Zayıflamak isteyenler için

kmslduru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
9
1
1
24
Merhaba kızlar ınstagram'dan hesap açtım dün 2 gündür kendimce diyet yapıyorum bol su içerek kendimi bunaltmayarak akşam 5 de kesiyorum yemeyi Ramazan'a kadar hedefim 5 kilo gerçekten isteyenler ve kendisi basaramayanlarla konuşmak destek vermek istiyorum eğer benim gibi kilosundan memnun olmayan varsa sayfamaa bekliyorum bu sayfa benim motivasyon sayfam istek atın birlikte basaralim sayfamın adı değişim.zamani01

İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Ramazana bişey kalmadı 5 kilo çok gibi geldi bana.
Boyumuz kilomuz aynıydı sizinle. Bende diyetle iki ayda 5 kilo verdim. Şimdi 54üm

İnşallah hedefinize ulaşırsınız. Ramazana bişey kalmadı 5 kilo çok gibi geldi bana.
Boyumuz kilomuz aynıydı sizinle. Bende diyetle iki ayda 5 kilo verdim. Şimdi 54üm
Tebrik ederim sizi inşallah bende 55 olurum eski kilomu ozluyorum ben biraz hızlı kilo veriyorum sadece boğazımı biraz kesmem gerekiyor iradem zayıf yoksa hızlı kilo veriyorum dünden bu yana 700 gram gitmiş bile bu benim için güzel bir rakam ama tabi kişiden kişiye değişiyor

Tabi 700 gram çok iyi
Giden kilonun kalıcı olması da önemli bence.
Burda diyet topikleri de var her gün menü paylaşmalı falan. Ben o şekilde verdim. Bende boğazımı tutamıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…