Zayıflamak isteyen herkes buraya

Tartıya sabah aç karnına çıktık.
ve 58.8 çıktım.
Pazar günü sabah aç karnına ise 58.2 idim.
Bu sırada yediklerime dikkat ettim.
Spor yaptım.
neden artı olur aklıma bir acaba bu olabilir mi geldi.

çok pardon yazıyı yenı gordum bu sıteye hala alısamadım.
eğer ikiside sabah aç karnına ise vücut ödem yapmıs olabilir bir gun boyunca bol su iç ve biberiye cayı demle ıkı üc fıncan iç ertesı sabah cıkacak olan kilon doğru değerdedir

Çok teşekkür ederim cevap için.
Aslında bol su ve bitki çayı tüketiyorum acaba kas şişkinliği olabilir mi demiştim bir kaç arkadaş daha bahsetmişti ağır spor yapınca ertesi gün daha ağır çıktıklarından ama demek ki kendimi kandırmışım.

eski bir masal bana özelden videonun linkini verebilirmisin

ağır spor yaptığının ertesi günü kasların kendını onarır ama tartıda yuksek cıkmanı sağlamaz dediğim gıbı vucut su tutmus ta olabılır o bazen bende de oluyor sabah kalktığımda elim şişmiş oluyor ama öğleden sonra düzelıyor.sabaha şiş bir vücutla kalkmak doğal bırsey cunku tum gece vucudumuz uyumuyor kendını onarmak ıcın (yanı kasları) çalışır.

eski bir masal bana özelden videonun linkini verebilirmisin

Video linklerine baktım bir kaç arkadaş için de ama ben önceden indirmiştim ve indirdiğim yerdeki linkler çalışmıyor ama nefise belki başka videolar da önerir bize ..

Anladım teşekkür ederim nefise.

Spinning’de harcanan enerji, bisiklet ve koşuda çok daha fazla. Üstelik grup halinde yapılması insanı motive ediyor.
Spinning çok yeni bir spor dalı. Aslında bisikletten tek farkı çok daha dayanıklı özel olarak tasarlanmış olmasıdır. Bu sayede üzerinde ayağa kalkabiliyor ve pedalına bütün vücut ağırlığınızı verebiliyorsunuz. Pek çok spor dalında olduğu gibi kökeni ABD. İlk olarak dünya çapında tanınan bisikletçi Jonny Goldberg tarafından , yarışlara hızlı ve rahat hazırlanabilmek için 1990 yılında bulunmuş. Keşfettiği şeyin yoğun ilgi gördüğünü farkeden Jonny Goldberg, kısa sürede art arda spinning stüdyoları açmaya başlamış ve başka spinning eğitmenleri yetiştirmek için özel bir program tasarlamış.
Spinning egzersizleri profesyonel hocaların, müzik eşliğinde yaptırdığı 45 dakikalık grup egzersizlerinde 500 ila 900 kalori yakılıyor. Spinning aynı zamanda kondisyonu ve kalbi de güçlendiriyor.
Dolaşım sisteminin düzenli çalışmasını sağlıyor.
Bisiklet üzerinde oturarak, ayakta, öne, arkaya ve yanlara doğru eğilip doğrularak kollar, göğüs kasları, bacaklar ve sırt da çalışıyor.
Amerika’da 6 kişi üzerinde yapılan bir araştırmaya göre, 40 dakikalık spinning dersine katılan deneklerin dakikada ortalama kalp atış hızları 168.8 , dakikada yakılan kalori miktarı 7.2 ila 13.6 kcal ve ortalama harcanan kalori miktarı ise 474 çıkmıştır. Yani koşu ve bisiklet gibi rakiplerinden çok daha fazla. Bu da spinning’e olan talebin ne kadar doğru olduğunu kanıtlıyor.

