• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak için yapılan yanlışlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sevilaydinçer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sevilaydinçer

Ziyaretçi
dietleri ve bir haftada hedeflenen kiloları okuyunca kendimden geçtim arkadaşlar bir insan sağlığından bu kadar çabuk vazgeçermi.... hiç mi doktorlarıın dietisyenlerin hergün bağıra bağıra anlattıkları duyulmuyor görülmüyor ...lütfen beni izleyin ve kendinizden bu güzel hayattan vazgeçmeyin.ben mi ....estetisyenim ve sağlıklı yaşam. alternatif tıp,,.uzmanlık alanım güzellik ve estetik cilt bakımı ve zayıflama...zayıflama adına yapılan yanlışları zaman zaman paylaşalım.....

çok güzel bi konuya değinmişin anlatmaya başla istersen bizimde sorularımız olur ne dersin kaydirigubbakcemile5

zayıflamak isteyen bir kişi ilk önce aç kalmamalıdır.açlık hissi beynin sinyal alarak yağ depolanmasına yol açar.sık öğünler halinde beslenmelidir.bol su içilmelidir ama su zehirlenmesi diye bir olay vardır kendinizi zorlamadan aşırıya kaçmadan su tüketimelidir ayrıca sıvılar suyun yerini tutmaz en az günde 8 bardak içilmelidir.

her diet listesi herkese uymaz .kişi kendi deneyimiyle ve tahliller sonucu başlamalıdır ..eğer çok kilo vermesi gerekiyorsa ...ama 3-5 kilo sorunu yavaş yavaş yiyecek azaltımıyla başarılabilir..şöyle ki..arkadaşlar.tuz azltılmalı ekmek çavdar yada tam buğdaya dönmeli karbonhidrat beyaz unlu gıdalar bir sağlıklı bir kilo verme başlar.süre yerini daha çeperli gıdalara bırakmalıdır .yeşil sebze ve meyve de bol tüketilmelidir.şeker azaltılırsa

sağlıklı kilo verme başlar...

en sık yapılan yanlışların başında her duyduğunu denemek gelir....kekik suyu.. gibi aslında bu tansiyon yükselticidir dikkatli olmalıyız birde aktarların bitkiler var her bitkinin kullanım şekli ayrıdır hepsi bir arada çaylar arştırılıp doktora danışılmalıdır ...

canım verdiğin bilgiler için tşk ederim benimde sana bi sorum olacak spora başladım sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum spor için en uygun vakit ne zamanlar olur ve haftada 5 gün 1.30 saat gidiyorum zayıflamamda faydası olurmu diyet fazla yapamıyorum aletli jimlastik yapıyorum yürüyüş bandı bisiklet bikaç alet daha var yalnız göbek için faydalı olurmu bunlar göbeğimi ve yan yağları eritemiyorum bunlar için nasıl bişeyler yapmamlazım şimdiden tşkler

canım verdiğin bilgiler için tşk ederim benimde sana bi sorum olacak spora başladım sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum spor için en uygun vakit ne zamanlar olur ve haftada 5 gün 1.30 saat gidiyorum zayıflamamda faydası olurmu diyet fazla yapamıyorum aletli jimlastik yapıyorum yürüyüş bandı bisiklet bikaç alet daha var yalnız göbek için faydalı olurmu bunlar göbeğimi ve yan yağları eritemiyorum bunlar için nasıl bişeyler yapmamlazım şimdiden tşkler

al bendende okadar cnm ya benim sorunda aynı bölgesel bende rejim yapamıyorum spor yapmaya başladım ne diyeyim inş. başarırıız ya

al bendende okadar cnm ya benim sorunda aynı bölgesel bende rejim yapamıyorum spor yapmaya başladım ne diyeyim inş. başarırıız ya

inş canımya bugün 4 günüm ama ilkzamanlarya çok hamlık oldu dur bakalım nekadar dayanabilecem ama devam inş haftasonu 2 gün ara vericem kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back
X