Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

deme bişey deme.. sakın.. sabah kalk lavaboya git gel güzelce tartıl bu saatlerde tartı sürekli yanıltır insanları......

ama akşamları tartılınca fazla göstermesi lazım.gene az gösterdi ondan şaşırdım da yazdımm delikafadulden
neyse sabah gene tartılim bakimmm :dance:

ama akşamları tartılınca fazla göstermesi lazım.gene az gösterdi ondan şaşırdım da yazdımm delikafadulden
neyse sabah gene tartılim bakimmm :dance:

inşallah almamışsındır canım hiç kilo:sm_cool:sabah yaz tamam mı tartılır tartılmaz merak ederim seniikaydirigubbakcemile3

kızlar slm bgnde çok yoğundum resmn koşturmayla geçti midem kötü biliyosunuz akşam yamaği yemedim 3 aylık hamileymişim gibi şiş benden önde koşuyo heryere düzelene kdr akşam yemeği yemiycem çok kötü oluyom iki kaşıkta patlıcak gibi oluyom şimdi sütli nescafe içiyom açlığımı bastırsın diye ilerleyen saatlerdede çok acıkırsam kivi yemeyi düşünüyom
sbh çok yemedi ama çok kötü oldum

şekerler bizde bugün arkadaşlarla bende toplandık neler yaptım hiç saymayayım tartıya çıkmaya korkuyorm valla geçen hafta ne güzel kilo vermiştim bu hafta verememişimdir büyük ihtimalle pazartesiye kadar tartılmayı hiç düşünmüyorm of

muson az kaldı yarın dikkat edersen bişi olmaz kızlar ben kaçıyom herkese kolay gelsin dizim başlıycak başımda çok ağrıyo bilg başında daha kötü oluyom yarın grşrüz

Kızlar ben bugün tartıldım 64 :lepi:

kız eferin sana fıstığım yorumun içinde tşkr almayı bildiğin gibi vermeyide biliyon
bende epey bi süre akşam yemeği yemiycem midem başım felaket
e buda zayıflamama yardımcı olur
bi ggöbek vardı bgn bende midemden dolayı 3 aylık gibi çok komikti bel ince önde fırlamış bişe kendime baktıkça güldüm ve sinir oldum laelaelaelaelae

fıstığım benim süper olmuşsun gerçekten
akşam yemeğinden kesme amaaa
çok hafif de olsa ye
yazıktır vücuduna bebeğim

fıstığım benim süper olmuşsun gerçekten
akşam yemeğinden kesme amaaa
çok hafif de olsa ye
yazıktır vücuduna bebeğim

canım ne yesem taş gibi oturyo gece sindirmemde zor oluyo anlatamam haplardan midem berbat haşlanmış sade makarna bile ayesem ağzıma gelip gelip gidiyo aç olduğum halde karnım çok gergin
yiyemem nescafe içtim demin o bile ağzıma geri geliyo düşün artık gerisini
bende gastrit ve reflü var kullandığım dkontrol hapı iyce azdırdı:çok üzgünüm:
böle iyiyim
aç ve mutlu:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…