosgeldin aramiza oh oh ne guzel gittikce çogaliyoruz ...yakinda yarismalar duzenlenicek bol kilo vermeli haftalar bizi bekliyor...yeterki birlik olalim...kilolar verilr yeterki isteyelim , peki evlimisin yas kaç???merhaba
boyum 1.61 - kilom arife gününe kadar 65.5 ti bayramda 1.5 kiloyu geri almışım(
şuan 67 yim,
zayıflamak istiyorum ben
bugun yediklerimi yazmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim
sabah;
1 dilim uno kepekli ekmek, 1 dilim beyaz peynir
öğlen;
yarım porsiyon musakka, yarım porsiyon pirinç pilavı,cacık
akşama evde yemek yok ne yapacağıma karar veremedim
ton balikli salata yapabilirsin cok lezzetli cok saglikli ve cok doyurucu:)
canim sende hosgeldin aramiza oh oh ne guzel gittikce çogaliyoruz ...yakinda yarismalar duzenlenicek bol kilo vermeli haftalar bizi bekliyor...yeterki birlik olalim...kilolar verilr yeterki isteyelim , peki evlimisin yas kaç???
sabah menun baya eksik geldi bana en azindan 1 haslanmis yumurta ve 1 domates olsun eklemeliydin...
oglen içinse musakka kizartmadan yapiliyor ama baska bisey yoksa yenilebilir bir dilim ekmekle ama diyette asla makarna pilav onermiyorum ben...zaten 1 kasigi 1 dilim ekmek desen en azindan 4-5 dilim ekmek yamis olursun ki bu da diyetini bozar...bence yaninda cacik, yogurt yada salata yemeliydin....
ama olsun onemli degil zamanla birbirimizin hatalarini duzelte duzelte ogrenicez bu isi insallah...
evet yarisma duzenlenicek ben bu topigin cookk eski mudavimlerindenim 2006-2007 den beri ama bir ara ara verdim bebek falan olunca...simdi ise yeniden basladim...oncedende boyle yarismalar duzenlerdik simdi burda yok ama sympathique arkadasimda var eskilerden bazen o yapardi listeyi bazen ben...daha iyi zayifliyor insan bu sekilde , motivasyon zirve yapiyor birde hirslaniyor insan her hafta birilerinin birinci oldugunu gorunce...yani hem egleniyoruz hem zayifliyoruz....evet yarışma düzenleme fikri süper, zaten onu görüpte geldim topiğe, yanlız başına diyet yapmak zor bi yerden sonra tıkanıyr insan
evliyim 26 yaşındayım, çalışıyorum, 11 aylık evliyim, hamile kalmadan zayıflamak istiyorum,
işim masabaşı akşama kadar oturmaktan basenler genişledi kilo aldım ya araya bayram girmeseydi diyetim süper gidiyordu aslında bayram mafetti beni
pilavla makarnayı uzun zamandır yemiyodum da bayram araya girince diyetim bozuldu düzenim kaçtı, bugunde yemiş bulundum
daha diyet moduna giremedim zaten
hadi kızlar hepberaber gitsin bu kilolar
benim eşimin salatayla çorbayla tavuklu ve etle hiç arası yoktur
bunları yemez
o bayılır makarna, mantı gibi bol kalorili şeylere
yemek olarakda sadece sebze yemeği yer
et tavuk balık hiç sevmez
mnksc sana bisey yazmistim gormedin sanirim...çizelgeni yapamadiysan ben yapabilirim sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?