- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #5.061
kızlar mrb bende patlıcak gibiyim 4 tane tekirdağ köftesi 4 kaşık bulgur pilavı 1-2 parça ravuk yedim yanında ayran içtim sbh kahvaltısından sonra bişi yememiştim ama midem ne yesem taş yutmuş gibi oluyo çok kötü sanırım epey bi süre kşam yemeği yememliyim çok ağrıyo çok
maden suyu içtim brzdan biberiyeli rezeneli yeşilçay içim
ütü de yapçam ama bi yandanda yarına kalsın diyom ne bilim
ya bugün cips ve bisküvi yedimmneyse yarın ve pazar dkkat edecem ve 52.5 olmak istiyorum bu hafta en azından
afiyet olsun ama böle yersen olmaz işte sğlıksız hem diene bak diyorum bende abur cubur bayılırım
zaten şişmanların hepsi abur cubur severler:roflol:
ya bugün cips ve bisküvi yedimmneyse yarın ve pazar dkkat edecem ve 52.5 olmak istiyorum bu hafta en azından
valla dediğin gibi bi aşlasam biterde gözüm hiç kesmiyo müzk açmışım böyle tembel tembel oturmak daha iyi bu gece iyi oldu senle uzun süredir sohbet etmiyoduk valla o dolu midene sirkelisu içersen kusarsın gibime geliyo yani ben şu an çay bile içemem midem çokk bulanıyo bgnlerde bi tuhaflık var bende allah hayretsin
bu hafta çok güzel bir alışkanlık edindim her gün süt içiyorum yağsız :) yarın da elma alacam salata yoğurt geçiştirecem bir şekilde ve bundan sonra haftada bir tartılacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?