ilk ben geldim1.58 boyunda 53 kilo dayım hedefim 48 yada 45 olmak
Konun hayırlı olsun Nefise.
Ama keşke daha net belli edebilecek bir başlık açmış olsaydın.
Spor eğitmeni olduğunu belirten.
Ben soruyla geleyim hemen.
Malum biliyorsun tae bo yapmaya bşaladım.
Kaç gündür kaçamaksız harika besleniyorum.
Yalnız bugün tartıya bir çıktım 600gr fazla.
Acaba spor şişkinliği olabilir mi?
Tesekkür ederim haklısın hilal:)
tartıya ne zaman cıktın spordan oncemı sonramı en son ne zaman bırsey yedıkten sonra tartıldın sorunu cevaplayabılmem için bunu bilmem gerekiyor
bence de nefisecim biraz kendini tanıt
bizlere çok faydanın olacağını düşünüyorum.
sence bir kişi tae bo'ya başlamadan önce kondisyonlu olmalı mı? tae bo haftada ne kadar yapılmalı?
ben bir video yükledim 35 dklık, zenci bir amcamla arkasında hurileri var (gerçi bayanların vücut yapıları hiç hoşuma gitmedi ama neyse..)
doğru mudur bu tae bo videosu?
benimki niye 35 dk acaba:26:
bi de 12 part indirdim haa
Kızlar tekrar merhaba merak ertmeyın cok vakıt ayıramadım tum sorularınıız yanıtlayacağım oncelıkle herkes istanbul damı oturuyor benim liderliğimde bir grup kuruyorum haftanın 4 gunu veya 3 gün sahilde BOOTCAMP yapacağız grub dahil olmak daha doğrusu zayıflamak ısteyen kım varsa cavabınızı beklıyorum.Gruba katılım ve antrenmanlar tamamen ücretsiz olacak antrenmanların yanı sıra değişik organizasyonlarda yapacağız eğlenmeye yönelik.grup şuan ben ve bir hoca arkadaşımla birlikte 2 kişi istanbul anadolu yakası olacak antrenman yerleri... Konuyu açıp linki atacağım bu hafta sonu antrenmanlara başlayacağız zayıflamak, yağ yakmak, kas kütlesini artırmak , metabolizmayı hızlandırmak,hepsi içinde olacak aynı zamanda sağlıklı beslenme önerilerinde bulunacağım dediğim gibi 2 bayan hocayız katılmak isteyen her bayanı bekliyorum.
ben tek link ile indirmiştim bir de.
NAsıl hareketler var.
Yer hareketlerine kaçıncı dakikadan sonra geçiyor.
Bu havadaki tekme falan var mı?
Kızlar tekrar merhaba merak ertmeyın cok vakıt ayıramadım tum sorularınıız yanıtlayacağım oncelıkle herkes istanbul damı oturuyor benim liderliğimde bir grup kuruyorum haftanın 4 gunu veya 3 gün sahilde BOOTCAMP yapacağız grub dahil olmak daha doğrusu zayıflamak ısteyen kım varsa cavabınızı beklıyorum.Gruba katılım ve antrenmanlar tamamen ücretsiz olacak antrenmanların yanı sıra değişik organizasyonlarda yapacağız eğlenmeye yönelik.grup şuan ben ve bir hoca arkadaşımla birlikte 2 kişi istanbul anadolu yakası olacak antrenman yerleri... Konuyu açıp linki atacağım bu hafta sonu antrenmanlara başlayacağız zayıflamak, yağ yakmak, kas kütlesini artırmak , metabolizmayı hızlandırmak,hepsi içinde olacak aynı zamanda sağlıklı beslenme önerilerinde bulunacağım dediğim gibi 2 bayan hocayız katılmak isteyen her bayanı bekliyorum.
Sonuçları gözlemleyip datamı oluşturacaksınız?
yer hareketleri 20.dkdan sonra başlıyor,
tekme yok ki, bacaklarını yukarı doğru kıvırıyorlar, dirseklerini değdirir gibi...
yanlış bişeyler mi var nedir:26::44: