Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabahile ogren arasi bir tas corba ictim sonra direksiyonum vardi 2 saat araba sur bide paris traigi istanbuldan beter valla o iki saatte flaket aciktim eve bi geldim lahmacunlar gelde simcik yeme ve uzun zamndir yemedigim bisey
biz oyle turkiyede degiliz istedigmiz zamn yiyemiyoruz
saolsun kayinvalidem yapti oyle yedim
bide iyiki ince oluyo:)
daha var aceba gidip bikac dahami yesemki aklim kaldida:roflol:tutmayin beni:roflol::roflol:

karnimi bigorseniz sanki 5 aylik hamile gibiyim:CüvCüv: ah tabi nerde de
galiba ayran ictim ve sonrasinda iki bardak su ictim oyuzden sistiCADIARZU

hadüüüüü sen naptın şeker..saat kaç oldu yeme şimdi sabah ye..bol limon sık..sen şimdi su kaynat sıcak sıcak iç..yeme başka

yok ya yemiyorum saka dedim agzima kadr doldum yeter cok rahatsiz hissediyorum kendimi
dedigin gibi bi su kaynatirim elma sirkeli su icim o var limon daha kotu yapiyo midemi
bide pazrtesi kilo bildirimi
neysem yarin baslayim bende tekrrdan :)

kızlar mrb bende patlıcak gibiyim 4 tane tekirdağ köftesi 4 kaşık bulgur pilavı 1-2 parça ravuk yedim yanında ayran içtim sbh kahvaltısından sonra bişi yememiştim ama midem ne yesem taş yutmuş gibi oluyo çok kötü sanırım epey bi süre kşam yemeği yememliyim çok ağrıyo çok
maden suyu içtim brzdan biberiyeli rezeneli yeşilçay içim
ütü de yapçam ama bi yandanda yarına kalsın diyom ne bilim

ay canim ya neoldu bugun bize aslinda senin yediklerin cok fazla degil
bu siskinligin sebebi ne biliyomusunayran olunca inai cok sisiriytabi ben fazla kacirdim ama ayran fena ediyo
bizdede papatya cayi vr icsem faydasi olurmuki
gerci elma sirkeli su icicem insallah olur
amannn kac kisisinizde utu olcak ben yapinca2 saat yapiyorum grci ahfatad bir yapiyorum
ki gerci sizde hergun kiyafet degistiriyosunuz

akşam yemeğini çok karıştırmışsın şeker..
yemeyip yemeyip birden yiyince mide taş olur tabi..biraz ara ver..naneli sakız çiğne..
tükürük çoğaltır ve tükürük sindirime yardım eder..yarım saat sonra iç çayını şeker

akrep bende normal sakiz cignedim mideyi rahatlatiyo devamli hareket ettiriyo
normalde sakiz cignesem cok acikirim cok yedigim zamnda cignerim ,iyi oluyo

allah iyiliğini versin sempatik bende bi kaç gündür var sölemesi ayıptır yemekleri boğazımda hissediyom bulgurlar tek tek inip çıkıyo
aslında temizlikten sonra 2 kaysı 1 tane cornet yemiştim öle çokta feci aç değildim ama benim midem çok sorunlu gastrit ve reflü var bahar ya iyce azdı bide çok stresliyim
sempatik papatya indirir sirkeli suyu şimdi içme daha kötü olursun
afiyet olsun canım iyki yemişin benimde annem bgn yapmıştı gel ye dedi işim geç bitti gidemedim yoksa bende lahmacun yiycektim ama 1 saat sonra abim gelcek getirecek artık yarın yerim

kız ütümde feci çok ben bi giydiğimi giymem kirliye gider eşim sağolsun oda öyle ve ikiizinde kumaş pantolonlar gömlekler ve yanında havlu etek fln bi başlasam 3 saatte anca biter ama kendimiçok yormak istemiyom temizlik yaptığım için bi yandanda arkamda duruyolar içime dert oldular

kayisi bazen bende aliyorum ama bi faydasi olmuyo
cok kisi ye diyo ama
cayi birazdan icerimde sirkeli suyu gece yatmadan once iciyim diyodum gerci her ikisinde icsem daha bi patlarim :)
neyse bugunu bitircem boylede sabah tartilirmiyim bilmem :)
valla canim utuleregelince ,ben utu yapmadigim zamn icimden hic gitmiyo ama yapip bitirdigim zamn allhim sanki uzerimden koca bi yuk kalkmis gibi oluyo
,bsen iyi bi bak simdi gozun yiyosa yapmayi kalk yap ,ama yorgunum diyosan otur
zaten ben kalici degilim birazdan gelirler bizimkiler isten

valla dediğin gibi bi aşlasam biterde gözüm hiç kesmiyo müzk açmışım böyle tembel tembel oturmak daha iyi bu gece iyi oldu senle uzun süredir sohbet etmiyoduk valla o dolu midene sirkelisu içersen kusarsın gibime geliyo yani ben şu an çay bile içemem midem çokk bulanıyo bgnlerde bi tuhaflık var bende allah hayretsin

afiyet olsun ama böle yersen olmaz işte sğlıksız hem diene bak diyorum bende abur cubur bayılırım
zaten şişmanların hepsi abur cubur severler:roflol:

bu hafta çok güzel bir alışkanlık edindim her gün süt içiyorum yağsız :) yarın da elma alacam salata yoğurt geçiştirecem bir şekilde ve bundan sonra haftada bir tartılacam

sn boyle hareketli muzik ac kendine gelirsin agir acarsan zaten kalkamazsin yerindenkaydirigubbakcemile2
evet edemiyoruz cunku benim vakit olmuyo sinirli malesef ah devamli olabilsem ,beya bi cenem duser
evet bencede sirkeli su icmeyim yesil cayida belki icerim ondada karasizim
ama canim tatli bisey istiyo bunun uzerine ama yemicem insallah

bu hafta çok güzel bir alışkanlık edindim her gün süt içiyorum yağsız :) yarın da elma alacam salata yoğurt geçiştirecem bir şekilde ve bundan sonra haftada bir tartılacam

oh canim ne guzel
demk haftada bir tartilcan
valla ben gunde 2 kez tartiliyorum ,ama bugun ve sabah tartilmam bunu biliyorum kaydirigubbakcemile3
ben tatiliyorum cunku almissam vermissem ona gore hareket ediyorum bilmem yanlismi dogrmu
gerci hos tartiliyorumda ne oluyo yine aynikaydirigubbakcemile3

evet bu sabah domates salatalık yumurtanın beyazı ve küçük yağsız beyaz peynir ve biraz maydanoz yedim :))) yeşil elma ve sütü düşünüyorum 11 buçuk gibi ya da acıkınca sonra semizotu ve dereotu aldım ondan salata yapacam kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…