Cnm gerçektende böyle bir konuya ve senin gibi bilgili eğitmene ihtiyacımız vardı sağolasın.Cnm ben tam 4 haftadır brazil butt lift'in iki versiyonunu lastikle olanını ve kalça basen hareketlerini yapıyorum.İnanın motivasyonumun düşmemesi ve yarıda bırakmamak için yoğun çaba gösteriyorum.Sonuç hala kilo vermedim ve cm olarak yine incelemedim malesef.Ama günden güne sıkılaştığımı ve toparlandığımı farkettim.Ayrıca popomda çok harika bir şekil almaya başladı bile.Yükselmeye dikleşmeye yuvarlaklaşmaya başladı.hakikaten aynaya baktığım ve bütün elbiselerimi kotlarımı giydiğimde müthiş bir görüntü oluyo.Yani dikkat çekmemesi mümkün değil.Ayrıca şunu da farkettim zamanla ve özelliklede doğumlardan sonra vücut kendini hemen bırakıyo ve sarkıyo benimkiside resmen basenlerim ve kalçam birleşmişlerdi.yani popom basenlerimle birebirdi şimdi ise her ikiside ayrı ve kalçamın şekli şemali çıktı ortaya.birde popo alt çizgisi var orda çok fazla bir yağ yığılması olmuştu orasıda artık azaldı.daha da iyi olacak tabi.popom şimdiden brazilyalı kadınların poposu gibi oldu.maşallah maşallah nazar değmesin bana.ama nedense spora başlarken 97 cm le başladım spora şimdi 99 cm olmuş kalça ve basenlerim bacak ölçüm 60 cm di 62 çıkıyo nedense. neden böyle bana kalınlaşmışım gibi geliyo balık etli olduğum içinmi yoksa zaman geçtikçe daha da iyi olacakmı.yani halimden memnunum ama ben biraz incelmekte istiyorum.diyet yapmıyorum.şimdilik bu kadar önümüzdeki hafta bayram bayramda sporumu yapamıyacam sadece eliptik bisikletimle spor yaparım.Herkesin bayramını şimdiden en içten dileklerimle kutluyorum.

Merhaba Lion81, öncelikle teşekkür ederim.spor yapman çok güzel birsey sıkılaşmanda harika ama yağlarını yakıp incelmek te istiyorsan mutlaka cardio yapman lazım eliptik bisikletinle bunu yapabilirsin popo ve bacaklarda güzel incelme sağlıyor.bacak ve kalçada 2 cm kalınlaşmasının sebebi diyet yapmıyor oluşundandır sıkılaşma daima olur spor yaparak o yüzden o gelişimleri gözlemliyorsundur.incelme ve yağ yakımı için diyet+cardio yapmalısın.İkinci olarak sana yardımcı olmamı istersen benim kendi antrenman ve beslenme programımın olduğu başka bir sayfa var oradan takip edebilir oradan konusabilir bu konuya artık girmeyeceğim spor ve zayıflama günlüğüm adlı baska bir konu var linkini veriyorum dilersen bak iyi aksamlar
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...spor-zayiflama-gunlugum-fitness-egitmeni.html

canım bana yardım ey ben dogum yapalı 4 olacak ve 63 kıloyla hamıle kalıp 75 le dogum yaptım dogumdan 2 3 gun sonra 69 oldum ve su an 66.5 66.9 a kadar cıkıorum boyum 156 ınanılmaz kılom var.. !!!! EMZİRİYORUM !!! KENDI CABAMDA mekık cekıorum sezeryan oldugu ıcınnnn karın var basenn desen o bıcımm yardım et nolurrr bebıs oldugu ıcın spora gıdemıorummm..dıyet yapamıorunn

tabi yardımcı olurum diğer sayfama gel istersen

merhaba sizin gibi spor hakkında bilgili birini burada görmek ne hoş.
benim size sorum:
ben her gün 5 km yürümeye başladım ayrıca diyete de başladım sizce bu yürüyüş basenlerimi eritir mi?

merhaba sizin gibi spor hakkında bilgili birini burada görmek ne hoş.
benim size sorum:
ben her gün 5 km yürümeye başladım ayrıca diyete de başladım sizce bu yürüyüş basenlerimi eritir mi?

vücutta bır butun olarak yağ yakımı olur cunku yaptığın kardiyovasküler bır çalışma nabız aralığını ıyı ayarlaman lazım.ıkıncı olarak vucutta yağlar en cok nerede toplandıysa en son orayı terkeder.yürüyüs vucudu bütünüylr çalıştırır bacaklarıda calıstırır.ama en cok yokus yururken basenler ve kalca calısır...

Merhaba
Boyum:1,68
Kilom:60.800
Benim kilom direk gobek call egzersizleri ve diyetle bunu giderebilirmiyim ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…