Kullanmadım. Ama bu tip ürünlerle olmaz. En güzeli bir psikolog ve diyetisyen esliğinde yola devam etmeniz.
Spor yapmanız ve en önemlisi kararlı olmanız. Sizin de annenize destek olmanız yeterli olacaktır.
Kortizon ile ilgili araştırmaları iyi yapmalı yan etkilerini azaltan gıdalara yönelmeli .Çok bilgim yok ama misal su alımı ,tuz tüketimi vs belki faydalı olabilir
gerek yok o topa girmelere ,zaten bir ay evde sadece sebze meyve suyu ile beslenip arkasından lapa ile beslenirse o sevgili çikolata tozunun zayıflattığı kadar zayıflanılır.
Bi şeyleri yiyeyim içeyim de kilo vereyim diye bi dünya yok malesef. Kilo vermenin en önemli yolu boğazı tutmaktan ve sonra dengelemekten geçiyor. Hele bir de annen ilaç kullanıyormuş o içeriğinde ne olduğu belli olmayan karışımlarla ilaç ters etki yapabilir. En güzeli bir diyetisyen yardımı alması. Çünkü o işin ilmini görenler diyetisyenler adamlar öyle bir liste veriyorlar ki verdiğin kilo kastan değil yağdan oluyor. Bunu normal kilo aralığında biri olarak ve beş aydır Diyetisyene giden biri olarak söylüyorum
H.. life mi diyosun? Kilo veren tanidiklarim car.. ama bu 30 kilo degildi..zaten birakincada tekrar yeyince kiloyu geri aldilar
Ben normal kilo aralığındaydım 58 kiloydum boyum da 171. Benim derdim kilodan ziyade yağ oranımı düşürmek (%29.5 idi yağ oranım %30 zaten obezite sınırı), depolarımı doldurmak vücudumu gebeliğe hazırlamaktı. Tabi sağlıklı bir beslenme alışkanlığım olsun ilerde çocuk için de iyi bir rol model olayım istiyordum. Şu an 54 e indim yağ oranım ise 24,5 oldu. Depolarımı doldurduk. Bu beş aylık süreçte tabi bi de başımdan gebelik ve kürtaj geçti ona rağmen böyleyim.Diyetisyen.
Peki ne kadar zaman kac kilo verebildiniz?
Kontrollu yag orani . simdi anladim demek istediginixi.Ben normal kilo aralığındaydım 58 kiloydum boyum da 171. Benim derdim kilodan ziyade yağ oranımı düşürmek (%29.5 idi yağ oranım %30 zaten obezite sınırı), depolarımı doldurmak vücudumu gebeliğe hazırlamaktı. Tabi sağlıklı bir beslenme alışkanlığım olsun ilerde çocuk için de iyi bir rol model olayım istiyordum. Şu an 54 e indim yağ oranım ise 24,5 oldu. Depolarımı doldurduk. Bu beş aylık süreçte tabi bi de başımdan gebelik ve kürtaj geçti ona rağmen böyleyim.
zayıflatan ilaçları kullanıp ölenler bile oluyor. Hem de başka rarhatsızlıkları varmış. Karşı çıkın kesinlikle. Karatay beslenme şekline göre beslensin.
Ben başka bi marka aldım kardeşime inandım detoks yapın diyorlar sadece süte katıp onu içersen bi kutusu 4 kilo verdiriyormış birsürü para verdim yapamadım kilo zaten gitmedi sonra dukan diyetine başladım sporda yaptım iki ayda 13 kilo verdim daha ne olsun
Olay zeytinyağı yemek değil. Yenmemesi gereken şeyleri yememek. Karbonhidrat, şeker içeren şeyleri yemesin.Bahsettiğiğniz çikolatalı ürün nedir bilmiyorum ama protein tozu olabilir. O da çok dikkatli kullanılmadığı takdirde kalorisi yüksek olduğundan kilo almaya yol açabilir. Bir de laksatif etki yapan ürünler var. Onlar da bağırsaklarda ishale yakın etki yaparak kilo ve su kaybını sağlıyor. İnsanlar kilo verdim sanıyor.Ay tobe de yaa. Hap olayina kesi likle karsiyim. Sadece urun icin yazilan bi yorum dikkatimi cekti. Bundan dolayı sormak istedim. Yok zaten yorumlar baya net geldi. Ürün net bi şekilde Cikolata sosu sadece ve sagliksiz.
Karatay beslenme
Zeytin yagi ni oneriyor bilidigim kadariyla.
Annem zeytin yagini cok tuketiir zaten. Normal Siviyag kullanmayali cok oluyor
Bence bu size de mantıklı gelmiyodur. Bu ürünler zayıflatır zayiflatmasina ama annenize yeni hastalıklar daha getirir. Doğal yollar deneyin lifli gıdalara yonelin
Mantikli gelmiyor. Da umut dunyasi iste ne diyim.Bence bu size de mantıklı gelmiyodur. Bu ürünler zayıflatır zayiflatmasina ama annenize yeni hastalıklar daha getirir. Doğal yollar deneyin lifli gıdalara yonelin
Lif sadece otlarda yok. Baklagillerde bile mevcut. Arastirirsiniz. Ama öyle ürünleri denemeyin aslaLifli yani ot diyosun dimi. Annem ekmegi birakti. Zor oldu ama basardi. Sadece sabahlari azicik yemesine izin veriyoruz. Hemkahvaltida hem aksam mutlaka biber maydonoz tere marul oluyor. Yogurt da ektra. Ama yok gene kilo aliyor gene.
resmen dolandiricilik hic olur mu oyle sey
o bahsettiginiz gidalar zayiflatmaz sagligi bozar.
anneniz ilaclardan dolayi kilo aliyor kesinlikle doktora gitmeli diyette sporda zayiflatmaz ilaca bagli cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?