• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamak için Ender Saraç'ın sarımsak çayını denemek ister misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Gulba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gulba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
414
2
96
İstanbul
Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin tam 11 kilo vermesini sağlayan bu çayı, Türk insanın beslenme alışkanlıklarına göre yeniden yorumlayan Saraç, bu çayın nasıl yapıldığını şöyle anlatıyor;

“2 bardak suyun içine 4-5 adet parmak ucu büyüklüğünde taze zencefil veya 4-5 adet parçalanmış kuru zencefil koyun. Yaklaşık 6 dakika kadar kaynatın. Daha sonra karışımın içine 2 adet büyük veya 3 adet küçük sarımsak ve yarım tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu katın. Ilınınca 2 küçük kahve kaşığı bal ekleyin. Bu çaydan her sabah ve akşam birer fincan için. Sarımsak çayını, çok açken veya çok tokken içmeyin. Hedeflediğiniz kiloya inene kadar birkaç hafta süreyle belirtilen oranda tüketmeye devam edin.”

Kaynak : Ender Saraç

İnternette gezerken buldum. Denemek isteyenler için buraya yazmaya karar verdim. Ben deneyemem çünkü 1,5 yıl önce ballı sirkeli su ile 5 kilo verdim. Aslında 3 kilo vermek istemiştim am ilk kez diyet yaptığım için vücut çabuk reaksiyon gösterdi. 53 idim 48 oldum hatta 47 olmuştum am tansiyon kaldırmadı. Şimdi tokken 49 açken 48'im. Yediklerimi de 6 öğüne böldüm. Şimdi istesem de çok yiyemiyorum. Kilom hiç değişmedi o günden beri. Ve de daha sağlıklı besleniyorum. buyrunnnnnnnnn

Back