Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cimcimem ben 53.6 yım sen yarın yazarsın kilomu bu haftam berbattı ya pazartesi tekrar yürümeye başlıyorum kaçamak da olmayacak çok az kaldı 19 mayısa

cimcimem ben 53.6 yım sen yarın yazarsın kilomu bu haftam berbattı ya pazartesi tekrar yürümeye başlıyorum kaçamak da olmayacak çok az kaldı 19 mayısa

ne oldu sendemi kilo aldinkaydirigubbakcemile3gulme komsuna gelir basina naniknanik
allahim valla bizim bolum resmen dokuluyo
aynen bende yarinden itiberen toparlicam ,nisanda dugun var vermem laim biraz

aynen valla bende
yarina kilo verememis gelcem haftaya insallah diyorum
gerci her gecen hafta vercem diyodum bak simdi n haldeyi valla kendimi firenlemem lazim benimde
bende spora basladim insallah arkasi gelir ,eriniyorum her seferinde ,faydasini goruyorum ama isteeeee

hımm yarına kilo bildirimi var degilmi.. umarım aldıgımı vermiş olarak gelirim valla gecen haftanın birincisi olarak gene en az bir kilo vermem gerekli...:mymeka: ahhhh kacamak ahhhhh:mymeka::mymeka:

kızlar slm
ben bgn çok yedim ama çokta yürüdük 2-3 saat yürüdük valla midem kötü napçam bilmiyom dünkü 58 krizimden sora bgn tekrar 57 çıktım
bu hafta bende dikkat etçem baya dün dikkat ettim akşam yemek yemedim sbh karnım dümdüz oldu valla
neler yediğimi hiç yazmıycam ama yemek yarım porsiyon yedim ekmeği farklıydı çok gzldi azcık ondan kaçırdım bide tatlı 1 dlm yedim ama olsun akşam yerine geçiyo
dün mantı tatlı pide yediğim halde akşam yemediğim için 1 kilo gitti bu hafta akşam hiç yemiycem ve kendi yemeklerimi ayrı pişiricem hiç baharat kullanmıycam belki düzelir

bilmem okudunmu ama kaçamak yapanlara cok güzel bilgiler var

Ertesi gün formulü - Sayfa 2 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

evet canım biliyom ama benim her günüm nerdeyse kaçamaklarla dolu ben onu uygulamıyom ama midem kötü olduğu için akşam yemek yemiyom kullndığım hap yaptı davul gibi oluyom resmen anlatamam öylede ağrı çekiyomki akşam yemediğim zamn kiloda veriyom akşam sadece meyva yada kuru kaysı ile geçiriyom bu hafta bu yolu keşfettim

benimde onemli olan aksamlar ,daha once kilo vermemin buyuk nedeni aksamdi ,sadece bikac atistiriyodum sabah ne guzel oluyodu
simdi azda olsa yiyorum ama yine veremiyorum
kizlar gercekten aksam yememenin cok onemi var

gecen bende öle yaptım.. ama akşam kaçamak yaptım ben ama dikkat ettim 7 den sonra agzıma bişey koymadım birde o gün spor çok yapmıştım almadım verdim.. ama bu cuma günü igrençti yemin ederim bir gecelik kaçamak bana 2 kilodan cok geri geldi şoka girdim.. ama 7 den sonrada yedim sürekli.. aclık degilde sinir harbiydi benimki.. ama yoparlayacam inşallah yarın belli olur..

canım benim ben patlayacak kadarda yesem en fazla 1 kilo fazla oluyo tartıda 2 kilodan fazla ilginç regli dönemine yakınmıydı?:1shok:
ve bir insan bir günde o kadr kilo almaz su tutmuştur vücudun

benimde onemli olan aksamlar ,daha once kilo vermemin buyuk nedeni aksamdi ,sadece bikac atistiriyodum sabah ne guzel oluyodu
simdi azda olsa yiyorum ama yine veremiyorum
kizlar gercekten aksam yememenin cok onemi var

canım kilolarımız birbirine yakın 1 hafta akşam yemeği yememe diyeti yapalım mı eğlenceli olur hem bakalım hangimiz fazla vercek ama akşm yemeğine gitmememiz lazım hiç:1shok:
bide bnm regli dönemim olcak iğnelere başlarsam belki veremeyebilirim ama sonuçta midem rahatlıycak var mısınŞeniz
yani akşam çiğ sebze veya meyva tarzı dışında ağzımıza bişi sokmıycaz var mısın?:sm_cool:

valla varim
olmasa zaten bi gun yapar ikinci gun pes ederim
tamam yarindn itibaren basliyalim
cig sebze derkenhaslanmis olabilimi veya meyva
benim tercih ogune bagli olur tabi bide yesil cay icerim
degilse biz bu aksamlari yersek yapamicaz
canim biz aksam yemegine cikmayiz ,sen dusun orasind :)
hadi bakalim senin regl gunune dah ne kadr var
bir hafta yapalim ne kadr vercez

canım hap bitince başlaması lazımdı henüz olmadım bgn yarın olmam lazım
aslında akşam meyva çok acıkırsak onun dışında bişi yemeyelim derim ben ben yemeden durabiliyom sen nasıl durabilir misin
çok acıkınca 1-2 kuru kaysı yiyom üzerine 2 brdk sıcak su valla bağrsağımda ne varsa sbh gidiyo
meyvada muz tarzı fln sakın yeme varsn demek çok sevindim
ama hergün rapor vercez ok
gündüz istediğini ye abartmadan ok kaydirigubbakcemile5

bende durabiliyorum canim dedimya daha once hep boyle kilo veriyodum ,iste bu aralar yiyorum oyuzden aliyorum veya veremiyorum
ben aksam yesil cay icerim ,bi tanede meyva yerim okadr baskada bisey yemem bol su icerim tabi
tamam canim hergun rapor verelim birbirimize bakalim ne olcak
degilse bize gaz veren olmucak kendimiz yapalim bari ,hem yarisma olunca daha iyi oluyo

bugun ben yedim yarim saat once
ama yarin baslicaz gerci
ya canim su tatlandiricilar hakkinda bilgin varmi ,han seker hastalerinin kullandigi sekerler, ben ondan kullaniyorum bu aralar ,cay hic skersiz icemiyorum
onun kalorisi uzerinde 0 yaziyoya ona devam etsemmiki

kesinlikle öyle verelim birbirimize gazı 1 hafatada bakalım ne olcak kaç haftadır bende habire kilo alıyom iyi oldu hay aklımla bin yaşıyım ben gündüzde hafif kahvaltı ve sebze yemekleri yemeyi düşünüyom elimden geldiğince hamur işi yemem am dün o kadr şey yedikten sonra 1 kilo vermiştim bu sbh:roflol::hooray:.
gece ben yeşil çay biberiye k sapı fln allah ne bitki yarattıysa içiyom uyumadan öncede sirkeli suyunu unutma ben onun sayesinde kilo veremesemde incelme yaşıyom 5-6 şişe bitirmişimdir eylülden beri hem gripte olmuyo insan kola y kolay
ay bak çok heyecanlandım bakalım ne olcak bu hafta :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…